Sex v uniformě

máte zkušenost

Řekl bych, že na holky nejvíc zabírá uniforma pilota,( v přímořských státech i uniforma námořního kapitána nebo námořního důstojníka, kterých je u nás jak šafránu). Už i proto, že piloti mají vysoce nadprůměrné příjmy, a musí být v dobré kondici, Kromě toho je vyloučené, aby byl pilotem blbec, i když charakterově může být i pilot samozřejmě pěkný hajzl jako kdokoli jiný.
Jsem na uniformy, ale piloti mě neberou. Nejradši mám policajty v čerňákách a hasiče 🤣 Bývalý byl policista a rajcovalo mě, když jsem si doma vzala jeho policejní košili, přinesl mi čepici a pouta a... Já byla spokojená 😁
Na vojaky nedam dopustit....policajt take jde...ale uniforma dela sve....aspon u me ano!...:-)....
Uz nejaky patek nosim hasicskou uniformu, staci 4 hvezdicky? *18*
Mě by stačila a rad bych si pohrál s hadici
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Už před léty jsem chodil s holkou, které jsem tajil kde pracuji. A když jsme pak spolu strávili noc, ráno jsem musel do práce. Povídám kolegovi v autě jestli mu nevadí zajížďka. Zazvonil jsem u dveří, schválně na hlavě brigadírku, jako ze žurnálu. Otevřela a jak byla v nějakých šatech, tak jsem při tom objetí ucítil její tělo. Spadli jsme rovnou na zem. Kolega trochu naštvaný kde prý jsem a jestli se nechci upravit. Až pak jsem si všiml, že mám na kravatě sperma jak jsem z ní vyběhl na poslední chvíli. No jo, to byly časy.
Uniforma je hezká, ale co takhle paní doktorka či sestřička v uniformě? To je pak....
Nebo uniforma pilota,........ Radost pohledet
tu já mám a oblékám. Máš pěknou profilovou fotku
Tak dopracovat se k jakémukoliv kostýmu můžeš třeba na internetu... Osobně nakupuji na eshopu: https://miorio.cz/165-kostymy a maximální spokojenost jak s kvalitou materiálu tak i s rychlostí doručení. Fakt doporučuji, protože i ceny mají příznivé :-)
Hrůza to určitě není. Zip je od krku až ke kolenům. Asi tak.
Nevim jak Vy, ale já jsem s tím problém nikdy neměl a nemyslím si, že by byly nějaké komplikované součástky ... :)
Záleží asi jak se k tomu každý postaví
Tak policistu bych i brala, voják taky projde a hasiče už jsem měla :-D
Dědeček byl asi za války u elektrikářů, mám na půdě uniformu s blesky. A koukám, že se možná bude ještě hodit.
Hlavně to neprodávej , je to originál Hugo Boss :D
Já průvodčí :) Kdyby měl někdo zájem.:)
Důrazně žádám admina o sjednání nápravy. DIY koment je naprosto mimo.😡
Ja jsem hasic, ktera by rada hasicskou uniformu...
a ty jsi u vojska byl? nebo jsi?? zajeď se na ně podívat do Afganistánu a pak mluv!!!
Nikdo je nenutí tam být přihlašují se tam sami a většinou ve skrze prachy. Žoldáci
Policajt by mne nevadil ale ty příživníky v zeleném zrovna nemusím.
Jo reagovat na příspěvek co tu je rok to fakt nezmeniš ,zatu dobu než ses rozhodl něco napsat tak se dá spořit i dítě ! Víš
Tak až u nehody tvé, nebo tvých blízkých, přistane vojenský záchranářský vrtulník, pak si vzpomeň na svou hloupou poznámku..
co prosím??? jaké příživníky?!! evidentně nemáš páru co služba v armádě obsahuje!!!
No přece spotřebovávat naše daně🙅
ze státního do státního, tak je to
A čo skladník. 😀😀 to je taký dobrý ne..
Tak jestli chceš uniformu doma mam :)
Policajtů, vojáků a hasičů je tu celkem dost...
Tady jsem se seznámil s vojákem i poldou. Jsem to původně netušil a byl to šok když přišel v policejní uniformě.