Já ten samý problém vyřešil obřízkou a jsem spokojený :)
Nejlepší je se nechat kouřit s tím,že Tě bude vycucávat jako to dělá miminko s dudlíkem a po nějakým čase jí přetáhneš bez problému.Mirek
zařekl jsem se že tomu debilovi dalbychů nebudu odpovídat chlubí se že mě odhalil jak jsem se proflákl že mám tři nicky nevím jak a to že mám stejný názor na něj na debila s plesnivým mozkem to neznamená že třeba sexnebi patří mě to by mi muselo patřit většina nicků tady na webu stejný názor máme většina no co od něj můžem chtít od debila se shnilým mozkem
dalbych se tady zmínil o mé galerii s ohnilým ptákem nikdy jsem žádnou neměl neviděl jsem ani že by jí měl sexnebi) ale je to dalbychova ten tady každého vyhazoval že když nemá galerku tak nemá co hodnit fotky v jednotlivých galérkách také jich plno vulgárně okomentoval a myslel si že ta jeho je nejlepší šlágrem byla fotka jak mu jeho žena olizuje segma plesnivé na žaludu jeho honosného (nebo hnusného )přirození bylo to i s komentářem že za tři dny se toho nastřádalo tolik až se přejedla a to je prý nejlacinější hygiena škoda že se nedá vyfotit i ten jeho plesnivý mozek
no vida co má 1kondor přátel kteří mají stejný názor(ani se není čemu divit když je všechny zakládal jeden a ten samý debil) jako on sám v jednom příspěvku mi píše že se se mnou nikdo nebaví protože se každý bojí jeho reakce tak mi píší přímo na profil (děkuji za tuto podporu chápu vás každý nemá na toho debila žaludek) viz jak to od něj schytal sexnebi ale co můžu napsat na závěr dalbychu? měl jsi mít nick spíše debil ale krypl jako ty zůstane kryplem a může se schovávat třeba za sto nicků a vždy tě poznáme
no nazdar koukám že debilní ahasver se rozhodl že zasviní svými debilními nicky a ještě debilnějšími přispěvky celý web ještě si nestěžoval že mu někdo zaviroval počítač no on má ted nový tak má třeba lepší antivirovou ochranu a nepochlubí se no to je celý on debilní dalbych ale mám jeden krásný vtip no on to není jen vtip ona je to skutečnost u dalbychů se rozhodnou pro výměnu partnerů za ůčelem zpestření a zkvalitnění sexu sedí pár na pohovce po akci a libují si chválou nešetří jeden na druhého jak to bylo krásné a že to musí zopakovat a v tom 1kondor povídá ale stejně by mě zajímalo co ted asi dělají ty naše drahé ženy
Najlepsie navstivit urologa:) ja som najprv tiez vahal a nechcel a potom som sa odhodlal a urolog mi objasnil moje moznosti, a uz som bez(predkozky a bolesti...) a hlavne v klude:) takze urcite lekar, on ti poradi...
Jedine ta koupel no, taky mam dlouhou predkozku ale vse jde dobre. Ja teda obrizku bych nechtel aby jse me porat otizal penis o trenky.
moje zkušenost obřízka zbytečná: měl jsem ty samé potíže předkožka nešla přetáhnout ještě větší problém byl jí vrátit zpět měl jsem ji dokonce popraskanou míval jsem tam bílé segma po souloži jsem utíral nejen semeno ale i krev léčil jsem to různě heřmánkové koupele a pod. rok a půl možná dvě léta po marných pokusech jsem navštívil lékaře a šok mykoza neboli plísen styděl jsem se a další šok s jakým klidem to lékař vzal toto má prý polovina lidstva a s humorem mi povídá že prý nás plísen sežere dostal jsem tablety a mastičku po dvou dnech totální zlepšení a dnes se mi ohrnuje bezbolestně samočině ve spodním prádle(on byl totiž problém v tom že byl žalud díky plísni oteklý)je zajímavé ale díky bohu že jsem manželku nenakazil díky nevědomosti jsme souložili bez ochrany (samozřejmě po dúkladné hygieně ) závěrem :obřízka zbytečná a stud také a možnost nákazy ? podle lékaře ze sauny dnes po každém vyjíti z potírny ručník na kterém v potírně sedím důkladně vypláchnu pod sprchou mějte se hezky
tak plesnivej vocas jo,to je při tvý inteligenci normální,divím se že ti ještě neupadl.
poznámka která odpovídá tvé inteligenci tato plísen je běžná má to plno lidí třeba mezi prsty u nohou a pod . podstatné je že jsem to léčil úspěšně a přijal taková opatření aby další onemocnění nebylo a neopakovalo se viz pláchnutí ručníku v sauně po vyjití z potírny (tydebile to víš tebe do sauny nepustili ) o mne strach neměj horší je to s tebou ty máš krom celého těla plesnivý i mozek a to je už neléčitelné což se projevuje tvou vulgaritou ke každému vytváření nových nicků abys zakryl svou identitu jseš z Chánova a myslíš si že jsi v Africe když jsou tam všichni černí dalbychu ahasvere ali-hejbej to je pouhé procento tvojich nicků
zplesnivět ohon si nechá jen čuně,normální člověk se umeje špindíro.
opravdu rada nebo poznámka hodná dementního debila ty můžeš nejvíc radit jakpak ty tam v tom Chánově provádíš intimní hygienu venku v kaluži ?
od tebe to sedí,nechceš si založit nový nick plesnivej pták,to by tě přesně vystihlo.
doopravdy radíš podle sebe ale nepotřebuji jako ty měnit nicky a mít jich desítky stačí mi tento ale ty máš už nick dlouho jseš prozrazen dalbychu ahasvere nebudeš měnit ?nebo jsi usoudil že to nenínic platné? stejně se prozradíš svou debilitou a mykoza je dnes běžné onemocnění které má nebo mělo podle lékaře 60až80% lidí ale ne každý to přizná že se s tím léčil a nebo si to léčí a nebo neléčí a nechá to dojít tak daleko jako ty že to zasáhne i mozek jako v tvém případě neboj se o mne mám to vyléčené a už mám dost informací jak předejít nové nákaze a určitě to není tím že by nebyla dodržena hygiena ale přenos třeba ručníkem v sauně položil jsem si ručník po někom kdo jí měl demente byl jsi někdy v sauně?
nedodržování hygieny se nevyplácí,do sauny se nebere ručník ale prostěradlo,ručník nebo osuška jsou příliš malé,taky když jdu tam kde je velký provoz dávám větší pozor,ale spíš jdu do soukromé sauny,pokud půjdu třeba do podolí je plíseň jistá a proto nosíme pantofle i u bazénu,ovšem dostat plíseň do pimpasa to je dost obtížné,ukazuje to na zanedbání hygieny jednoznačně a pokud si ho myješ v louži v chánově je to tvoje věc,svůj k svému-vrána k vráně sedá,špindíra špindíru si hledá.
všechno to obracíš dělášze sebe chytrého kdovíjak dokonalého přečti si své příspěvky které jsi napsal třeba před měsícem a pod. nevíš co jsi psal odporuješ si sám sobě nevím proč nosit prostěradlo ručník nebo osušku snáz vypláchnu jseš debilní dalbych z Chánova (TY TOMU ŘÍKÁŠ AFRIKA)
Pokud člověk dodržuje minimální hygienu tak se mu stát nemůže že mu genitál zplesniví,to se stane jen tomu kdo se nemeje,výmluva že to chytil v sauně je směšná!Tam se může v nejhorším případě chytit plíseň jen do nohou!Divím se že někdo může přiznat veřejně že je čuně!Možná ale že to je mezi homosexuály rozšířenější než mezi heterosexuály!
hygienu dodržuji jak jsem psal jseš debil já za to nemůžu o té homosexualitě ty můžeš nejvíc vyprávět sám jsi přiznal co by dalbych nebo ahasver jak je krásnýsex mezi chlapy a pojídání svého nebo druhého semeno
jen se divím že si nepřidáš všechny své nicky aby vás bylo víc,to víš mám celkem přehled o tvých dalších a že jich máš dost,sprosté napadání a lži to je tvá doména a že tě ještě nezablokovali je důkazem že máš k něčemu hodně moc blízko !zkontroluj si ip adresy laskavě abys byl v obraze,píšeš jak rudé právo,taky házelo špínu jak se jim to hodilo,nedám nic za to že jsi soudruh jako poleno.
potrefená husa se ozvala mě admin neměl důvod blokovat nick nevím o čem ty máš přehled co v tom plesnivém mozku můžeš mít provokuješ lžeš dalbychu ahasvere a pod.jseš debil mnoha tváří bez páteře já se tady vulgárně o nikom nevyjádřil pro tebe bylo hodně žen bedna kytu a pod. měl jsi blokován přístup i na galerie jseš chudák loni jsi vyhrožoval že se vrátíš do Afriky a skončil jsi v Chánově to je ta tvoje Afrika a otravuješ tady pořád vrat počítač cos ukradl
ani v diskuzi nejsi žádné lumen,jen nadáváš a lžeš,když pláčeš tak na špatným hrobě,tvoje argumenty postrádají logiku a nejsou vůbec k probíranému tématu což je tvá nešťastná plíseň pod předkožkou kterou sis zavinil nedostatečnou hygienou což potvrzuješ i tím že jsi byl překvapen kolik smegma jsi tam měl,lidově se říká sejra,bůh ví kolik měsíců jsi se nemyl,další tvůj problém bude tvoje sociopatie a to je vážná věc nad kterou by ses měl vážně zamyslet,to že je někdo sociopat může vést v důsledku i ke trestným činům a proto bys měl navštívit dobrého psychiatra.
ted jsi popsal přesně své jednání svoji pozici vše obracíš své debilní chování svedeš na druhého jseš chudák prolhaný napiš mi tady nick s kterým jsem měl nějaký spor krom tvých nicků jako dalbych ahasver a pod: kolik ty jsi měl nicků nespočítaně ti jich zablokovali pro tvou vulgaritu ale toto je moje poslední odpověd na tvůj příspěvek debilovi se nemá odporovat ani odpovídat
vidím že jsi nasadil těžký kalibr,svůj druhý nick,tvoje názory a příspěvky jsou zrovna tak vzrušující jako je pro prodejnou ženu prázdná peněženka jejího zákazníka.a proč nemáš s nikým spory je proto že se s tebou nikdo nebaví.
tak těžký průběh sociopatie jsme ještě nezaregistrovali,pán má několik nicků a další z nich je nic-moc,to ovšem nebude konečný výčet,nejvíc ho asi mrzí že odhalil svůj shnilý žalud z kterého neodstraní většinou smegma(počká až opadá), lidově zvané sejra,nejspíš kvůli hygieně ho nikdo nechce,kdo by taky chtěl cítit ten jeho puch který zavání i z jeho lživých příspěvků,že !
no asi má ještě mimo to nick kurvy-ne,další může být kokon,zajímavé je že mají kraj jihočeský a stejný věk,že je to nebezpečný sociopat je bezesporu,zablokoval nick xexulas a tvrdil že ne že se odhlásil sám,jakmile se projeví jeho chabý intelekt tak protivníka blokuje takže bude nejspíš jeden z těch co se tu snaží zbohatnout.
to se mi povedlo tě rozlítit dalbychu jseš to zase ty nebereš si žádné servítky jseš přesvědčen že každý musí mít deset nicků když je máš ty aby se s tebou vůbec někdo bavil tak jsi oživil pravého dalbycha kdy přijdou na řadu další? ahasver ali-hejbej to budeš mít kamarádů akorát s tím že všichni nosíte jedny boty a máte jeden plesnivý mozek vzpoměn si ty debile jak jsi věrohodně v tému pojídání svého sperma popsal že ti to nešlo jíst příborem a segma z nemytých genitálií si navzájem s manželkou olizujete a nebo mažete místo sýra na cleba a podle toho jak jste se dlouho nemyli tak se liší druh sýra čím déle tak kvalitnější na to aby tě admin zablokoval nemusí mít nikdo policejní mozek ani já ale ty ho máš zelený od plísně možná se dočkáme toho že si ho sežereš místo plesnivého sýra debile
gratuluji ti žes dospěl k tomuto poznání že nemá vůbec žádný smysl tomu debilovi odporovat a odpovídat nech ho být a uvidíš za dva dny začne si odpovídat sám sobě možná že si i vynadá jako nejednou pod nickem dalbych nebo ahasver je to směšný debil mnoha tváří a autor vulgárních přispěvků a nicků
zatím jste byli sprostí vy dva a pokud se hygieny týká budete s tím na štíru nejspíš oba.
pokud jste si nevšimli tak jste odpověděli někomu jinému myslím si že to měl být 1kondor ten tady napadal a urážel kdekoho pod nicky dalbych ahasver a pod. na vás se nedostalo? jaký div no a k té hygieně myslím že sami zanedbáváte hygienu ale mozku a ta spočívá pouze v tom že se musí více přemýšlet ale ve vašem věku vás to omlouvá
chudáci tvoji rodiče,ve svým věku potomek ještě neumí číst,to je neštěstí a přitom se stačí podívat komu se odpovídalo, sociopatie není léčitelná a ten alzheimer taky řádí jen by tě neměli pouštět k počítači aby ses moc nerozčiloval,moc ti to škodí,nemoc se zhoršuje a stolice již asi není tak jak bývala,co.
zařekl jsem se že takovému hovadu jako jseš ty nebudu odpovídat ale to se nedá musím to porušit ty zkurvenče když neumíš číst tak si to nech od někoho normálního vysvětlit co kdo píše hádku nebo debatu jak to nazvat jsi měl s nickem nic-moc ty já ne a z tvé strany byla vedena vulgárně takže logicky měli odpovědět tobě a nebo nicku nic - moc ale ne mě já nicku nic-moc pouze gratuloval že dospěl k tomu názoru že nemá cenu se s tebou bavit a odpovídat ti takže je logické že nechápu proč odpovídali mně ale to ty nepochopíš s tím tvojím mozkem napadeným plísní debilní dalbychu ahasvere
je vidět že zlost cloumá vaším majestátem,docházíme k názoru že zplesnivělý žalud nicku nic-moc byl následkem zanedbáním hygieny po vytažení z análního otvoru pána pod nickem sexnebi,v případě že by si onen pán utřel svůj pyj alespoň do kravaty,nebo do záclony v případě že kravatu nevlastní,nemohlo by se stát že by mu genitál onemocněl a stejně se divíme že to tu vyslepičil.
no nazdar dalbychu tak už ses proflákl neboli prozradil zapoměls že ses přihlásil pod jiným nickem než 1kondor to se debilům stává a už jseš zase ve starých kolejích v minulém příspěvku jsi to maskoval žes napsal i nicku 1kondor že zanedbal hygienu a že byl vulgární ale ted se s tím nesereš kdepak ta tvá debilita a styl nebo způsob komunikace se nezapře
Nevíte někdo o galerii kde má obřízku? Dokážu si to představit, ale ještě jsem to neviděl ani na fotce...
Pár fotek obřezaných penisů je zde:
http://veryprocircumcisi on.tumblr.com/archive
S obřízkou jsem velmi spokojený, doporučuji. :-)
http://veryprocircumcisi on.tumblr.com/archive
S obřízkou jsem velmi spokojený, doporučuji. :-)
Cao podívej se na mují galerku mám tam foto před i po obřízce.
Mě taky nešla,šel jsem na obřízku
Z vlastní zkušenosti můžu potvrdit že s tou koupelí to funguje. Měl jsem stejný problém jako malý kluk.
myslím že väčšina chlapcom mala rovnaký problém .. trénovať vo vani , poctivo , pri každom kúpaní , ale nie nasilu , aby sa nenatrhlo .. po každom bude o milimetrík voľnejšia predkožka ... ...
chlapi, to chce obřezat.... mám to za sebou asi pět let a spokojený...
mi ji ted doporučila doktorka protože mi zničeho nic předkošla přestala jit přetáhnout a po sexu se mi udělaly nějaky trhlinky a říkala, že ted už je to jediná možnost ta obřízka.
Jestli máte zkušenosti chlapi prosím napište mi vzkaz budu rád za rady, typy a info. Díky moc
Jestli máte zkušenosti chlapi prosím napište mi vzkaz budu rád za rady, typy a info. Díky moc
ak ide predkozka pretiahnut cez zalud aspon v normalnom stave, tak obriezka nieje potrebna. Z vlastnej skusenosti viem ze staci postupne roztahovat vo vani, pri masturbacii alebo aj stiahnut predkozku a byt tak aj pocas dna. Aj vtedy je trochu tlak na predkozku a postupne sa roztiahne.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
prirostlou ji namem,,muzu notrmalne masturbovat
normalne predkozkou pohybujupo zaludu
to jsou vsechno rady na nic jedine co ti pomuze je obrizka ja ji mam a jsem spokojen nevim proc to resit nejakejma koupelema to je na nic
hmmm ty by si hned bral tu poslednu volbu :) za skusku mozes dat vsetko a to s tym kupelom mam z vlastnej skusenosti cize to pomoze
no tak skus pekne pomaly v teplej vode tahat cez zalud...nie nasilu ale pekne pomaly...tahaj a ona potom pojde
Treba skusat v teplej vode...Nemusi hned prejst predkozka ale po castiach...ona sa bude natahovat az ju nakoniec pretiahnes cez zalud/hadam....to bol moj pripad...Proste neslo to...ale takto som v teplej vode skusal a teraz v pohode prejde...Len to vyskusaj...

nejde mi pretahnout predkozka
poradte jak na to...