Ano,rád vylizavam své sperma z vaginy
To se nediv, na seznamování je seznamka a jestli píšeš pořád jako negramotný hotentot, po dvanácti dvanáctkách, tak je dobře, že to mažou. Oni totiž nic jiného, než mazat neumí, mažou i úplně nezávadné příspěvky, třeba normální dotaz v galerii, bez jediného sprostého slova.
To, jak "píšeš", se obhajovat nedá, nejlíp bys udělal, kdybys s tím přestal, nejen sem, ale úplně přestal psát a začal dělat něco smysluplnějšího, třeba se dívat z okna.
Moc rád bych vylízával po někom z kundičky a kožíšku.
Poznám to je to super pocit literát zenu po inom
Dost se mi ta představa líbí ... Být jen v roli nic netušícího milence mmm
Jsi nadrzeny chlap,co ma choutky,setkavam se s takovyma na lekcich.Jinak,hledam mladeho kluka,co vydrzi po sobe aspon 2x vystriknout,na to stejne ,co pises..Pisi mladeho,tak vekove do 25let a musi byt stihly,holatko a z jm kraje,a bi😁
Cim vi. Milenců tim vic sexu ale chudáci ti partneri😂😂
Lizani ko doma to je luxus a dobre sousta očko jeste veci
Já to tak mám každou chvíli pujcim ti na to klidně svého přítele :)
Ahoj holky :) tak musím říci že mě poslední dobou přesně tohle láká :) že budu nějaké slečně asistovat při sexu s někým jiným a on se do ní pořádně vystříká čí jí nastříká na nožky a pak bude drze chtít abych to spapal :) se svým semenem to už znám :) ale cizí ještě ne navíc myslím že bych ve vzrušení lízal statečněji než to své :D
Sehnat pár je taky "umění" a nechat se nakrmit semenem.
My s tím mane zkušenost a je to skvěle ;-)
No to já právě nevim...těžko říct, před dvěma lety jsem se vyspala s dvěma klukama na zábavě asi půl hodiny po sobě,....první se do mě vystříkal a druhý mě pak docela intenzivně lízal....a nestěžoval si.....takže těžko říct.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
A máš s tím již zkušenosti? Nebo by si to jen ráda vyzkoušela?
Když to je právě ten problém že takhle vychangovat to nejde.....například svému milenci mě vůbec neláka tohle udělat......to jen svému partnerovi
Takže jestli tomu rozumím, tak po vystříkání tě vylízá dobrovolně....jaké to je?
Výborné,směs mého a její šťávy
Z tak nádherné ženy, to byl št'astný muž :-)

Perverzačka
Má to nějaká taky tak?