Ano, je to pěkné já ho mám a jsem spokojený. Je to příjemné a vzrušující.
Jako prvni jsem mel Frenum - skrz uzdicku. Bolestivost 0, vyzeralo to celkem fajn ale rychle se to roztahovalo a pri sexu hrozilo zatrzeni - proste ne uplne prakticke. Potom jsem sel do prince albert a maximalni spokojenost. Bolestivost minimalni, dobre se hoji kedze jde skrz mocovou trubici. Skoncil jsem na 6mm co je asi idealni k velikosti meho penisu… Je to supr ozdoba, prijemny pocit ked jsem nahy a mam ocelovy (tezsi) sperk - to je potom prijemne citit pri chuzi a tak … Pri sexu je to pro mne dalsi stimulace, u nekterych poloh take pro zenu. Ale to je jako vsechno kolem intimnich piercingu individualni :) Ja bych do toho sel znovu a nemenil bych. Kdyz si piercing na cas vyndam, tak mi chybi :)
Já s PA zažil ten nejlepší sex. Partnerka takovou radost neměla.
to jsme na tom byli stejně, i když si na sexuální život asi nemůžu stěžovat. Haha. Je to obohacení jen pro mne, ona jej po prvním milování zavrhla. Aspoň jsem pokračoval a dnes běžně 8mm, a následně 10mm šířky mi přináší zajímavé pocity. Minule docela úlet, když mi při chůzi městem sám ten 8mm s 10mm kuličkami prošel ven. Teda myslel jsem, že se zvencnu, ale na ulici s tím nic neudělám. Naštěstí nevypadl z kalhot ven a po příchodu domů jsem ho za trest nahradil tím 10mm a bylo to. Opatrně zkouším na 11m, ale je to dost houževnatý materiál.
s tím vypadnutím to znám, kalhoty to většinou zachrání. Teď nosím 10mm a mojí současné přítelkyni se moc zamlouvá a ráda si s ním hraje. Při milování ani ta velikost nikomu nevadí. Až se kroužek dokonale zabydlí, přejdu na 12mm a tím skončím. Přítelkyně mi do něj ráda strká prstíček a dírka 12mm bude akorát.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Já mám rád vše přirozené, takže piercing nemusím, naopak mě to na ženě odradí, ale kamarádka se svým přítelem si nechali dělat, když jsem se jí v soukromí ptal, jestli je to lepší, tak jen smutně řekla: "kdo to neumí, tomu ani piercing nepomůže" :) takže asi hledat všeobecnou spásu nejde :)
Mám Prince albert piercing, teď asi měsíc a půl čerstvě a zatím super. Zahojeno a na nový rok poprvé sex bez gumy a partnerka nadšená, prý to je přesně na těch správných milstevh kde to má dráždit, takže za mě palec hore.
Questo post è stato eliminato dall'utente.

Piercing na intímnych miestach
Ake sú vaše skúsenosti s piercingom?