Je dnes někdo u vody nebo se chystá?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Bedrichovska prehrada dnes?
Dnes okolo 18hod budeme u Pustého rybníka u Raspenavy. Nebude také někdo na pokec?
kde to je??? to se jmenuje přímo Pustý rybník?
My tam byli včera 😀 A bylo to fajn.
Dneska někdo někde opalovačka????
V sobotu někdo k Olbersdorfer See?
Jedeme tam až zítra, bylo o víkendu hodně lidí?
Na té spodní nudapláži bylo klasické osazenstvo starších nudistů, ale opodál pod břízami bylo spousta místa.
Někdo v neděli na opalovačku na Černou Nisu?
Odpoledne s kamarádkou
Plánuji tam jet jen pořád nevím kdy
Je dnes nekdo u vody nebo se chysta?
Saunia Liberec, není teď někdo nebo teď jde?
Dnes si připadám v sauně úplně všude 😁
Někdo dnes na nudu do Olbersdorfu?
Ahojky 😘 někdo z Liberce pohonit společně ptáčky možná i víc v okolí Vesec a Doubí?
Ahoj můžeme pohonit 👍🙂💋
Jede dnes nekdo nekam k vode? jak to pripadne vypada?
Je zima ještě. Až se oteplí :-)
(edited)
Nekdo dnes u Bersdorfer nebo Olbersdorfer see? Jak to tam vypada?
Ahoj , dnes večer nějaký pár na dogging ?
Zdar někdo něco? Tanvald a okolí ?
Ahoj. Rad bych se podíval. Je to takový můj tajný sen 😁 jsem 35 vcelku pohledný a rád bych to někdy uskutečnil.
Dejte vědět
Dejte vědět
Možná Zlatý lev, ale tam můžou i děti si myslím.
Ano jdeme take, chcete se potkat?
Hledám někoho, komu bych ho mohl vyhonit v autě. Jen já tebe.
Ahojky 😘 pohoníme spolu ?
V Liberci ...............
Já byl včera poprvé
21.9. Olbersdorfer See pár na nuda pláž?
Už je konec venku u vody bude se muset zajít do tepla v Babylonu
Moc takových dnů už letos nebude. To by se mělo využít.
Nezajde dneska žena nb pár na písečák v Příšovicích na nudapláž? Miluju sdílenou nahotu a rád bych někomu dělal společnost 😉
Je dnes někdo na Černé Nise? 😊
Víte někdo o nějaké nudapláži v libereckém kraji, kde je i kiosek s občerstvením? Třeba jako na Lhotě.
Stánek u nudy máš třeba v doksech nebo na Jablonecké přehradě, ale tím ,že to není tak veliké bych spíš řekl , že je to stánek obecně pro všechny ne přímo pro nudisty. Lhota nemá moc konkurenci velikostí, pak jedině až dále v Německu jak je Hoschwerda apod. tam je toho hodně. Taky už nemáme moc ideu, kam tady v dojezdové vzálenosti jezdit.
Na té Jablonecké jsem ještě nebyl…někdy zkusím. Škoda, že je Lhota, tak daleko, jelikož tam je to super.
Ahoj, nebude dnes odpoledne někdo na Olberstdorfer See?
A dnes se nekdo chystate?
Nějaký pár na dogging dnes? Nebo neděle?
Neplánuje někdo zítra odpoledne/večer?
My tam jedeme, netusite zda je nuda i vedle te ofiko plaze z druhe strany?
Tam už nuda není. Jen z té strany, kde to je i na mapách. Včera jsem tam byl taky poprvé.
Loni co jsme tam byli tak tam ještě byla, to se divím, že ji zrušili.
(edited)
Skoda, chteli jsme pro zmenu zkusit druhou stranu
Chápu, já byl právě asi hodinu na té ofiko fkk, ale necítil jsem se tam úplně příjemně, tak jsem to nakonec celé obešel, abych to tam poznal. Tak proto vím :)
To je zvlastni, vcera jsme tam byli a jsou tam stale obe 2, dokonce je tm i cedule FKK a lide tam byli ;)
Aha, tak to se omlouvám, cedule jsem si nevšiml a jak jsem tam byl, tak nikdo v té části nebyl.
Ahoj, bohužel nevíme jedeme tam poprvé. Do zpráv Vám pošleme fotky z mapy.cz co nám poradili
Není teď aktuálně u Berzdorfer see nebo na Černé Nise? Jak to tam vypadá a je hodně lidí? Chceme ještě dnes vyrazit, tak kam to dává větší smysl.
Nebyli jste nakonec na té Č. Nise?
Kde prosukame nedelni odpoledne?
V Liberci nikdo nemá podobnou úchylku jak já a nechce se nechat sledovat ?? 😂
Ok, jaká je první indicie?
To je hádanka? Jaká je odměna? 
Takovej geocatching, odmenu vymyslime spolecne.
Nekdo sport, zenac, honka, liberec?
Pohonime někde venku?
Ráda bych se přidala
Jak vnímáte nudapláž…jako místo, kde můžete být přirozený a uvolnit se (bez erotických myšlenek při pohledu na druhý) a nebo Vás tam táhne erotická touha (poznání)? :)
Questo post è stato eliminato.
my si dame dnes akcicku nekde venku.je idelni pocasko.
Kam chodíte? Nějaký tip na dobré místo?
Tak kam dnes ven za zabavou?
Ideálně bych to viděl na nějaký lesík či vodu kde je krapet chladněji 🤔😁
v okolí Liberce nějaká žena na koukání u vody?
Kam dnes na nahoceni? Kdo je na miste a podal by hlaseni:)
Také by mě zajímalo
Kam dnes k vode na koupani? Kde uz jste byli nebo kam dnes jdete?
Ahoj bude dnes nekdo.na fojtce????
včera bylo krásně na písečáku
Fojtka netusim, ale byli jsme uz na Cerne Nise a voda byla super
Dneska někdo někam k vodě ?
Venku začíná být hezky 😎 tak by to chtělo vymyslet nějakou zábavu! A vzhledem k tomu na jaké jsme stránce, tak asi nemusím podotýkat, že nemyslím frisbee 😁 i když to je taky fajn 👍
Ahoj, s přítelkyní hledáme místo, kde se dá mít sex v autě i přes den. Nejlépe poblíž Jablonce a Liberce, nějaké schované místo. Případně hledáme taky někoho, kdo by nás z dálky sledoval.
Až někam v Liberci pojedete,dejte vědět.
Rádi se zajdeme podívat ale místo neporadíme bohužel
Ahoj. Rad se tajně přijdu podívat. Je to vlastně takovej můj sen takhle pozorovat 😇
Záleží na tom co byste rádi….jasně že tu někdo je :)
Olbersdorfer See za Žitavou v Olbersdorfu (cca 25 km od Liberce), cesta se dá absolvovat i na kole .... za FKK - chlapi .... malá travnatá pláž, vlevo "gay lesík" ... Co se týká FKK o které píšu, pozor, nejedná se o oficiální FKK, která se nachází v komerční části rezortu. Ta, kterou popisuji, je na druhé straně v divoké, neřízené (neoficiální) části jezera.... Celé jezero se dá objet nebo obejít dokola a vše si tak prohlédnout, včetně důlních exponátů v oficiální části.
.... třeba do wellness do Babylonu.
Obcas zajdeme, ale neni tam takove soukromi jako jinde
Hledám s přítelkyní nějaké klidné místo v Liberci kam by se dalo dojet autem a nikdo by nás nerušil. Hledám místo které bude klidné i během dne. Díky za odpověď.
Co dnes nejaka smirovacka? Je hezky, tak nekam adi vyrazime
Kdo jste kde u vody? Jake jsou podminky, co treba cerna nisa neni nekdo?
Tam to neni moc velke co? A co zitra? Bily jsme jiz v Jbc na prehrade a na Cerne Nise, premyslime ze bychom dali zitra treba Hamr na Jezere neno nekdo lepsi tip?
Zalezi asi v jakem aspektu,kvalitou vody to asi nebude, zazitky to mame asi kazdy jinak. Kazdopadne pokud ma nekdo tip na dnesek v dojezdove vzdalenosti nebo zitra nekam dele, tak radi tip uvitame
No moc velké to není, zítra bych šel
Dogging v okoli Jablonneho, nejaky tip na zajimave misto?
Ahoj, hledáte diváka šmírák? Někde v okolí Jablonného?
mařeničky mezi rybníky..pěkná opalovačka
Byl jsem o víkendu, voda už příjemná, hladina vysoko, takže některá místa ještě pod vodou.
Jde se jeste nekdo dnes koupat, chystate se nekdo nebo jste uz nelde u vody a date tip? Cerna Nisa byla o vilendu plna a radi bychoˇ zmenu
Tak kam dnes k vode nebo za zabavou dokud je jedte pekne pocasi?
Kdo jde take dnes odpoledne nahotit? Byli jste uz letos? Jaka je voda v Jbc, na Cerne Nise, Mnisek, apod?
S přítelkyní hledáme nějaké klidné místo kde bychom mohli zaparkovat a užívat si. Převážně nám jde o Liberec. Díky za nápady.
A co bys tu chtěla najít neznámá?
To je fakt ja se snazim koukat jen na nejnovejsi ale i tak je to drina
A co dnes v Liberci..jsi tu ve městě
Tak kam dnes vyrazit, bude nam nekdo delat spolecnost?
Až někam půjdete,dej vědět.Rád se podívám,případně zapojím.
Děje se dneska něco v okolí?
Lesík opičák u Decathlonu
Nebude dnes nějaký pár někde v Liberci v přírodě, že bychom se sešli společně někde...???
Nekdo dnes na brusle/ kolo v okoli Hradku, Chrastavy,Liberce? Pridase nekdo na nahou projizdku k nam?
některá na posezení a pokec u vody ?????
Tak kam dnes k vode? Byl jste nekdo na Hamru na Jezere uz?
Pojedeme to dnes take vyzkouset na Cernou Nisu
Kde jsou v Liberci nejlepší převlékací kabinky na šukání nebo kouření? Zkoušel někdo už?
na neděli nějaké něžné stvoření na posezení u vody na nuda v Příšovicích najde se ?
kdo dnes vyrazí na nuda pláž do Příšovic?
A Liberec někde něco?klidně přijdu na kukacku
Jde dnes nekdo na nudaplaz nebo na nejaky klidny misto se opalovat bez plavek? Liberecky kraj
Někdo zítra Frýdlant žena pár? Nebo nějaká zvědavá? Když bude hezky něco venku podniknu :)
Jdeme na nuda na Cernou Nisu, bude tam jeste nekdo ?
už byl někdo letos na Písečáku ???
Tak kam se dnes vydat? Cerna Nisa, Jablonec, Krystina? Jdeme si uzit prvni koupani a nudu, oba se tesime ;)
Čau 🤪 a to se ptáš kluku nebo holek?
Já jsem třeba dneska na vesecky rybník ve vraťáku :D je to nejblíž
Dneska nějaká akce v Liberci venku?
Zítra někdo po 16h Liberec Opičák?
Tak kolik ještě umístíš do fóra inzerátů?
amateri.com/cs/forum/25188/opicak - 27.04.2021 19:43
amateri.com/cs/forum/12422/liberec-a-okoli - 27.04.2021 19:44
amateri.com/cs/forum/25188/opicak - 27.04.2021 19:43
amateri.com/cs/forum/12422/liberec-a-okoli - 27.04.2021 19:44
ahoj, tak se někdy domluvíme.
zítra někdo v Příšovicích ??? Je svátek, volno, kdo se ukáže u rybníka ?
Ahoj, mohl bych až tak kolem 16h
se do toho opičáku budu m uset jít někdy podivat ;)
Nějaký pár na něco vzrušujícího dneska někde venku?
ahoj nechystáte se dnes někam? :)
Co takhle Liberec Ruprechtice na cvičáků v lesíku dneska pár nebo slečna která by smiřovala do vystříká ní
ahoj mohl bych se přidat? :) rád sex venku v přírodě ať už jako divák nebo i zapojen :)
čauky...chci se zeptat na Mista na sex v prirode s Parem ci ženou Na Jablonecku ...jsou vůbec nejaka ,kam nekdo rad pravidelne chodi ci se muzeme dohodnout...kdyby tak mi pisnete ...diky
Bude dnes někdo na Černé Nise, chystáme se tam kolem 5 hodiny
Nějaký pár co by dnes večer kouknul jak se udělám v přírodě? Pouze pár
ja bych jel dneska klidně na ten písečák u turnova :p někdo kdo tam taky bude ? :p že by jsme pohonili ?
čauky...chci se zeptat na Mista na sex v prirode s Parem ci ženou Na Jablonecku ...jsou vůbec nejaka ,kam nekdo rad pravidelne chodi ci se muzeme dohodnout...kdyby tak mi pisnete ...diky
dnes někdo na písáku v Příšovicích, hlásí příjemné teplo, tak kdo dorazí ??
Teď tu jsem a je to tu pecka.🤪
čau dneska někdo honit do příšovic ? :p bych to zkusil klidně :p
pokud už jsi zvládnul vložit příspěvěk do fóra, myslím, že zvládněš vyhledt na internetu v mapách Černá Nisa. Máš tam dokonce napásno, kde přesně je i nudapláž.Pěšky nebo na kole, autem tam nedojedeš.
Zejtra se půjdu podívat do lesa opičák kolem 12hodiny doufám že tam potkám nějakého honiče za bych mu ho vykouřil
Opichanej jsem teda pořádně ale od komárů 😀 jsem čekal že tam někoho potkám zase nic a to jsem tam byl hodinu
Jdete dnes na koupacku? V Jablonco jsou sinice, mate nekdo info, zatim to vidime na cernou nisu, mate nekdo info nebo jste posledni dobou byli?
Někdo zítra Lidové sady třeba?
když si to bude zase nějaký pár v Příšovicích rozdávat, mohu si vedle nich přisednouta vyhonit ??? info do zpráv.
Aho zítra se půjdu projít mezi 10-11na opicak a pěkně si protáhnout pero koukne někdo nebo se i přidá
Černá Nisa kolem sedme vecer? dnes bude posledni den k nudeni
V pátek večer v autě u auta u letiště, nebo u decathlonu
A kam prosím na Českolipsku?Příroda je krásná
Včera jsem se tam byl podívat byl jsem náhodou v Liberci je to hezké místo až na ty komáry jen jsem tam nikoho nepotkal
ahoj muzu s vami? nejaky destik nas nerozmoci :-)
až zase pojedete, dejte vědět a já se bez zbytečných řečí přidám.
Ahoj hledáte pořád nějaké vzrušení v podobě trojky? 😈Jsem Jirka 33let. Lbc. Mužem někam ven. Můžu natočit nafotit samozřejmě pro vás do vašeho alba🤗 Jsem pohodář. Sportovec. Zkušenosti mám s trojkou i čtyřkou. Jinak jsem diskrétní a zdravý 🤗klidně mužem jen tak dát sraz venku pokecat. Nebráním se tomu😊 Kdyby jste měli chuť a zájem dejte vědět.
Ahoj. Já bych rád s vama jestli je možno???
Kam dnes na procházku? Napadá mě taich, tak snad tam nebude moc zima.aby se přitelkyni chtělo.Nebo máte lepší tip, kde je i večer více teplo?
máme s přítelkyní rádi milování v přírodě. Možná by bylo fajn někoho potkat, ale nejsme tolik odvážní. Spíš si zalezeme dál od cest, třeba mezi skály. Bojíme se, že půjdou kolem buď rodiny s dětmi, nebo obecně lidi, kteří by se nad námi pohoršovali.
Stejně jako téma Wellnessu Babylon, i toto téma jsem aktuálně zazálohoval pro případné použití v rámci trestního řízení. Tolik oznámení. Hezký den.
V nouzovém stavu to bude jistě mlska. Nezapomeňte udávat přesné souřadnice. A občanky sebou, ať to nezdržujete.
Až budete zase na písečáku v Příšovicích dejte vědět. Přišel bych se podívat.
Moc rád, kam by jste chtěli zajít? Kdyžtak vzkazy na vzájemnou domluvu..
Zdravim vsechny, kam se da jit v Liberci na nudaplaz?
Zdravím to nemám jen já osobně bych si to chtěl zkusit. Pozorovat milující se pár a honit se u toho. Zbytek bude na každém
Oživíme to tu po Těch třech měsících, tak co, kdo kam, s kým, žena zvědavá, nebo jen ráda dívající se? Nebo i s výpomocí? :-)
Zdravím, Já chodím tady sem načerpat energii :-) Je to k nezaplacení, jít se nadýchat čerstvého vzduchu pěkně do lesa :-) Přibližné souřadnice, obměňuji dle situace a možností :-) 50.7497892N, 15.1816483E v okruhu těchto souřadnic.
Když jsme v horkém a krásně blankytném létě apelovali na lokální Voyeuristy a naturisty, to bylo slibů, to bylo řečí, jeden velký a druhý ještě větší
a potom - skutek utek.
Zřejmě vyřčená pravidla se nehodila. Dnes se za ty "slušné Voyeury" schovává bohužel kde jaký vyčuraný ošoust.
Ujal se toho tedy strýček Náhoda a byla pohoda, krásně jsem si užila pohled i přítomnost mužské energie a ty krásné výstřiky s výkřiky. Děkuji vám pánové.
Otázkou tedy je zda tohle "fórování na FÓRU" není jen ztrátou času.
a potom - skutek utek.
Zřejmě vyřčená pravidla se nehodila. Dnes se za ty "slušné Voyeury" schovává bohužel kde jaký vyčuraný ošoust.
Ujal se toho tedy strýček Náhoda a byla pohoda, krásně jsem si užila pohled i přítomnost mužské energie a ty krásné výstřiky s výkřiky. Děkuji vám pánové.
Otázkou tedy je zda tohle "fórování na FÓRU" není jen ztrátou času.
Rád šmírnu v Liberci pár.Venku,nebo jako divák u nich.
Jen tak pro zajimavost, jaka byla pravidla?
Cisarsky kamen byl super. Bohuzel uz minulost... uz ji sundali
Pěkný,pěkný. Sem mrknu častěji 😉
Neplanujete patek nebo sobota vase obvykle misto?
Ahoj, v kolik tam budete? Rád přijedu
To zní velmi lákavě, sice Jablonec, ale domluvit se dá vždy :)
Kde jsou v Liberci nejlepší převlékací kabinky na šukání nebo kouření? Zkoušel někdo už?
a ja bych chtel :¨))) jestli muze teda i chlap
Rád se přidám, dejte vědět, kdy a kde, když bude zájem tedy.
My chodíme na skalní hřib u Jablonce
Zajímavé někdy bych chtěl zkusit honění na veřejnosti. Abych u toho mohl někoho sledovat. Až budete mít chvilku na sex venku pisnete
zajímavé, asi musím víc jezdit a koukat, třeba vás někde potkám :-)
Ja se takhle pridal u Mojzisaku. Ale jo to tak 2 roky zpet. Sice bez sukani ale pani me pekne pokourila
Když to tak čtu, tak vy vlastně máte nad hlavou svatozář! Tak ale jak můžete mít profil na Pervers.cz?
Je tu nějaký pár který bych mohl smirovat?
Mrdame často venku v autě, jestli nekomu dela dobre smirovani, jen nam to asi jedno, muzeme se domluvit
Ahoj, platí ještě nabídka na šmírování?
ahoj, rád se na vás, někde u vody podívám.
Až někam zase pojedete, napiš.

Liberec a okolí
Sex v přírodě, autě, wc, .....