Podporují finančně ex za sex

Podporují finančně ex nevím zda to má cenu

Moji ex přítelkyni je 22 let studuje VŠ v Praze, když jsme se seznámili bylo jí 17 let mě 30 chodili jsme spolu tři roky pak se vztah definitivně rozpadl.Mel jsem pár vztahu ale tenhle byl nejkrásnější a nejlepší holka na sukani hlavně lizani chutná vyholena broskvička kouřila polykala do zadečku se nechala v tomhle nebylo nikdy co vytknout.

Po necelém roce po rozchodu jsme se kamarádsky dali dohromady tak že jsem zaplatil dovolenou a všechny výdaje ona roztahla nohy pak koupil jsem ji boty kabelku zas roztahla nohy zase jsme se sešli koupil jsem ji masáž s pedi a manikúrou zase roztahla nohy.

Začalo to být tak že dáš a máš

Teď jsem měl od října nějaké výdaje s autem a pak vánoce koupila si nějaké oblečení co jsem ji slíbil že ji zaplatim a když ji píšu jestli se sejdem tak mi odpoví až zaplatíš co máš nejdřív dluhy pak zábava.

Vím že jsem si uvědomil jak na tom jsem a co z ní je ale láká mě kvůli tomu že nemůžu najít žádnou holku co by mi vyhovovala sex mi hodně chybí a pak prcame bez co je další plus

Mate to taky tak někdo?
Joooo prcani bez je plus *3* pockej az ti ujedou nohy a budes platit hodne dlouho a uz ti ani neda *22*
Platit byvalce za sex? Vykasli se na ni. Platit si muzes prostitutky a pokazde jinou nez ji.
Nemáme to tak. Za sex není třeba platit, není nutno ani žádnou vydržovat, dotovat, sponzorovat atd. Ženských je....
A pokud se nepletu, i ženský mají chuť na sex, čili je to vzájemné.
Co říci, jsi osel a makovicí ti vládne čurák. Já si rád odskočím vedle, taky jsem osel, ale zas se moc rád vrátím domů. Prostě doma sex nicmoc, ale o domácnost a děti je od ženy postaráno sqěle. Asi je to tak, že nemůžeš mít dokonalý všechno. Mě z toho vychází, že holky co jsou super v posteli zas pro život nestojí za nic.
To by žádný chlap neměl dopustit, aby sex byl jen za něco, to je cesta do pekel.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Já jsem měl holku co jsem ji doslova vyhodil z bytu.Kdyz jsme se seznámili že nevychází a rodiči hned si stěžovala že po ní furt něco chtějí tak jsem ji uvěřil a ani ne po 3 měsících jsem si ji nastěhoval k sobě. Pánové teď čtěte.

Bylo zrovna leto vzal jsem si v práci dovolenou byly jsme u more pak v Rakousku všechno v pohodě ona měla po škole. V září měla jít do práce šla na pracák vstávala denně v 11 hodin chodila spát po půlnoci když vstala tak trávila nonstop na internetu nebo u televize. Nevarila neprala neuklizela doma koš plný prádla utlapana lednička vypite pet lahve z postele. Jídlo to byl samý kebab pizza když něco uvařila tak katastrofa třeba těstoviny úplně rozvarene kureci řízek uvnitr syrový prostě děs. Jediný co jí šlo objednávat věci z internetu tak že to chodilo na dobírku a já od ní jen slyšel jsem si objednala power banku přijde dobírkou zítra zaplatíš mi ji jsem si objednala parfém zaplatíš mi ho kolik stojí dobírka 2450kc
Když jsme jeli do obchodního centra úplně se jí rozzarili oči a začala jak smyslu zbavená nakupovat jeden kabát košile a teď tohle a tohle. Když jsem to po čase utnul že toho mám dost tak sex nebyl to bylo nechci unavená nechci nech toho dej mi pokoj úplně nasraná.Na slevomatu jsem koupil voucher na masáž který jsem ji dal jen tak opět se jí rozzarili oči a hned mi začala sahat do kalhot a už nastavovala a ještě se zeptala jestli by si mohla objednat vysoušeč vlasů že má starej. Nakonec jsem ji poslal do prdele už kvůli tomu že dělat nechtěla líná jak prase to kdybych začal psát o tom jak chodila do práce co jí poslal úřad práce a po dvou hodinách si div nevolala sanitku zasmáli by jste se.