Questo post è stato eliminato dall'utente.
Tys tu otázku pochopil tak, že se táže jestli jsi se tu s někým seznámil, ale byla myšlena jinak: Jestli jsi třeba podle fotek nebo videa poznal, že je tu někdo, koho znáš třeba ze sousedství, z práce nebo z obchodu.
Taky je mi to jedno a nikoho bych s tím neobtěžoval, ani na nikoho nijak spiklenecky nepomrkával. Stejně, jako jsem tu já, tu může přece být i třeba soused, nebo kolegyně z práce, no tak bóže, to je toho...
Já tu bohužel nikoho nepoznal, což je škoda, mohla být sranda.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jo bývalku napsal jsem jí že už asi musí být zoufalá když zkouší štěstí zde. Ale nakonec to byla konverzace na úrovni. Jinak klidně bych jim napsal pro uvědomění, že soukromí je jen pocit a ne realita. A lidí si dost často neuvědomují ten dopad.
Hele si koc chytrej kluk. A prijdes na to ze zeny jsou uplne zbytecny odpad ktery je zde omylem. Ale brzo veda pikroci tak ze nebudou vubec potreba a chlapi konecne budou svobodni bez tech oplzlejch humusacek. Je mi blbe jen kdyz si predstavim ty jejich smradlavy kundy.
Vsechny zeny ktere jsou zde jsou zoufale nejenom tva byvalka. Proc by ude jinak byly. Zde neexistuji slusne zeny. Je kurvy kravy a vorvane.
Vorvani jsou základ neznáš to pořekadlo? Že i 130 kg slečna potřebuje slyšet že je sexy bohyně s roztomilým tělíčkem? :D

poznali jste zde známé?
...