Závisí aj, na aké inzeráty odpovedáš. Musíš časom vedieť čítať aj medzi riadkami, čo je naozaj na inzeráte, alebo inzerujúcom reálne, ako píše baba, ako píše a reaguje chlap schovaný za ženským nickom..
Pozri si tiež moje komenty vo Fórume k falošným profilom a inzerátom, ktoré sú zámerne publikované, len aby zvýšili návštevnosť a záujem o stránku. Možno reaguješ zrovna na také....
Mne tu odpíšu tak zhruba raz za 15 reakciu, akože slušné odpovede, no na 90% zamietavo, že my hľadáme niečo iné... Prípadne ak sa aj bavíme ďalej a chcem dohodnúť reálne stretko hoci aj na káve, tak sa zrazu komunikácia preruší.
Tak že tak reálne sa tu stretnem s niekým asi raz za dva roky. :-)
Pozri si tiež moje komenty vo Fórume k falošným profilom a inzerátom, ktoré sú zámerne publikované, len aby zvýšili návštevnosť a záujem o stránku. Možno reaguješ zrovna na také....
Mne tu odpíšu tak zhruba raz za 15 reakciu, akože slušné odpovede, no na 90% zamietavo, že my hľadáme niečo iné... Prípadne ak sa aj bavíme ďalej a chcem dohodnúť reálne stretko hoci aj na káve, tak sa zrazu komunikácia preruší.
Tak že tak reálne sa tu stretnem s niekým asi raz za dva roky. :-)
Ľudia ste divní :(. Aký dobíjac ? Slušne sa pýtam či ma niekto záujem. Ak toto je pre vás priveľa tak nerozumiem. Čo mám napísať ? Či nepôjdeš somnou na služobnú cestu plnú rozkoše ? Alebo o čo Vám ide. Každá normálna žena ktorá ma chuť musí reagovať na akýkoľvek návrh. Nebudem tu rozpisovať čo ti viem ponúknuť. Načo ? Aby si každý myslel že sa chválim ? Poď ! Vyskúšaj a dám ti čo nikomu !
Podla mna ma kazdy pravo odpisat alebo neodpisat. Len som vysvetlovala, kde moze byt problem, ak nik nereaguje na zoznamovacie spravy. Je to take iste, ako ked niekto slobodne a dobrovolne posle napriklad fotku a potom nuti druhu stranu poslat, aj ked ona o nu neziadala. To ci osoba odpise je slobodna volba. Ja osobne v mojom profile pisem, ze samotnym muzom nebudem odpisovat a myslim, ze to tam uvadzam slusne.

Stranka materi.com
Aký máte dojem z tejto stránky ?