Vlastne semeno

Vlastne semeno

Čaute rad si nastriekam vlastne semeno do úst. Má niekto podobné chúťky? Rad by som s niekym o tom pokecal. Ak máte záujem píšte správu
Ja tiež mávam chuť sa vystriekat do svojich úst. Ale rád by som mal pri Tom aj diváka cez webku. Mal by niekto záujem sa dívať? ;-)
hm tak je zaujimave že ta to tak rajcuje a dokonca pred divakom pred niekym, ja by som to rad videl nielen cez webku ale aj realne,,*24* hm len nepodarilo sa zatial ,, musi to byt rajcovne to vidiet,,
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Keď som veľmi nadržaný, tak si nastriekam semeno do úst, no prehltol som iba raz. Ale väčšinou nemám potom chuť to už prehltnúť.
Mne už keď sa podarí nastriekať si do úst, tak to aj prehltnem. Kým si honim, tak mám chuť to všetko zjesť a aj čo mi počas honky vytečie, tak to zotriem prstom a zjem, ale keď už sa spravím, tak má chuť prejde.
Nesmieš honit až sk konca tesne pred tým musíš prestať vola sa to ruined ending... Semeno len vytecie ale vzrušenie ostáva
hm asi maš v tom prax trenink , *24* skoda že to nemaš na videu heh alebo realne to nepredvadzaš *24*
To sa mi občas podarí, keď mám dostatok času. Vtedy všetko čo vytečie zotriem prstom a zlížem.
Ja to mám tiež rád. Nastriekam do kávy alebo na lyžicu a šup ho do úst. Chutí aj moje aj cudzie. Len ťažko zohnať cudzie.
do kávy si striekam aj ja alebo na keksík
*321**265*
Cauko ja tiez take mam rad ty stale?
To zbožňujem...👍 Svoje si dávam pravidelne
Ja niekedy do čaju vyhonim a potom vypijem
Ja lizem s zeny ked ju ostriekam naj z picky
Komu chutí to jeho? Prípadne kto skúsil cudzie?
moje si striekam na zmrzlinu alebo do kávy ale cudzie mi chutí priamo do úst*265*
ochutnal som svoje je fajn ale cudzie nastriekané pramo do úst je fantastické
*265*
Áno , ochutnal som svoje aj cudzie už v 13tich , chodil som bicyklovať a často som v prírode natrafil na suloziace mladé páriky, tak som ich sledoval do konca ... honil som si , alebo som sa spravil samovoľne... napnuté cykloelastaky 😁 no a potom som ochutnával s čerstvo použitých kondómov horúce semeno, rôzne chute a vône ale približne rovnaké... V zime zamrznuté som cmulal ako cukríky s výnimočnou chuťou. Riskantné , ale bol som mladý zvedavý nadržaný a mal som šťastie.
Ja som to ešte nechtnal,ale je šanca že onedlho budem,sa teším
Ja si dávam pravidelne 😊 vzrušuje ma to a aj chuti
Mne moje semeno veľmi chutí... Rád si ho buď nastriekam priamo do úst alebo ho zlížem z prstov brucha... či...
Ja zhltnes svoje semeno po k azdom vyhoneni.alebo zakončím žene na telo a stáde ho zlyzem.
Občas na spestrenie je to fajn a vzrušujúce a ak si dokázeš oblízať pulzujúci žalud ešte lepšie... : )
alebo nejaký chalan, s ktorým by sme sa anonymne dohodli na nejakom čase a mieste, napríklad verejné WC alebo tak, kde by sme si nechali navzajom osemenené dvere alebo stenu? dohodli by sme sa, ty by si ostriekal, ja by som prišiel zlízať. kludne zaplatím
Vau to je super vzrusujucela predstava
Tiež už som to pár krát skúsil, Len semeno sa ťažko odstraňuje z brady, tak je to nepraktické. A hlavne vždy som chcel veľa semena do úst, ale tým že mám pravidelne sex/po prípade si minimálne raz denne vyhoním, tak je toho málo a nemá to taký efekt ako by som chcel..
Tak musíš trafiť priamo do úst. Dá sa to ja nemám problém ale občas mám náladu si len tak postriekat celu tvár
mne to moc nejde, ťažko sa triafa :)

Jasne, keby toho semena bolo fakt veľa, tak by som to tiež chcel aj na tvár (hlavne ale do úst), ale žiaľ nevydržím tak dlho bez striekania, aby toho bolo veľa.