Nejede někdo dneska večer na parkoviště?
A co dnes?? Tam je to asi mrtvy co?
Počasí fajn bude se něco dít?
dnes někdo okolo 23h parkovište
Ahoj. Mám sraz s kamarádkou zítra na Jizňáku. Tak ještě.mevim kam zajedeme.
Jedu to tam dnes omrknout, cca za 20 minut. Bude tam někdo?
Ahoj, jak je to s parkovištěm v Hostivaři v letošním roce? Jezdíte někdo? Nebo to tam úplně umřelo? Samosebou cílím svůj dotaz na páry, exhibující honiče člověk najde všude... :-)
Škoda, tak nějak jsem to čekal...Outdoor akce jdou do kopru bohužel... :-(
Nás to tam celkem bavilo,ale minulý rok nám tam vyšla jen jedna akce.A to už nás nebaví tam trávit večery a doufat,že třeba někdy něco bude.Parkoviště bylo plné mužů,kteří zjevně nemají zájem o ženy,ale jen sami o sebe.A také to tam okupují až do noci hluční ukrajinci se svými pikniky,což atmosféře také nepřidá.
Dneska asi neplanujete? Pavel
A kde je to ted lepsi? Kde chodi nadrzene zeny?
Tak se tam pojďme dnes potkat? 😁
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Čus kde přesně to najdu? Znám jen Seberak a ten stoji za kulový
Zdravím.. Celé horní parkoviště bude již brzy celkově uzavřené, ❗❗❗kvůli plánující rekonstrukci ( bylo sakra na čase) Už teď je tam mobilní cedule s zákazem vjezdu na parkovací plochu 🚧🚧🚨🚧🚧 Plánovaná celková rekonstrukce, více míst na parkování, úprava terénu a rekultivace dřevin 😉👍... I tak tam lidi jezdí do zákazu ( pozor večer už jezdí hlídky a dělají kontroly) spodní části ( k hlavní bráně vstupu na pláž) parkoviště bez omezeni...☝️☝️ Plánované uzavření bude minimálně do konce roku 2025. Jedná se o dlouhodobé úpravy, na které místní obyvatelé čekají již několik let. Nyní veškeré podklady 📈📊, investoři, aktivisti ( magoři co to brzdili protože broučci 🤦🤷) se dočkáme více míst a krásné příjezdové cesty!!! 🚧🚧 💯📢 konec informačního hlášení 📢 🤟😉
12.8 22hod chystám se na parkoviště.Bude tam někdo?
Jasně 👍🏻
Navíc je to super místo hned vedle lesík - zastřešena lavice- na druhe strane “opičí dráha” tam se taky dobře m.dá💥
Navíc je to super místo hned vedle lesík - zastřešena lavice- na druhe strane “opičí dráha” tam se taky dobře m.dá💥
Ahojte, po nějaké době si pojedu pohonit k Hostivaři ve tmě, s rozsvícením světlem v autě, úplně nahý... rád bych měl venku co nejvíc diváků. Budu točit na mobil pro svoji kamarádku, ale nebojte, není vidět ven. A prosím, neklepejte mi nijak na auto, nechci jít ven a nechci nic mít s klukama. (Holka teda zaklepat může 🤣) Úterý 1.10. po 22.00.
Zdravím všechny, nikdy jsem tam nebyla, ale dnes mám zrovna chutě a láká mě to, že bych se tam v noci stavila a nastavila. Nevím, jak to tam chodí v noci, je to bezpečné? Prostě přijedu, zaparkuji a co dál?
Ahoj krásko...napiš vše ti řeknu a mužem domluvit ...Petr 776546214whatsapp
Na Hostivaři to ještě stále funguje? Chodila jsem tam asi před patnácti lety a to byli celkem dobré akce, vždy se tam v noci něco dělo
V pohodě, tak to byl někdo jiný... Chtěl jsem právě napsat pokud byste to byli vy, že pro chlapy čekající na nějakou akci je dost nečitelný, když se pár sbalí a odejde pryč... Že by bylo fajn vyslat nějaký signál a) že je v autě, které právě přijelo pár a b) že má případně zájem o zapojení někoho dalšího např. tím, že na chvíli vyleze, pomazli se a zase zaleze... Já osobně naprosto nesnáším ty typky, kteří dělají že tam dvě hodiny v kuse telefonují a chodí klidně dvacet koleček kolem těch samých čtyř aut s představou, že když z toho nic nebylo patnáctkrát, tak po šestnáctý by být možná mohlo a otravujou....takže to sám nedělám a auta neobchazim...
Veskera dobrodruzstvi, co jsem na Hostivari zazil, byla po predchozi domluve tady na amaterech. Kdykoliv jsem se tam sel podivat "naslepo," narazil jsem maximalne na honice, kteri byli nadseni, ze jsem si jich vsimnul. Pro hetero chlapa podle mych zkusenosti nema moc smysl tam chodit, tak tezko rict, jestli na nejakeho budete mit stesti
ahoj.Nechystá te se dnes na parkoviště?
Muzete tomu jit naproti a priste sem/do seznamky treba napsat, ze jste na ceste, za 20 minut budete na parkovisti, zdrzite se hodinu a radi tam potkate hetero muze... Je celkem slusna sance, ze si to precte nekdo, kdo dorazi. Nebo pokud chcete hojnejsi ucast a nevadi vam, ze to uz nebude spontanni, napsat to den, dva predem.
V noci tam není nic vidět. My tam jezdili vždy přes den...
Ja uz tam byl snad 50x a nic. Ze jsem sukal já, v otevřených dveřích sestrenku, to jo... ale ze bych někoho viděl, to ani omylem.
Kdo??? Kdo? Kdo? Kdo? Kdo? Kdo? Kdo? Kdo? Kdo?
Jak se obecně "chovat"? Je přístupné přistoupit k autu? Jak poznat že člověk může??? Incident nechce asi nikdy nikdo.
Byl jsem cca 17,30 - 18,15 , nikdo, jen jeden pár v autě....
A co dnes? Problém je, že když tam stojí auta, tak další pak jede na úplně druhou stranu. Chtělo by to nějaké značení...
Ne, myslel jsem jako třeba "blikam" = nevadí divák. Nebo nějake barevné světýlko - modrá = divák vítán ale nic víc, "červená". = Chceš se přidat... atd...
Tak si to hlavně nepopleť na křižovatce .....
Nebude teť někdo něco na parkovišti. Rád bych se podíval.
Vypadá to že se ti nic neděje žádný pár jsem neviděl
Ahoj děje se tam tet něco ze bych zajel se podívat?
Bude někdo cca 17,30?
Ahoj, chtěl bych se zeptat (pokud tohle vlákno někdo vůbec čte). Jak to tam v této době vypadá a co se dá na místě zažít a koho je možné potkat. Včera jsem se tam odpoledne otočil a byl tam nějaký starý pán který vypadal spíš, že zabloudil než že tam hledá zážitky. Prosím o info s nějakými zkušenostmi nejlépe z letošního roku Děkuji. :-)
Za hezkého počasí jsme tam večer občas zajeli a 2x jsme tam přibrali k sexu cizí muže (víckrát se to nepodařilo).Jak to bude v zimě nevím,to moc na sex opřená o kapotu nevidím.Ale pokud se rozhodneme,tak to bude podle aktuálního času a počasí.Není čas to sem s předstihem dávat vědět.
Kam myslíte do paládia nebo na Hostivař parkoviště
Mám dotaz, který vůbec nesouvisí s tímto tématem, ale s honěním ....je už otevřené WC dole v Palladiu?
Budu dnes kolem 17 hod, bude někdo nebo pár, který se chce dívat? Slibotechny a staříci zůstaňte doma
Chodí sem ještě nějaké páry v noci užívat a dovádět? Nebo jen samý chlapy.
Tak možná zítra večer zad já a kouřící děvka.
Nějaký pár nebo pěkný velký ocas kolem 17,00 na parkovišti u hostivařské přehrady? Vidět a být viděn
Máte někdo aktuální info, jak to tam vypadá?
Nebude dneska nekdo na parkovisti ?
Dnes od 15h budu čekat na parkovišti abych polykám mrdku vyhonim vykourim já 35let bukkake
Vždyť tam nikdo nebyl, jen PČR
Tak jsem dnes okolo páté podlouhlé době zavítal na parkoviště. Byl jsem tam z jednou kurvičkou a nechal se od ní pěkně vykouřit. Stali jsme úplně v zadu ve vnitr rosviceno tak doufám že nás někdo viděl a že si to někdo užil s náma.
Občas tam nějaký pár na akci přijede, ale jezdí tam šmírovat ten neodbytný rusák se zlatým Mercedesem a ten každý pár vyruší a zaručeně otráví. Tím vysvětluji, proč je tam, oproti dřívějšku, mrtvo.
Odpolko se tam s pritelkyni zastavime a trochu predvedeme cca 16h
Dekujeme trem z vas za krasnou naplnujici akci a tesime se na brzke opakovani
Dnes odpo pár na parkovišti u Hostivařské přehrady ?
Nevím, co je pravdy na tom, že tam nainstalovali kamery, osobně o tom dost pochybuji. Ale policie tam jezdí velmi často, v noci to pročesávají světly. Moc klidu tam není.
To jistě ne. Jen jsem se snažil upozornit ostatní na tuto skutečnost. Dost lidí tam jezdí píchat a honit. Tak jen aby neměli problém s policií. Mohli by ho mít. Nevím ale , jestli to chápeš, když máš nick Psycho.
Dnes okolo půlnoci bude tam někdo. Při posledních dvou návštěvách jen policajti. Rád bych pár nebo ženu na čunindu.
Jo, mohu potvrdit, ty policajti tam projíždí fest
Ať městský tak státní. Člověk už nemá pořádně ani klid si pošmírovat a pohonit . Bude tam dnes někdo?
Jen se zeptám jde je tu nejlepší místo na to někoho pozorovat. Máte někdo osobní zkušenosti.
Ono spíš není co šmírovat. Když tak opravdu výjimečně, musíš mít veliké štěstí
Zítra někdo mezi 15-16 hod ?
Nějaky pár příští víkend na kukačku. Rád bych se podíval.
Chystá se teď někdo na parkoviště u Hostivařské přehrady naproti lanovému parku honit čuráka nebo pár který chce něco ukázat?
Sensual, ty jseš muž?
Je tam mrtvo, byl jsem tam večer.
Vsichni jsou doma zalezlí. Ti co jezdili mrdat, tak jsou každý u svých rodin. Kdo jezdil jen tak, tak se z domova nemá jak vymluvit.....
Nojo, kam ty lidi maji taky chodit, kdyz se vlastně nikam nesmí.
Ale kde my máme honit? 😀
Ale kde my máme honit? 😀
Dnes po obědě parkoviště u Hostivařské přehrady naproti lanovému parku .
Pár, který nahlédne do mého auta, uvidí rozhoněný ocas. V případě sympatií víc.
Pár, který nahlédne do mého auta, uvidí rozhoněný ocas. V případě sympatií víc.
Jezdím kolem pravidelně a minimálně přes den se tam nic neděje. Maximálně nadávání těch kteří nenajdou volné místo na auto. Přecejenom je hlavně parkoviště pro textiláky a tak tam jsou páry, rodiny, děti či omladina a nedovedu si představit že by se tam něco veřejně dělo. Jo a občas tam zajede městká zkontrolovat jestli nějako nevybírá auta.
bude dneska nekdo na parkovišti??
Po setmeni nejlepsi. Vzdy se neco deje. Park neni osvetleny a nejsou uz ani pejskari.
Ahoj bude tam nekdo zitra ? I nejaka zena treba jen na smirovani nemo i neco viv ?
A teď tu o Červené Karkulce... Ta Tva je kravina.
Jezdím tam cca od roku 1998, byl jsem tam uz v pondelky, středy, patky, svatky, dopoledne i odpoledne, na jaře, v lete, na podzim i v zimě, ale nikdy jsem tam nikoho takhle verejne mrdat nevidel. Kdyz tam nahodou nekdo sedel v aute a byli dva, tak se odtrhli i od líbání, pokud se blížilo auto.
Kdyz se tam jednou jedinkrát za tech mých stovky návštěv nekdo odhodlal k jakémusi obírani, at uz ona honit jeho nebo on ji, tak pri přiblížení se, se odtrhli a ptali se co čumím.
Jo, naopak jo, mrdal jsem tam častokrát sestrenku na zadním sedadle a nechal diváka se divat.
Ale ze by tam pravidelně nebo castokrat nekdo nejak provozoval erotiku a nechal se očumovat, tak to ani nahodou
Jezdím tam cca od roku 1998, byl jsem tam uz v pondelky, středy, patky, svatky, dopoledne i odpoledne, na jaře, v lete, na podzim i v zimě, ale nikdy jsem tam nikoho takhle verejne mrdat nevidel. Kdyz tam nahodou nekdo sedel v aute a byli dva, tak se odtrhli i od líbání, pokud se blížilo auto.
Kdyz se tam jednou jedinkrát za tech mých stovky návštěv nekdo odhodlal k jakémusi obírani, at uz ona honit jeho nebo on ji, tak pri přiblížení se, se odtrhli a ptali se co čumím.
Jo, naopak jo, mrdal jsem tam častokrát sestrenku na zadním sedadle a nechal diváka se divat.
Ale ze by tam pravidelně nebo castokrat nekdo nejak provozoval erotiku a nechal se očumovat, tak to ani nahodou
Kde to tam je, jezdim kolem lidlu, ted ho prestavuji
Dnes v noci mohu na parkovišti v Hostivaři nastavit svoji prdelku k projetí? Najde se někdo, kdo rád anonymně ojede análek v podvazkách a samodržkách? Budu mít paruku, na obličeji masku pro diskrétnost, mohu i krásně hluboko pokouřit. Chodíte někdo v noci na Hostivař?
Bude tam dnes někdo? Večer nebo odpoledne?
Ahoj, někdo dnes? můžu po 17 hod.
Myslím, že včera v 16.00 ve stříbrné Oktávii byl pár- tedy muž a žena a mu kouřila. Nebyl jsem asi vítán, protože když jsem přicházel blíž tak přestali. Tak jsem odešel, abych nerušil. Viděl je ještě někdo, nebo někomu kuřbu předvedli? Nebo jen seděli a kecali a já měl jen vlčí mlhu nebo přání, aby to tak bylo?
Někdo s chutí mi projet análek dnes v noci na parkovišti u přehrady? Venku je už docela příjemně, tak nastavím prdelku a užiješ si. Moje fotky a info v profilu a tvoje? Hledám jen reál a ne řeči. Počkám s vyšpulenou prdelkou o auto nebo o strom, ty přijdeš chytíš mě za zadeček a pohraješ si.
Venku se už začíná příjemně oteplovat a tak brzy nastavím na parkovišti v noci svoji vyšpulenou prdelku pro zájemce, co ji chtějí tvrdě vojet. Žádné řeči, anonymní noční akce, já v dámském o auto nebo o strom s připraveným análkem. Pokud máš zájem vědět termín, tak mi napiš do soukromé zprávy.
zítra po 13 hod? Kryté
čelní sklo
čelní sklo
Dnes plati,ale 15 hod +
Spatna dalnice☺
Spatna dalnice☺
Bude tam někdo dnes? Rádd bych přišel
kolem 12 budu tam, Auto se zakrytým čelním sklem
Ahoj. Zítra 16 hod přidá se někdo?
Dnes kolem 20:30 si ho tam budu honit. Kdo přijde kouknout? Piš vzkaz
Ahojky dnes nekdo 10 hodina na honenikoureni ty starsi 56+ ja 48
Hezký den jestli nějaký pár přijede na Hostivařské parkoviště napište mi přijedu se podívat a pohonit.
PS: Hodně stříkám
Piště prosím do vzkazu.
PS: Hodně stříkám
Piště prosím do vzkazu.
Ahoj myslitevjak je za benzinkou SHELL??? Upřesnete prosim diky.
Odkud máš informaci o umístění kamer v okolí parkoviště?
Ahoj, přidal bych se. Potvrd mi to sem nebo do vzkazů
Ahoj. Napises kdy pojedete na parkoviste k prehrade? Prijel bych honit. Ukazu se rad i vice.
Byl jsem tam asi 20x a nikdy jsem nikoho nevidel honit ani sukat. Kdyz jsem k zaparkovanemu autu prijel bliz, bud sedel jen řidič nebo nebo i kdyz byli v aute dva lidé, cumeli na me, co to tam dělám. Naopak jsem tam sukal se sestrenkou, v rohu u křoví, dvere auta otevrene, ja zvenku, ona vkleče na zadním sedadle, vse k videni...
Je tu někdo, koho bCh mohl spehovat...?
Je tu někdo, koho bCh mohl spehovat...?
Neplánuje dnes někdo něco????????????
Asi profláklé místečko... Občas tam v autě šukáme :-)
Nekdy bych se tam za nekym zajel podivat, holkou, mjzem.. Treba si i vzajemne pomoc. 🙂 Kdyzak piste do sz a domluvime se:)
Parkoviště Hostivař, 50.041024, 14.528937. Zítra, to je v úterý 4.12. ve 13-15:00 hodin?
Vašek
Vašek
Ahoj. Napises kdy buete na parkovisti u prehrady? Prijedu honit a klidne i vice.
Já se tam byl podívat před chvilkou a nikdo tam nebyl :/
50.041024, 14.528937 Dnes někdo 12 - 13:00?
Vašek
Vašek
Asi tam se ženou pojedeme. Pěkné místečko.
Někdo dnes po 9 hod? auto, nahota,dívání
Budu tam dnes od 14 hodin pokud máš zájem napiš do zpráv
Ahojky kdo sem za mnou prijede budu tady tak hodku cekat prvni vyhrava 50.041024, 14.528937
Co tam ty páry dělaly? Viděl jsi něco zajímavýho?
Rád tam dorazím, napište mi. Kdy tam bývá nejvíce lidí?
Bude tam dnes někdo kolem 17-18?
Tak vy jste těžký ouchylové, to je fakt zoufalství xD xD
A kde jsi se tu vzal ty? To mám nejradši takovyhle moralizování
Jezdim pravidelne. Minimalne honit jsem tam vzdy nekoho potkal.
Poslední příspěvek před dvěma měsíci ale ukazuje to že včera. A teď hledej šmudlo. Asi si tvůj příspěvek genie přečte jen málo lidí. Napadlo vás že amatéři nemají vyhledávání nejnovějších příspěvků? To znamená že když svůj určitě super příspěvek napíšeš někam do prostřed a je zde 300 příspěvků dá docela práci to tvé moudro najít. Samozřejmě pokud je nějaký rychlí vyhledávání a já ho neznám rád se nechám poučit. Ale zatím bych to řešil napíšeš pro nick a to co máš na srdci.
v každém prohlížeči (i v tom mobilním) máš vyhledávání. Tedy, když vidíš, že poslední komentář byl zadán třeba před 3 hodinami, tak není nic snažšího, než dát vyhledat třeba (3 hodinami). A ono to na ten komentář skočí. Na PC ideál zkratka CTRL+F a rovnou hledáš....
v menu prohlížeče, najdeš tam něco jako "Vyhledat na stránce" - to Ti otevře vyhledávací pole a tam jen zadáš klíčové slovo... Často něco jako "před 2 hodinami"
Ahoj děkuji za radu, ale asi mi nebylo dáno abych to našel. Možná to tam někde je a já to prostě neumím. Stejně si myslím že odpovídat na osum let starý příspěvek někde uprostřed je hloupost. Ale budiž když má někdo tu potřebu ať si píše kam chce. Já to určitě hledat nebudu a myslím že lidí co to hledat nebudou je většina. V knížce je také třetí kapitola na třetím místě a ne na pátém. Mějte všichni hezký den
Dnes nějaký pár večer drobná parkovišti kouknul bych.
Drobná parkoviště?. Bude ten pár vědět co po něm chceš?. ☝️😊
Kdo se přidá sem na parkovište
Nějaký pár dnes v noci? Já jako divák. Nebo někdo kdo přinese dámské použité kalhotky. Určitě se domluvíme.

Hostivař parkoviště
..