Váš názor

Máte podobnú skúsenosť?

Klasika, ludia riesia radsej inych ako seba, z toho si nic nerob. Vidiet chyby a nedostatky druhych je lahsie ako nastavit si zrkadlo. Preto mam pravidlo, ze komentujem len to co sa mi paci. Kazdy mame iny vkus. A ludia co maju potrebu “komentovat” a “zhadzovat” druhych su len osoby ktore maju nizke sebavedomie a aspon na internete dokazu prezentovat seba samych a dosiahnu pocit, ze su zaujimavy.
Je to len jeho názor...každý máme naň právo...a to že sa skrýva za profil a nevie komunikovať svedčí o ňom samom...vždy sa nájdu ľudia ktorým bude všetko vadiť. Aj minule tu bol jeden príspevok od jednej dámy že prečo sú všetci chlapi tuční, škaredý alebo teplý....neviem kto určuje čo je to "pekné" (bohužiaľ asi celá spoločnosť) ale mohli by sme sa prestať pozerať na seba ako na objekty
"Je to len jeho názor...každý máme naň právo..." a hned v dalsej vete ti vadi prispevok jednej damy "prečo sú všetci chlapi tuční, škaredý alebo teplý....". Mne napr. vadi to, ze neovladas pravopis *23* Ak ti vadi, ze sa ludia pozeraju na seba ako na objekty, tak to zmen tak, ze zacnes od seba a prejavis zaujem o nejaku 150 kg vaziacu skaredu obludu. V zmysle, vonkajsia krasa je pominutelna *1**1**1*
Prepáč za môj pravopis.....a musí mať až 150kg?....nestačí 100?.....lebo potom to už mám za sebou
V pohode, len tie myslienky boli dost nekonzistentne a negoval si tam svoje tvrdenie. Btw. pravopis je tvoja vlastna vizitka *6* Pekny vecer.
Ön már zrejme iný problém so sebou.