Jo jedna znám z Liberce mi poslala sexy fotky a vzrušila mě tak že jsem si ho musel vyhonit.Chlap kterej řekne že si nikdy nehonil péro tak kecá
Galerie máte pěkné a ještě se k nim možná i vrátím, ale můžeme se domluvit, že mi uděláte nějaké čerstvé fotky které bych vám mohl pořádně postrikat 😉Nebo ještě líp mohli by jste si pro mě, třeba na skypu, nechat pustenou webku.... Líbilo by se vám to?
A proč by ne, každý to může mít jinak.....
Questo post è stato eliminato dall'utente.
A jeden jediný důvod, proč by ty data měly uniknout? On je zrovna někdo zvědavý na nějaké amatéry. Obvzlast hacker 
Info může uniknout i ČNB, z Pentagonu, z pražského hradu. Takhle se to nesmí brát. Takhle vážně, téměř do krve.
Certifikát má mnoho a mnoho uživatelů. Osobně se na tyhle profily dívam trochu jinak, řekněme lépe.
Minimálně odpadne nějaké podezření atd.
Info může uniknout i ČNB, z Pentagonu, z pražského hradu. Takhle se to nesmí brát. Takhle vážně, téměř do krve.
Certifikát má mnoho a mnoho uživatelů. Osobně se na tyhle profily dívam trochu jinak, řekněme lépe.
Minimálně odpadne nějaké podezření atd.
Certifikace není důležitá. V přípdě seznamování si stejně s párem či ženou vymněním kontakt na whats up, tel a komunikujeme po jiných kanálech. Před schůzkou telefon. Ještě se mi nikdy nestalo, že bych naletěl na fake profil. A rozhodně nemusí jít přímo o sex. Našli jsme zde i přátele.

Chlapi, honíte tu na fotkama?
Projíždítw galerky a honíte?