Kemp Lipno modřín někdo? :) ideálně fajn pár :)
Tet někdo bolevák pár já divák
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Pojďme udělat sráz kempařu v párech a vyjet do kempu .. třeba Vranov pláž nebo Lipno modřín ..
Třeba od neděle 17.7. na pár dní ..
Přihlaste se kdo by jel a Kam by to pro vás bylo lepší
. Musí být aspoň tři páry stany aby se jelo .. tak to pojďte probrat a domluvit ..
Třeba od neděle 17.7. na pár dní ..
Přihlaste se kdo by jel a Kam by to pro vás bylo lepší
. Musí být aspoň tři páry stany aby se jelo .. tak to pojďte probrat a domluvit ..
Sice ne v kempech, ale pod stanem spíme často, hodně času trávíme na horách. V turisticky oblíbených lokalitách se nějací sousedi v doslechu skoro vždycky najdou, takže se většinou mírním. Když jsme ale posledně stanovali u Tete Rousse, foukalo v noci tak silně, že jsem hlasitost vůbec neřešila a užívala jsem si to se vším všudy. Až ve chvíli, kdy jsme skončili, jsem si uvědomila, že vítr přestal a venkovní ticho narušuje jenom cinkání výstroje lidí, kteří se zrovna chystali nahoru :-D
Kemping Bad Schandau hned vedle Labe. Nemci se nezdaji ske umeji se odvazat. Mezi 01-02h natvrdo sukani s jejim vzdychanim a pleskanim tel hned vedle ve stanu. Pomerne dobra vydrz. Hned po ukonceni z druhe strany asi koureni s pridusenim vzdychal muz a krasne cvachtani a grgklani ale jen 10 min pak on vyvrcholil. Vse hned v tesnem okoli. Prijemna noc…
Někdo auto kemp Jinolice? Kouknu přidám
Mame i obytne auto ;) Ale ztoho moc zvuky nejdou ;)
Zlata Koruna,A kolem Lipna snad vse
Mě baví a neskutečně vzrušuje poslouchat i koukat. Ať už v paneláku přes zeď (když tam byli správní sousedi
) nebo v kempu u stanů. Když je zrovna s kým, tak na to vlítnem, to se nedá jinak vydržet
a nebo pokud je to možné, tak si ho vyhoním.
Ale nejraději bych se samozřejmě přidal. Je to i takový můj malý erotický sen, abych někde potkal píchající pár a byl přizván k tomu se přidat
Ale vzrušuje mě to i z druhé strany, tedy být poslouchán či viděn, je to dost rajcovní. Proto to rád dělám na veřejných místech, je to skvělý adrenalin a vzrušení
Nevite, kde jsou spolecne sprchy? Jednou jsme v takovem kempu byli a libilo se nam to.
Já tedy nevím, ale my jsme měli společné sprchy vždy, když se tam manželka sama bála a tak jsem chodil do dámských sprch s ním. Občas se i stalo, že tam přišla i nějaká jiná žena a nijak to neřešila a klidně se přede mnou svlékla a osprchovala. Bylo to milé se při sprchování na ni dívat, sprchy totiž neměly závěsy.
Nějaký tip na hlučnějši kempy na jihu čech? ;)
Presne tak :) Milujem to :)Je to to nejvic
Tak přesně tohle jsme zažili v létě na Cepu, najít si volné místo u vody, koupání šukání a diváci se za chvíli taky našli, ale neodvážili se přijít blíž, jejich škoda mohli se přidat😁a v kempu ve stanu, no proč ne, pak jen slyšíš, jak se zvenku ozývá, ty vole tam někdo šuká, rádi provokujem
Chci se zeptat, na Cepu je i nuda?
Tak přesně jsi vystihl/a to co nás vzrušuje.provokace
Treba jo 😂😂 ale obcas krici pekne to je fakt
No prostě už aby bylo léto.Kdyby někdo z jihu ;) Tak pokec proběhnout může ;) Třeba dáme poslechnout
Už se někdo někam chystá?Na dovolenou pod stan?
A musí to být pod stanem? My jezdíme sexovat létě na nudy a v zimě do wellness.
Kam na nudy? :) taky nas to zajima zaject na nudy...Ale nas spis rajcuje ten zvuk sexu 😜😂
Krása :) Jo na vodě je taky vždy fajn ;) Divočina nás bere 😂😂
Ahoj.
Ten největší zážitek na toto téma se mi stal už dávno. Byl jsem tam na kole, v chatce. V chatce vedle mne četli nějakej příběh a prokládali to sexem. Neslyšel jsem podrobnosti a nemohl se nějak dopočítat kolik jich tam je, ale ráno vyšly dvě holky a jeden kluk. No sedl jsem na kolo a jel dál...
Ten největší zážitek na toto téma se mi stal už dávno. Byl jsem tam na kole, v chatce. V chatce vedle mne četli nějakej příběh a prokládali to sexem. Neslyšel jsem podrobnosti a nemohl se nějak dopočítat kolik jich tam je, ale ráno vyšly dvě holky a jeden kluk. No sedl jsem na kolo a jel dál...
Wow :) Tak to muselo být hodně vzrušující ;) A pro toho kluka velice zajímavé 😂😇
Konec diskuze?To moc lidí pod stanem a v kempech nesexuje ;) Škoda
Když já dávám přednost čundru a spaní pod širákem mimo kemp.
Taky zajímavé ;) Ale nás baví ;) Lidi okolo ;)
Ahoj, taky jsem to zazila, na festivalu.... vsude kolem znami a ve stanu takove orgie :-D fakt super
Přesně tak.To je něco nepopsatelnýho a doooost vzrušujícího ;) U nás je tohle každoročně na festáku Hrady a zámky v Ružumberku ;)
Všichni ne ;) Plno ano ale ne všichni ;)Kord po alkoholu :)
Přesně tak :) zkušenosti jsou jo?

Sex v kempech
Pokec atd.