Souhlasím, jak můžeš o přítelkyni říct, že jí miluješ a že je tvůj anděl, když jí za zády podvádíš? Tohle nepochopím
Když člověk člověka miluje , chce aby ten druhý byl šťastný , měl vše po čem jeho tělo i duše touží .
Hodně lidí si myslí že svého partnera miluje , ale je to jen určitá závislost , majetnictví nebo možná pouhá iluze . Pokud někoho doopravdy miluješ , miluješ jeho duši a ne to že jeho pták nebo její číča patří pouze tobě . Jestli někoho přestaneš milovat , opustíš nebo dokonce znenavidis proto že měl sex s někým jiným nežli s tebou , tak jsi toho člověka nemiloval/a .
Hodně lidí si myslí že svého partnera miluje , ale je to jen určitá závislost , majetnictví nebo možná pouhá iluze . Pokud někoho doopravdy miluješ , miluješ jeho duši a ne to že jeho pták nebo její číča patří pouze tobě . Jestli někoho přestaneš milovat , opustíš nebo dokonce znenavidis proto že měl sex s někým jiným nežli s tebou , tak jsi toho člověka nemiloval/a .
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Tak ses pochlubil a co jako po nás chceš abychom ti to schválili nebo ti řekli, že si debil a ona coura? Můj 8 letý bratranec nepoklada tak hloupé otázky jako ty.

Sex s kolegyní.
Morální dilema...
do práce k nám připadla nová kolegyně mého věku. Hned první den byly oboustranné sympatie na místě. Po třech dnech jsme na směně byli jen my dva. Začali jsme se líbat. Po práci mě pozvala k sobě domů na "kafe"... skončilo to sexem. To se stalo tři dny zpět.
Včera se to stalo opět.
Ona má přítele se kterým je dva roky, stejně jako já mám přítelkyni.
Nemám z toho výčitky, a to je to, co mě děsí...