Questo post è stato eliminato dall'utente.
Musím vám holky dát za pravdu. Jem tu cca 2 1/2 dne a obrazně :koš na povedené úvody,představení sea tak podobně by nebyl zakryl ani dno,ale : heeéj kundička chtěla bys ma osedlatť?,ahojky,máš čas co podniknem..., mám ho jš nohu od stolu chceš ho do analku? No. Takže tenhle koš by nebyl koš ale bezzedný kontejner. ....
Tolik k " jejich" úvodu k 😂😂😂😂😂😆😆😈
Mám odjakživa ráda kluky mladší, teď mi je 40 a takovy25-35 je akorát. Díky za pozornost přátelé Amatéři 😆😆😇😇
Tolik k " jejich" úvodu k 😂😂😂😂😂😆😆😈
Mám odjakživa ráda kluky mladší, teď mi je 40 a takovy25-35 je akorát. Díky za pozornost přátelé Amatéři 😆😆😇😇
I mne už hezká sbírka pinďourů přišla 
Včetně návrhů jak bych byl vykouřen, přeručkován,....plus scénář z akce atd.
Tak když tohle posílají chlapovi, u žen mi to vůbec nepřekvapuje
Na druhou stranu to nehrotim, číst zprávy a prohlížet fotky mne nikdo nenutí, místo to nezabírá atd. Je mi to v podstatě jedno.
Miluji ty stěžujíci ženy, co mají stovky a stovky zpráv
Jako by je to obtěžovalo, jako by to asi MUSELI číst a odpovídat. (často to je jejich jediná reakce od muže kde se jim nabízí a dvoří)
Věřím že to chodí v hojném počtu, ale nemusí odpovídat, reagovat.....
Včetně návrhů jak bych byl vykouřen, přeručkován,....plus scénář z akce atd.
Tak když tohle posílají chlapovi, u žen mi to vůbec nepřekvapuje
Na druhou stranu to nehrotim, číst zprávy a prohlížet fotky mne nikdo nenutí, místo to nezabírá atd. Je mi to v podstatě jedno.
Miluji ty stěžujíci ženy, co mají stovky a stovky zpráv
Jako by je to obtěžovalo, jako by to asi MUSELI číst a odpovídat. (často to je jejich jediná reakce od muže kde se jim nabízí a dvoří)
Věřím že to chodí v hojném počtu, ale nemusí odpovídat, reagovat.....
Najviac ma mrzi, ze nie su eroticke zoznamky pre inteligentnych ludi separatne. Ono by aj zena s muzom pokecala, ale ked si uvedomim ze 90% muzov tu nedosahuje IQ 100 a chovaju sa tak ako popisujes tak sa uz necudujem. Kym som nevidel screenshoty takychto vzkazov, tak som tomu odmietal uverit.

Otázka pro ženy s galerií
Kolik