Hry ktoré potešia

Kto má rád hry a radi si okoreníme

Čaute všetci jedna sa o hry pre ktorých hrajú ženy s chlapmi - páry s pármi je to na každom kto bude chcieť rád vysvetlím pravidlá jednoduché a sami si otestujte svoje hranice
bi hry vždy potešia :) koho tiež?
Popis nejaku.........,............
Ja by som si zahral klasickú vyzliekanu fľašku 😉 nieto ale s kým 😥 také milé sexi amatérky....
Náhodou hru na použité spodné prádlo ?? Viac info môj profil 😊
A čo tak ísť niekam pracovať....?
Ak vás niečo napadne čo je podľa vás zábavné kľudne to sem dajte
Pozná niekto z Vás Twister pre dospelých?
Napíš zaujímavu hru, ktorá by nás zaujala
Skusili sme zmodernizovat flasu. Je app SPIN THE WELL. Je to koleso na ktore sa jednoducho daju nahodit ulohy ktore ten co si ju vytoci musi splnit. Vsetky ulohy sa pri vkladani odsuhlasuju vacsinou, takze nie je mozne pri vytoceni si ulohy ju nesplnit. Splnena uloha sa da z kolesa vymazat. Odporucame ulohy obmedzit casom 10s, 30s, 1min... aby hra mala spad. Dam sem ulohu ktora mala napr. uspech. ... Obkresli jednym tahom perom kruhy okolo bradaviek a genit., Ciara sa nesmie prerusit, alebo Nasad mu prezervativ s pouzitim len jednej ruky... a podobne🙂
Dalsie ulohy mozete pisat do komentarov pre inspiraciu.
takže v skratke posielate si fotky videa to co posles ty musi aj ona napriklad ruku tak aj ona ruku
potom ona posiela .... kludne by som sa zahral ide o to ze sa zvysuje obtiaznost a kam az zajdete je na vas ja celkom daleko
dobre je urcit si trest za nesplnenie