Ja som aj písal o tomto adminovi a len písali ze ďakuje za môj názor mes sa idú vypchat
Des a hruza velebnosti asi budú blejt
tajne som dufal, ze nove prispevky budu uvedene ako prve a budem sa preklikavat k starsim, ak budem chciet. takto zase stravim detstvo preklikavanim sa cez vsetky stare odkazy, kym sa dostanem k aktualny. nevadi, vsak buduce tisicrocie to uz urcite bude takto. dovtedy pockam, vsak som nesmrtelny.
Ono nie vždy je to len o adminovi. Môžu na fórum využívať nejaký systém na ktorý keď príde aktualizácia nezabránia jej. Neaktualizuješ tak jednoducho ti to môže padnúť. Pripadne ti nebudú fungovať určité funkcie a podobne. Čo sa týka lokalizácie niečo SK niečo angličtina to je tak isto. Ak majú nejakú verziu v angličtine ktorá nemá v sebe zabudovaný jazyk sk tak si preklad riešia sami a to trvá určitý čas kým to preložia. Preto môj názor na tuto tému je : Buďme radi že amatéri ešte fungujú ako fungujú pretože keď raz pôjdete pozrieť na stránku a hodí Vám to chybu čo budete robiť potom. Nie vždy za všetko môže správca stránky.

otrasne vyzerajuce forum
to je katastrofa co sa vam podarilo vytvorit.