Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahoj za mě klidně ano. Ale ne na každém vypadají dobře. Záleží na tvaru pozadí. Na hodně chlupatém chlapovi to taky není zrovna hezké. Každopádně pokud se v nich cítíš dobře, tak si je oblekej.
Já sem bisexual. A když si vemu na sebe tanga hrozně rád ukazují zadek a lákam tím může.u vody je nosím taky a mockrát už sem si díky tomu užil,dokonce i se ženami, ty právě chtěly abych si oblékl tanga silonky a ukazoval jsem se před jejich muži. Ti pak mě chtěly opichat do zadku přes ty tanga.
Tanga na chlapovi nééé...
tak nevím, kde si vzal, že chlapi nosící tanga musí být vyšamponovaný buzny. já jsem sice bi, ale nosím jen a výhradně pánský tanga, a má to jeden jedinej důvod.. pohodlí. Žiju 10 let s přítelkyní, který se to líbí a vzrušuje jí to. jen pro osvětlení situace, krom toho, že jsem automechanik, dost dobře mě to živí, jezdil jsem i kamionem a za volantem uplně největší pohodlí. kdo nevyzkoušel má tyhle blbý kecy o buzeranntech., Jsme v tomhle ohledu strašně konzervativní národ, naříklad v německu je to naprosto normální, nikdo to tam neřeší, tak jako my tady. takže nejdřív vyzkoušej, a pak piš názory tohoto typu o buzerantech a jiných nesmyslech co si tu napsal
Jasně, to nevíš že bílý heterosexuál středoevropskeho puvodu už je dávno ohrožený druh???

Tanga na chlapovi
Ano-Ne