S priateľom sme to skúšali asi rok. Veľmi to bolelo a moja hlava to vyhodnotila ako bolesť, takže som sa stiahla. Tuším párkrát vošiel, ale nič som z toho nemala. Po rokoch som sa zaľúbila. Mal ho fakt hrubého a veľkého a pri ňom som sa tak uvoľnila, že som to zvládla bez bolesti. Môžem napísať že to bol môj najlepší sexuálny zážitok v živote.
Moja zena miluje "vidlicku". Ked jej lizem klitoris tak jej dvoma prstami drazdim bod G a ked je uz uvolnene tak jej jeden prst z kundicky vytiahnem a pooomalicky strcim do zadocku. To ma vtedy taky orgac.... a potom mi hovori ze ani nevedela kedy som jej ho tam dal.
A po nejakej dobe si tam vypytala aj moj ziariaci pyj.
A po nejakej dobe si tam vypytala aj moj ziariaci pyj.
Do zadočku je to naj na svete
Preto treba dostatočne vyčistiť anál pred jeho použitím
Ktorá to raz skúsi už ti bude rada mať
treba to robit pravidelne a nebude boliet ritka
Napad dobrý, len mi je jej lúto ked hned po ránu ju pobolieva rozmrdaná ritula. Som toho tiež názoru že to chce tréning a bude to ok.
Ak len pobolieva to nevadí, treba opäť spraviť anál, najprv menšími pomôckami a postupne pridávať väčšie, aby si anál zvykol trebi ho robiť viac ako 3 x denne a najlepšie aspoň polhodinu
Asi blok ako píšeš, treba skúšať sama najpr bez muža
Ahoj .. a s prečistením nemáš problém ..?
treba poriadne uvolnit sa a postupne pomalick malym priemerom a potom vacsi
Je to super ja aj anal partnerke lizem
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Veľmi rozumne ten klystír vtedy to ide ľahko lebo sa krásne uvolnis . Milujem kocky ktoré majú radi sex
Ahoj ja milujem žene lízať anal tebe ho už lizal muž anal milujem pekný ženský zadok si sexi
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Je tu veľa takýchto ale ak boh chcel tak ako píše " čo tu vlastne hlada" mal by byť mimo takéhoto stránky AMEN
ahoj je to suuper,samozrejme treba sa vyprázdniť a pomaly si to užívať,nie každý to vie
Hlavne pomali a opatrne. Neponáhľat sa. Sú ženy a ženy. Ale zatiaľ mi žiadna nepovedala výslovne nie. Takže pohoda :) pre hygienu je naj klystir. Najlepšie pred každým sexom.
Skúste analny kolik aby si si zvykla na pocit :)
Samozrejme da sa pri tom urobiť ale to chce veľa veľa veľa tréningu a maximalnu uvoľnenosť.
Skúste analny kolik aby si si zvykla na pocit :)
Samozrejme da sa pri tom urobiť ale to chce veľa veľa veľa tréningu a maximalnu uvoľnenosť.
No mne sa to do zadku ties paci 3 prsty od partnerky
Nacvicovat postupne uvoľnenie sťahujúcehi reflexu, prstami, kolíkom, až potom ísť penisom. Veľa lubrikovat, anal je suchý, bez samozvhlcovania, tak aby sa zbytočne nepotrhali steny a začne krvácanie.
A keď ti to už ide s ako, takým poôžtkom, tak na parádu. Ľahnúť na brucho, pod pipinu vankúš pre klitoris, do pipiny robertka a do zadočku pumpovať penisom. Užijete si, že sa určite budeš tešiť na opakovanie
A keď ti to už ide s ako, takým poôžtkom, tak na parádu. Ľahnúť na brucho, pod pipinu vankúš pre klitoris, do pipiny robertka a do zadočku pumpovať penisom. Užijete si, že sa určite budeš tešiť na opakovanie
Nacvicovat postupne uvoľnenie sťahujúcehi reflexu, prstami, kolíkom, až potom ísť penisom. Veľa lubrikovat, anal je suchý, bez samozvhlcovania, tak aby sa zbytočne nepotrhali steny a začne krvácanie.
presne tak ako pises pomaly dalej zajdes

Anal-ženský pohľad
Ženy čo máte skúsenosti.