Treba si uvedomiť že vykonaním obriezky dôjde časom k znecitlveniu hlavičky čim bude potrebné vekom väčší podnet aby došlo k stoporeniu takže za mňa určite nie. Čo sa týka sexu nemá to žiadny vplyv je to len zase niečo čo sa ludom natlačia ako in . A inak penis s obriezkou vyzerá vtipne.
Ja som pisal v podobnom fore. Ja som isiel dobrovolne, ale hlavna myslienka bola v tom že, ma stvalo ak som isiel napr. autom 5 az 7 hodin, penis nebol hygienicky v pohode. Ak idete cez leto na ture v lese, tiez to nie je vyhra. Toto vsetko vam vyriesi obriezka. Je to super vec z hladiska hygieny. V sexe je ten pocit iny, hlavne oral, kde sa malokedy urobim. Zena je za obriezku aj ked priznala ze niekedy jej ta predkozka chyba, tazko ma urobi rukou. Jedna podstatna vec je, ze zena musi byt vlhka, inak do nej nevniknes. Moj zaver je ten, ze obriezka je super. Robi sa ambulantne v lokalnej anestezii, za 2 hodiny ides domov. Kedysi si to stalo 350eur.
Skus to... Ja síce nemám ale veľa ľudí si myslí že mám... Mám ho taky už od nepamäti... A áno žaluď je väčší a viac všetko cítiť
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Mňa sa často pýtajú či mám obriezku.Nie,nemám . Jednoducho ho mám takého.Skor by som povedal že žaluď má tendenciu väčšej citlivosti ak máte len natiahnuté rifle apd.A mne sa to páči 😁
Nejaká žena alebo pár čo by radi obrezaneho?
Ja mám zo zdravotných dôvodov asi 10 rokov ale čo sa týka výdrže podľa tých komentárov tu som asi jediný na koho to nejako nepôsobí
podstúpil som obriezku kvôli zúženej predkožke a aj kvôli tomu, že som chcel piercing a nebolo to možné. a je to lepšie, som spokojný
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Uplne rovnako ako kolega predo nnou, uzka predkozka, kratka uzdicka, dlho som sa bal to riesit, nakoniec skoda, ze som nesiel skor. Teraz mam 36, som cca 16 rokov po zakroku, zatial ziadny problem, vydrz podla reakcii partnerik vysoko nadpriemerna. Ci by som si to dal len tak spravit, to neviem, ale je to hygienickejsie, to je tiez pravda.
V Trenčíne sukromná klinika bezbolestne na počkanie.

Obrezaný penis
Pohrávam sa s myšlienkou podstúpiť obriezku,