ja som mal prveho o moc strasieho
Mne sa tiež páčia len starší od 50+ .a najviac taký čo sú pri sebe a zarastený rad by som takého našiel aj na stalo 😍
Nemyslím si že mladší uprednostňujú starších, práve naopak. Mladí mi vždy odpíšu, že 39 je veľa. A naopak starší o ktorých nemám záujem sú až moc dotieraví. Keby boli aspoň športové typy, pekne telo, ale jedna sa o pupkatých, chlpatych chlapov, ktorí ma proste nevzrusuju.
Mna vždy brali starí pupkati chlapi ……
Ja som na starších milujem starších z bruškom nevadi macko je super na postave nezaleží 

stačí správa ba a okolie
Akí starí? . . .lebo pupok má dnes skoro každý chlap
Ja som sa stretol s jedným pánom (on 48 a ja 29)na pokeci sme si napísali a za nejaké 2 hodinky som odchádzal k nemu...srdce som mal az v gatiach :D fajčil som aj pred tým pár krat ale stále mam trému...no už keď som bol u nho a vyzliekol mu nohavice tak stres postupne opadol.Fajne to bolo...ja jeho,on mna a spokojný som odchádzal.
Mňa v detstve obťažoval dedkov sused ktorý mal 65 rokov vtedy som to tak nebral a chybami to preto hľadám dominantného dedka s miestom
Mne sa páčia starší mackovia so zarastenou hradou a pekným veľkým bruchom som uz skúsený v tom.Ak by sa niekto taky nasiel tak kludne napíšte som z K-O-Š-I-C-E
@chalan_01KE vysvetli mi kde v Košiciach si takého našiel ?
Lebo v Košiciach je to bieda
Lebo v Košiciach je to bieda
Nemyslím si že iba na východe,skôr na Slovensku a to aj tým že sme taký upaty, a áno každý hľadá diskrétneho kamoša a hlavne ak je človek zadany,ženatý a chce niečo skúsiť zrealizovať sny ...Asi by sa ťažko vysvetľovalo polovičke čo a ako ,čiže chápem opatrnosť a ako tu pozerám veľa tu hľadá rychlovky,a ak niekto chce rychlovku a strieda ľudí tak asi veľmi diskretny nie je ,česť výnimkám
Mladenci, stale to zavisi od konkretneho jedinca. Pol roka som intenzivne hladal vhodneho kamarata. Za pol roka sa mi nikoho vhodneho nepodarilo najst.
Podavanie inzeratov a odpovede na inzeraty.....
Ak clovek hlada jednorazovku, najde skor. Ak ale hladas stabilneho, tak 90 percent chlapov odskoci, boja sa zavazkov a zrazu nemozu. Mladych zajacikov lakaju peniaze. Prelietavci zas hladaju uz len vtaky, ktore im spravia dobre a hladaju +18 cm.
Podavanie inzeratov a odpovede na inzeraty.....
Ak clovek hlada jednorazovku, najde skor. Ak ale hladas stabilneho, tak 90 percent chlapov odskoci, boja sa zavazkov a zrazu nemozu. Mladych zajacikov lakaju peniaze. Prelietavci zas hladaju uz len vtaky, ktore im spravia dobre a hladaju +18 cm.
aj mne sa pacia extremne starsi macovia 😍😍
@Boysboys: absolutne súhlasím len vás starších v Košiciach je málo a ak sa nájdu tak k reálnemu stretku nikdy nedôjde .
Vasárnap (14.06.2020) 11-13 óra között, Kosice Krasna tóparton, a vasúti híd mellett meztelenül sétálok, maszturbálok.
Fotózz és leszoplak mély torokkal.
13:15-14:00 óra között Geca tónál a félszígeten várlak.
Gyere!
V nedeľu (14.06.2020) od 11:00 do 13:00 na brehu jazera Košice Krasna, vedľa železničného mosta, chodím nahý a masturbujem.
Odfoťte a šukajte ma hlboko v krku.
Čakám na vás na polostrove pri jazere Geca medzi 13: 15-14: 00 ....
No tak!
Fotózz és leszoplak mély torokkal.
13:15-14:00 óra között Geca tónál a félszígeten várlak.
Gyere!
V nedeľu (14.06.2020) od 11:00 do 13:00 na brehu jazera Košice Krasna, vedľa železničného mosta, chodím nahý a masturbujem.
Odfoťte a šukajte ma hlboko v krku.
Čakám na vás na polostrove pri jazere Geca medzi 13: 15-14: 00 ....
No tak!
Tak všetko je vec nazoru a pohľadu,, aky "stary" akeho "mladeho" by rad,, alebo aj naopak , aj kto na čo by toho druheho rad (ake chute) dalej, samozrejme kto ako vnima "radius" svojho okolia (km), a v neposlednom rade ide aj o priestor a čas,,,, takže všetko je individualne, čo chlap človek - to názor
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Stále čakám na správu od seniora aktíva ktorý je šedivý 🙂 a nič
Nie je to take jednoznacne,niekedy mladší ma viac skusenosti pretoze mal viac partnerov ,ale zase ano aj starsi vie zaucit,poradit pomoct
Ahojte priatelia. Som 50 tnik, ženatý s bi skúsenosťou z mladých liet, o ktorých žena nevie :-)
Dodnes ma láka diskrétne stretko s mladučkým, nechlpatým chalanom na takú honku, fajku...možno posúvanie hraníc..
Inak sa mi páčia ženy, s chlapom by som sa síce nebozkával, ale pamätám si na pocit mať v ústach hladučký žaluď. Smelo do toho, všetci čo váhate...neubudne z vás :-)
P.s. ...a taká trojka žena a dvaja bi....mńam....
Dodnes ma láka diskrétne stretko s mladučkým, nechlpatým chalanom na takú honku, fajku...možno posúvanie hraníc..
Inak sa mi páčia ženy, s chlapom by som sa síce nebozkával, ale pamätám si na pocit mať v ústach hladučký žaluď. Smelo do toho, všetci čo váhate...neubudne z vás :-)
P.s. ...a taká trojka žena a dvaja bi....mńam....
Moja prvá skúsenosť bola so 60 ročným pánom. Zistil som, že vekovo je to pre mňa asi strop. Výhodou bola diskrétnosť, mal priestor, bol seríózny. Celkovo sa mi ale taktiež asi viac pozdávajú starší muži, veľmi rád by som to skúsil s niekým silnejšej postavy, s bruchom.
No plno chapcov si pozera moj nick ,a aj mlady ale co s toho kedze su BA alebo ZA ,Nitra atd .Ziaden mladucky chlapcek z PO a blizkeho okolia.Naozaj niekedy clovek ma take predstavy ze je z mladuckym 18-20 rocnym chlapcom ci uz bisex,alebo gay .Nie som gay ale normalny muz ,ktory ma z casu na cas bisex chutky ,ale aj na taku naozajstnu bisex trojku bez zabran a s dobrou fantaziou
Tak hej,, ono je tu asi celkovo problem najst "serioznych mladych" a je jedno či het, bi,gay... hoc aj na rozumný pokec , o praktikach či chutkach,,, o "nádejnom kamošovi na stretko" ani nehovoriac,,,a ak sa aj nájde niekto "spriazený" alebo s kym je "spoločná reč" tak je to ako zákon schálnosti že je z opačneho konca slovenska,, alebo až z cz.... a taku to skusenost ma asi väčšina - kto nehlada ulet jednorazovku ..
Je to tak starší muži sú lepší:) ale musia byt pekne upravený :)
ja mam opačný problem neviem najst staršieho a tiež m to laka
Chcel by som byť vyzlečený jedným ktorý by ma priviedol do miestnosti do naha, zviazal by ma šatkami, na oči mi dal čiernu šatku do miestnosti kde by som bol by prišli ďalší muži a ti by sa somnou hrali a plnil by som ich príkazy 
zadok akurat stredny a kokot 16cm
Tiez by som rad skusil velmy mladeho alebo hodne stareho
ahojte ja mam 18r :D som mlady bi a s chalanom som to este nemal :D
Našiel by sa niekto na sex hľadám muža mám 18 rokov vyšportovaný chalan :) mohli by sme aj v aute
No určite by bol asi každý rád užiť si z mladým bisex parikom
Ja snivam o tom byť znasilneny 60tnikom
Som vo veku, ktorý býva pre mladých už dosť odstrašujúci. Neviem, aký horor si predstavujú, ale vek absolútne nie je dôvodom pre nejaké predsudky. Výkonný sedemdesiatnik je lepší ako neskúsený a bojazlivý dvadsiatnik, ktorý ani nevie, čo chce. A práve to je dôvod, prečo mnoho mladých uprednostňuje starších.
Mne sa tiez pacia starsi aj starsie ;)

Mladý chalan na starších mužov
Čo vás baví v gay sexe?