Přeji pěkný den, jak to letos na Jadranu vypadá ? Jsou nějaké novinky nebo je vše při starém ? :)
Tak co jak to vypada v Oseku na pláži chodíte někdo
Byli jsme včera, dopoledne. A pár nahacu tam bylo. Ve vodě plave dost rostlin ale jde to.
(edited)
Nějaká aktuální situace? Stav vody? Neví někdo? :)
Já budu zítra... tak dám případně vědět jak to tam vypadá. :-)
Budeme se těšit, :).
Nakonec pojedu smer Hustopece.
49.5292189N, 17.8478346E ale az pozdeji odpoledne.
49.5292189N, 17.8478346E ale az pozdeji odpoledne.
Tak pry je v Hustopecich zakaz nudismu. Tak to tady nevyjde.
Chodí někdo ráno..kolik bývá lidí?
Jak to vypadá na Jadranu zase plno?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jsem úchyl, po práce kolem 14-16 občas zastavím dle počasí a chuť. Chodí tam nějaká nadržená?
Dnes jsem byl, vlastně poprvé od znovunapuštění, na Jadranu. Potěšilo mě, že nuda už není jen na zadní straně a části pravé strany (při pohledu od Bečvy), ale i na straně levé. Bylo dost lidí, jako obvykle spíš střední věk a starší, ale pro mě OK, je mi 59... Příjemné pokoukání, dámy pohledné, bylo co vidět. V týdnu má být hezké počasí, tak opět vyrazím.
My jdeme zítra. Přidá se nějaký pár?
Taky nas to zajímá jestki tam letos něco bude
Aktuální stav z dnešního koupání. Voda skoro doplněná, teplota perfektní, po deštích je přítok kalny, tak to je podobné I v jezeře. Naháči tam nějací byli, ale poměr a věk nevím, byl jsem na boku.
Mimochodem pokud by to četla cyklistika v bílém dresu Silvini která koukala jak plavu a pozorovala stranu z nudou a pak objizdela jezero, tak se ozvi.
Mimochodem pokud by to četla cyklistika v bílém dresu Silvini která koukala jak plavu a pozorovala stranu z nudou a pak objizdela jezero, tak se ozvi.
Dojedeš až skoro k vodě po užší cestě a parkuje se placeně vedle té cesty na louce . Když si otevřeš google mapy a satelitní zobracení , tak to jde hezky vidět . Dál k vodě tě pak stejně zákaz vjezdu nepustí. Stejně dál jet nepotřebuješ , protože jestli půjdeš na nudapláž , tak jdeš z cesty kolem jezera zleva.
Ahojky, najde se zde fajn pár, co se chce potkat na pláži a zadovádět?
P+M
P+M
Čau zítra se chystám chce někdo jít semnou ☺
Kam tam prosím? Uvažujeme že by jsme o víkendu zadováděli, možná se nechali i přistihnout, nebo...
Rád bych vás tam přistihl, jen ta představa je vzrušující..
Asi záleží kdy a v kolik.. třeba budu mít štěstí na někoho.. nebo aspoň masturbaci
Neviděl jsem tam nikohodnocení zatím sukat myslím že tam nikdo nesuka
Šuká tam i někdo? Nebo jen nahoti?
Taky bych tam rád zavítal příští týden, přidá se nekdo?
Jj v pondělí jsem tam byl a lidi celkem dost ale spíše starší a více chlapů než žen
Ahoj, my tam chodíváme a na koupání a opalování je to tam super. Přidá se nějaký pár, či žena?? Martina
A kolik tam chodi lidi na ti nuda plaz a jaka venkova skupina předpokládám že starsi a převážně chlavy

Osek nad Bečvou
Jadran