Questo post è stato eliminato dall'utente.
Dnes někdo na Jámu v KV? Nebo jiná nudistická pláž okolo Varů?
Jo a ještě abych nezapomněl - na přírodním koupališti Michal se nudisté shází v přední části. Nemají tam však žádné zázemí.
Včera na Jámě super. Sezona nahého koupání se konečně rozjela.
Ahoj, v kolik hodin bys šel? :-)
Ahoj Františkovy lázně 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😚😚😚soukromá max 4 lidi super
No já už byl 2 a vždy sám bohuzel
Já chodím pravidelně do Alžbětinek.
Jednoznačně Jesenice 👍👍👍👍👍 Tam je to super 👍👍👍👍✋
Souhlas, Okrouhlá vede. A i honiči jsou vcelku slušní
Jak kdy 😄😄😄🤣🤣🤣😂😂😂😆😆😆
A kde tam okupuji tu plaz ty privandrovalci?
Jak to tam aktuálně vypadá? Chodí tam nějaké páry a zeny? Kde je to nejlepší kvůli zážitkům?
Dneska jsem tam byla, úplná tragédie. Sami homosexuálové a dvě rodiny Němců asi z bývale DDR. Špína a bordel, ale to tam dělají ti Němci. Zklamalo mě to, jinak voda super. Smutné je, že pěkná místa byla zastavena karavany, které tam nemají co dělat. A na hlavní pláži rybáři, kteří zajedou skoro až k vodě. Je to škoda, lidi všechno zničí. Příroda a prostředí krásně, ale lidi jsou líní dojít pár metrů pěšky.
Dost se profláklo, že karavany úřadům nevadí.A tak přeci nebudou někde platit, když tady je tak krásně.Mluvil jsem s jedním, prý to hlásil a nic...Je to škoda, protože tam býval klid a pohoda.Hlavně dále od hlavní pláže.Tam je sice také fajn, ale když chci ležet a relaxovat, tak mě nebaví poslouchat co která vařila a tak...No, i tak jsou dny, kdy se to ještě dá.
Znám Tatrovice a rybník mezi Otovicemi a Čankovem. Za mě Tatrovice jasně vedou.
Tak letos Tatrovice super. :-) Kdo chodi? Hledam partacku ci partaka na nuda koupani.
Ahoj, tento tyden jsme tam byli v utery a nadhera. Bylo horko a voda prijemna. Par starsich paru, vsichni byli v poho, komunikativni a atmosfera fantasticka. Byli zde i samotni chlapi, ale nikdo neobtezoval a slo opravdu o cisty nudismus. Navsteva dle nasich predstav a urcite se radi vratime.
Jesenice - Okrouhla... nudaplaz je skvela
Ráda chodím na nudí pláže se opalovat a koukat na ocasy
Zitra budu nahotit, muzes koukat
Sem zítra v práci a má pršet zítra. Tak neví. Jestli půjdeš
Ahoj, tento tyden jsme tam byli v utery a uplne v pohode. Bylo horko a voda prijemna. Par starsich paru, vsichni byli v poho, komunikativni a atmosfera fantasticka. Byli zde i samotni chlapi, ale nikdo neobtezoval a slo opravdu o cisty nudismus. Navsteva dle nasich predstav a urcite se radi vratime
Uvidim podle pocasi. Tak jindy
Za me jsou nejlepsi nudaplaze v KV kraji rozhodne Tatrovice, Jesenice a Jama u Otovic. :-) Kdo se prida?
Analcat, naturiste jsou mnohem uprimnejsi lide nez textilaci, kteri umi jen pomlouvat nevzhledne postavy...
Uslintani jsou prave ti textilaci, kteri ze sebe delaji radoby naturisty!
Uslintani jsou prave ti textilaci, kteri ze sebe delaji radoby naturisty!
Na Jesenici nebo v Tatrovicich jsou i pekne mlade holky...
Nahotite nekde v KV a okoli? Nevim kam zajit koukat ci pomahat a ukazat se
A nikam jinam nechodi nikdo? A ta jama - to asi jen v lete nudi opalovacka. Ale tedka?

Nudapláže v Karlovarském kraji
Jsou nějaké pěkné nuda pláže v K. kraji?