Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jako co mas za problem? Doporucuju typ kondomu ktery se nam osvedcil. V reakci na tema vlakna, kapisto?
Nam se skvele osvedcil Durex Feel Thin Fetherlite Extra Lubricated i na analni sex
MySize 69. Nic lepsiho neni, nebo jsem nenasel.
Za mě určitě kondomy MySize. Nemají sice různé příchuťe, tvary nebo tloušťku. Za to se ale vyrábějí v 7 různých velikostech. Tudíž si každý najde tu správnou velikost a to je podle mě nejdůležitější. Aby kondom perfektně seděl.
Ja som urcite za kondom. Je to samozrejmost a nicomu to nevadi. Pouzivam durex. Na klasicky sex klasic na oral thin a na anal extra safe.
Tak ti mohu odhalit tři úžasné kondomy, je to novinka jsou dražší jak jinak když je to novinka. Jsou to nelatexové kondomy mnohem tenčí než latexové, a vedou teplo, takže je to jak bez kondomu. Jeden je z polyuretanu a ty dva je jiný nový materiál. sehnal jsem je na stránkách https://e-kondomy.cz/kondomy/bezlatexove-standardni-hladky?dir=asc&order=price
Kondom není potřeba.Buď mám sex s někým o kom vím že je to bezpečné (například koho znám) a sex si užívám naplno.
Pokud mám s někým použít kondom,tak se raději sexu vzdám a vyhoním si ho sám.Je daleko příjemnější si to udělat sám, než mít sex s kondomem.
Kondom prostě NE.... Než sex s kondomem,tak raději žádný sex.....
Pokud mám s někým použít kondom,tak se raději sexu vzdám a vyhoním si ho sám.Je daleko příjemnější si to udělat sám, než mít sex s kondomem.
Kondom prostě NE.... Než sex s kondomem,tak raději žádný sex.....
No ty ses kreten většího vylizanec sem tu ještě nepotkal
tak toto je názor naprostého idiota,ignoranta a absolutně nevzdělaného nezodpovědného člověka!
důvodů proč použít kondom jsou mraky,a vůbec nezáleží na tom jestli šukáš s někým komu věříš! i on mohl šukat před tebou s někým komu věří a přitom ho dotyčný mohl nakazit nemocí o které sám ani neví!
samozřejmě že kondom nemá rád nikdo ale takto riskovat v dnešní době může opravdu jen dement
důvodů proč použít kondom jsou mraky,a vůbec nezáleží na tom jestli šukáš s někým komu věříš! i on mohl šukat před tebou s někým komu věří a přitom ho dotyčný mohl nakazit nemocí o které sám ani neví!
samozřejmě že kondom nemá rád nikdo ale takto riskovat v dnešní době může opravdu jen dement
Tak já osobně používám kondom vždy. Samozřejmě mimo dobu kdy jsme pracovali s manželkou na dětech a nebo byla těhotná. Durexy jsou podle mně děs, raději Pepino nebo jinou značku jen ne Durex. Samozřejmě co komu vyhovuje.
Ovčí střívko a můžeš jet bomby léty ověřená klasika.

Jaký kondom
Jaký kondom