Také si povídáme před a po sexu ... během sexu už moc né,to je spíše pro nás rozptylující. Ale před sexem... když manželka vypráví čerstvé zážitky s milencem... co a jak bylo... jaký byl... co dělali... tak mám vždy nutnost ho (toho milence) přebít!!! Jinak jsme pár Kanda a Hot Wife ... pro upřesnění
Desi me predstava ze bych si odbyl milovani se zenou a nepovidali bychom si pri tom. Vzdyt preci vzajemna komunikace kvalite prozitku jen pomaha.Velmi me to rozpaluje,dobre zvolena slova ve spravnou chvili dokazou divy.
ahoj. to že si někdo přitom nepovídá, je podle nás chyba. bez otevřenosti a vyjádření svých fantazií to nemá šmrnc. to my si povídáme samé perverznosti, fantazie....čuňárny. to nás nejvíc vyrajcuje
suhlasime predsa to patri k dobremu sexu je to rajcovne
To nemá chybku, taky se mi to líbí a když je moje partnerka v ráži, tak jí sem tam ujede nějaké to vulgárnější slovo a já jsem pak rychlej jako blesk :-) A když si ještě povídáme o tom, jaké by to bylo s jiným párem nebo mužem navíc tedy když otevřeně mluvíme o svých fantaziích, tak to nemá chybu.....je to užasně vzrušující.....když na to pak vlítnem, je to taková předehra....
jo to znám,když je nádhera když si představujem,že je s namiještě jeden chlap a pak když jsem to trochu napomohl realu,tak pak stačilo jen společné mazlení a bylo nám všem krásně.
Ja chapu, proc je povidani u sexu vzrusujici. Ale me treba rusi, kdyz mam neco rikat. V tu chvili se soustredim na neco uplne jineho nez je mluveni a vyber slov.Je narocne uz kdyz musim zacit vymyslet CO rict. Opravdu si vsichni myslite, ze bez mluveni to nejde?
U nás je to bez mluvení dokonce vyloučené.Ale každá i každý je jiný!
Povezte mi, sexualnimu mlcochovi, co je teda naplni toho, co si pri sexu povidate? Co konkretne si rikate? Jak si to rikate?
myslím, že nejdůležitější je komunikace s partnerem o tom co by jste chtěli zažít nebo co se odehrává ve vaší fantazii. Bohužel hodně lidí se bojí otevřeně mluvit o svých představách, protože se bojí co na to řekne partner-ka. Ale pak nejste plně uspokojeni v sexu a zbytečně se trápíte. Budte otevření a komunikujte. Dosáhnete potom vetších prožitků v milování. Protože zažijete to co jste si vždy přáli. A nepospíchejte nám to trvalo půl roku než jsme dokázali s partnerkou otevřeně promluvit o tom co se nám líbí. Dnes si to milování užíváme na 1000%. Držíme všem palce.
Já s manželkou se nebojíme hovořit o tom co nás vzrušuje a co bychom chtěli zažít. Při sexu mě vzrušuje tím, že povídá o tom jak by ji teď šoustal jiný muž, jelikož je to mým snem jí vidět s jiným. Krásně se u toho udělám, nadruhou stranu je to hrozné mučení z její strany, jelikož mi to za nic nasvětě nechce dopřát. Nechápu proč se brání, kdyby mi řekla, že by mě chtěla vidět s jinou ženou, tak se cukat nebudu.
To je na draka,asi vám to trochu skřípe ne?My toho nakecáme a je to vzpruha,hlavně když to trvá déle.Hopnout na ní a udělat se to je jako skočit na kozu.
Myslim si že to neskřipe ale došla mi fantazie.Milujeme se docela často.Pomuže mi někdo fantaziji vratit.....datli@volnz.cz
Zdravím, pomoc je jednoduchá, chce to změnu, co třeba se domluvit, že než se začnete milovat tak si prohlédnete nějaké erotické obrázky, dnes je toho všude fůra a budete si spolu povídat, co a jak a co se kterému líbí a co třeba by bylo dobré zkusit a pokud to nebude ono tak žádné násilí, Milování bezpovídání to je takové ňáké šedivé, co to změnit, záleží na Vás samozřejmě, a co třeba se sebrat a společně ve dvou vyrazit na exkurzi do sexschopu a pak si povídat, netřeba utrácet jen odbourat to šedivé monotóní, zdravím a přeji hodně štěstí JPM

Povidani při sexu