super tema ja uz som skusil aj vlastne aj cudze.
Ahoj. A čo, chutolo????
ano chutilo.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Keď som veľmi nadržaný, tak si nastriekam semeno do úst, no prehltol som iba raz. Ale väčšinou nemám potom chuť to už prehltnúť.
Mne už keď sa podarí nastriekať si do úst, tak to aj prehltnem. Kým si honim, tak mám chuť to všetko zjesť a aj čo mi počas honky vytečie, tak to zotriem prstom a zjem, ale keď už sa spravím, tak má chuť prejde.
To sa mi občas podarí, keď mám dostatok času. Vtedy všetko čo vytečie zotriem prstom a zlížem.
Áno , ochutnal som svoje aj cudzie už v 13tich , chodil som bicyklovať a často som v prírode natrafil na suloziace mladé páriky, tak som ich sledoval do konca ... honil som si , alebo som sa spravil samovoľne... napnuté cykloelastaky 😁 no a potom som ochutnával s čerstvo použitých kondómov horúce semeno, rôzne chute a vône ale približne rovnaké... V zime zamrznuté som cmulal ako cukríky s výnimočnou chuťou. Riskantné , ale bol som mladý zvedavý nadržaný a mal som šťastie.
Ja som to ešte nechtnal,ale je šanca že onedlho budem,sa teším
Občas na spestrenie je to fajn a vzrušujúce a ak si dokázeš oblízať pulzujúci žalud ešte lepšie... : )
Vau to je super vzrusujucela predstava
Tiež už som to pár krát skúsil, Len semeno sa ťažko odstraňuje z brady, tak je to nepraktické. A hlavne vždy som chcel veľa semena do úst, ale tým že mám pravidelne sex/po prípade si minimálne raz denne vyhoním, tak je toho málo a nemá to taký efekt ako by som chcel..

Vlastne semeno
Vlastne semeno