Nevym jestli se mi to nezdá ale připadá mi že mám vytahanej pytel na vatlata občas se mi povede si na ně sednou a to docela BOLÍ umí někdo poradit co s tim??????????
Ahojky, zkušenost nemám, ale kamarád měl tzv. torzi varlete, ale průvodním jevem byly neskutečné bolesti a musel být ihned odoperován, neb by prý hrozilo trvalé poškození. Pokud jsi vpohodě a máš jen takový pocit, tak si myslím, že je všechno vpořádku a o nic takového nejde.
ja nerikam ze to neni bezproblemove ale projevuje se to jen obcas. Na pohled je proste jedno varle uplne jine. A kdyz mam erekci tak je videt ze tam nabehne jakasi cevka nebo neco takoveho ale to take neboli. Jednou jsmemeli s pritelkyni pohlavni styk bylo to uzasne ale po styku jakoby to varle tlacilo na druhou, to uz celkem bolelo ale nemivam to po kazdem styku tohle bylo poprve a naposled
Tak ten tvůj šourek by měl vidět zkušený urolog nebo chirurg.
Nevím sice, jak ti probíhalo pohlavní dospívání, ale pokud bylo bezproblémové, pak může jít dnes o torzi varlete vynucenou - většinou nějakou hrubou (a nechtěnou) manipulací /úder např. míčem, nějaký druh pádu např. rozkročmo na zábradlí apod./. Prvotní bolestivost sice brzy odezní, problém přestaneš vnímat, avšak vazivo i svalové provazce v šourku zůstanou zhmožděny a mohou se dál, již s menší bolestivostí, deformovat, čímž dochází i k lokalizaci původního umístění varlete, případně obou varlat. Takovouto indikaci naznačuje i tvůj poslední "případ" po posledním pohlavním kontaktu. Zbytnělé vazivo a eventuálně deformující se či zhmožděné svalové fascie je třeba prověřit a napravit. A to zavčas. Může totiž docházet i k postupnému uskřinutí nadvarlete a někdy i chámovodu, což může způsobit i postupnou neplodnost (spermie se nemají jak dostat z varlete dál do močové trubice).
Zmíněného lékaře navštiv nejlépe v ambulanci příslušné kliniky nejbližší fakultní nemocnice. Tam znalí odborníci posoudí stav a zvolí buď medikamentní nebo manuální či případně chirurgické řešení tohoto stavu.
A neboj se, oni zajistí při zákroku místní anebo celkovou anestezii (znecitlivění).
Toť vše ode mne, ale prosím KONEJ! Nečekej.
Zdravím MUDr. Macej Tycz sexuolog
Nevím sice, jak ti probíhalo pohlavní dospívání, ale pokud bylo bezproblémové, pak může jít dnes o torzi varlete vynucenou - většinou nějakou hrubou (a nechtěnou) manipulací /úder např. míčem, nějaký druh pádu např. rozkročmo na zábradlí apod./. Prvotní bolestivost sice brzy odezní, problém přestaneš vnímat, avšak vazivo i svalové provazce v šourku zůstanou zhmožděny a mohou se dál, již s menší bolestivostí, deformovat, čímž dochází i k lokalizaci původního umístění varlete, případně obou varlat. Takovouto indikaci naznačuje i tvůj poslední "případ" po posledním pohlavním kontaktu. Zbytnělé vazivo a eventuálně deformující se či zhmožděné svalové fascie je třeba prověřit a napravit. A to zavčas. Může totiž docházet i k postupnému uskřinutí nadvarlete a někdy i chámovodu, což může způsobit i postupnou neplodnost (spermie se nemají jak dostat z varlete dál do močové trubice).
Zmíněného lékaře navštiv nejlépe v ambulanci příslušné kliniky nejbližší fakultní nemocnice. Tam znalí odborníci posoudí stav a zvolí buď medikamentní nebo manuální či případně chirurgické řešení tohoto stavu.
A neboj se, oni zajistí při zákroku místní anebo celkovou anestezii (znecitlivění).
Toť vše ode mne, ale prosím KONEJ! Nečekej.
Zdravím MUDr. Macej Tycz sexuolog
Já zkušenost mám s problémem zánět varlete. A taky to příšerně bolelo. A hodně to oteklo (doktor řekl že to bývá prakticky ve všech případech problému s varlaty)a úplně mi to ztvrdlo. Stačí jít co nejdříve k lékaři a dodržet léčbu.
ja prave otekly nemam ale obcas pocituju takove ˇˇbodanceˇˇ, je to celkem neprijemne

problem s varlaty