Tipy na masturbaci

Tipy, triky, rady

Zdravím. Chtěl bych se dozvědět, jakými všemi způsoby se dá masturbovat. Máte někdo nějaké triky, nápady, oblíbené techniky, nebo něco podobného?
Ahoj, nastav si sprchu tak aby mela tenke ale silnější proudy, stoupni si rozkročmo a můžeš mírně do podrepu a zezadu od spodu si s ní stříkej na anál, můstek, šourek a špičku penisu... Musíš mírně pohybovat sprchou, poznáš co ti dělá dobře... A když to vychytáš a chvíli vydržíš, tak se uděláš a nemusíš se svého penisu ani dotknout rukama... I když je dobré si na něj zatlačit tak aby mířil směrem dolů, voda tě pak lépe stimuluje*2**4**114*
Zkus to sprchou. Ale k tomu je potřeba taková ta masážní otočná sprchovací hlava, kterou když točíš, tak se mění tvar a intenzita vody. Otoč na stupeň, kdy je proud co nejužší a nejsilnější, pak už jen stačí s dostatečné výšky namířit proud vody na žalud a výsledek se určitě dostaví... :-)
Napustíš hodně horkou vanu a chytneš pořádnou mouchu - masařku. Té utrháš křidélka. Lehneš do vany a vystrčíš z vody žaluda a na něj dáš tu mouchu. Ona nemůže ulítnout a zároveň nechce do tý horký vody. Bude ti tam zmateně pobíhat a za chvíli tvůj výron bude jak tsunami. Dejte vědět, jestli to vyšlo:-)
jo, takhle jsem jednou uvznil mouchu v předkožce
Prosím než zveřejníte své zaručeně perfektní návody prosím nechte si své příspěvky překontrolovat normálním člověkem..děkuji
Mě spíš se.e že když tu někdo dá dotaz, tak všichni nebo většina se snaží rádoby vtipně odpovědět ale úplně mimo otázku. Jestli je pro někoho jakakoli otázka hloupá nemusí odpovídat, ale ty trapny odpovědi jsou o ničem
zkuste silonky, Jestli chcete zažit krásnej uplně dokonalej orgasmus oblékněte si silonkový punčocháče ale na ostro, hladkejte se přes ně je to pocit jako orální sex ono to dráždí vlastně i bez doteku stačí se jen pohybovat . Silonky nejsou sice na chlapovi nic krásnýho ale na pocit je to super
Podla mna je najlepsia Fleshlight, hociako. Fakt ako realny sex s prirazanim. Plus da sa striedat polohy, vymyslat, experimentovat. Recenzia, rozne info o polohach a ako si co najlepsie uzit napriklad tu:
http://goo.gl/Ley5Tr
skuste dat do dlane troch sprchacu, mierne rozotriet po zaludi , rukou obopinat vtaka (palcom k telu) a ruku polozit na okraj umyvadla. Potom uz len prirazat ako ti chuti. Striekas do umyvadla takze aj upratane je rychlo.
hmm, tak každej má to svoje :-)
supr sou jemný silonky, to nemá chybu! :-) a nebo satén, ten krásně klouže :-)
jo nehonit a raději si zapět píseň ajá mám cocota malého.....
Já si ho honím klasicky pravou rukou a zrychluju, ale když už cítím, že budu stříkat, prudce zpomalím a pomalými až velmi pomalými pohyby se přivedu k výstřiku (pozor, když zpomalíš příliš, výstřik tě přejde musíš to opakovat) . O proti klasické rychlé masturbaci je tady orgasmus mnohem intenzivnější. Praktikuji to i když jsem v kundičce a je to super.
Odporúčam masturbovať vždy s lubrikantom a striedať polohy, Teda skúsiť masturbovať ľavou, pravou rukou, Po stojačky, po ležiačky, teda nie len v sede. A muži ktorý chcú zažiť VIP level masturbácie by mali skúsiť umelú vagínu...Testy a recenzie umelých vagín nájdete tu: http://umelavagina.sk/ nájdete recenzie a testy umelých vagín.
hledejte nova mista, prace, v aute, v prevlik. kabinkach :)
Mohu ti doporučit tento článek http://zvetsit-penis.cz/muzska -masturbace-pro-lepsi-zdravi nebo jsem si koupil umělou vagínu, která je opravdu fantastická z http://osobnivagina.cz/ vagínu mám osobně vyzkoušenou a je to leší masturbace než jen rukou :)
Koup si patřičně velký banán. Odřízni špičku, pak prořízni slupku podél a opatrně vydlabej dužinu. Kápni trochu lubrigantu a navleč na svůj tvrdej penis. Pak podle potřeby převaš isolepou. A BIO umělá supr vagina je hotová. :)))
Questo post è stato eliminato dall'utente.
ja onanujem tak, ze penis dobre naolejujem, onanujem normalne, hore-dolu, az sa mi postavi a potom olejovou rukou len ho hladim len smerom k sebe, krasne po zaludi aj predkozke a ked uz ma dojst k vystreku, pockam a takto sa hram s mojim milacikom aj hodinu, niekedy aj viac...
nejlepsi masturbace:

Vyhrat vanu ,pomalu se svlect,sprchu mezi nohy tak aby strikala na sourky
trit si jednou rukou bradavku a druhou masturbovat.
Áááááách.N ej orgasmus
Taky si ho honím narmálně nahoru a dolu ale občas si to zpestřím jeden ze způsobů postavim si ho běžnym způsobem naoleju si žalud dětským olejíčkem a nechám ho kousek koukat z předkošky obejmu ho levou rukou a pravou dlaní po vykukujícím žaludu kroužím s různou rychlostí a tlakem, nebo další způsob při sprchování sundám sprchu a nechám jenom hadici nastavim teplotu akorát na sprchování pak namířim proud proti ptákovi a nechám téct proud vody za předkožku postupně přidávám teplotu až na snesitelnou míru.
honit si ho se šprckou a víckrát s tou jednou a mrdky tam nechávat a vždycky to s nima nasadit to fakt nemá chybu
Premyslim o sestrojeni sukacího stroje pro manzelku. Ma nekdo z Vas praktické zkusenosti ? Na co si dat pozor. Myslim ze jako zpestreni sexu to muze byt vyborne a navic me vzrusuje ta predstava, ze ona si krasne sousta, koukame na video a ja se na ni mohu divat.
A neni nieco ako nafukovaci dzigol s vybratorom ktory by to do nej pral podla nejakeho programu a zenska nech si to uziva mozno by to bol pekny pohlad ako sa odbavuje...
Az to sestrojis,tak dej vedet.Hodilo by se to.
Zkoušel jsi to třeba v leže na břiše? šoupat ze strany na stranu.
To se mi líbí nejvíc. Lehnu si na břicho, pod nos si dám použité kalhotky a vdechuji tu vůni a přirážím. Fantastický orgasmus.