Tanga na chlapovi

Ano-Ne

ženský Váš názor mě hlavně zajímá :)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Vůbec se nezarezavaji nosí se moc dobře
Hele, nejsem ženská, ale nosím jocksy (už leta, je mi to pohodlný) a mojí partnerce se to líbí. Mám pocit, že se lidi zabývaj kravinama, jako co komu přijde sexy a antisexy, místo aby řešili, jestli je jim dobře tam, kde jsou.
Tobě se to nezdá kdys má chlap tanga
Nelíbí se mi to ... ještě, aby se mi o tom zdálo :-))
Ahoj za mě klidně ano. Ale ne na každém vypadají dobře. Záleží na tvaru pozadí. Na hodně chlupatém chlapovi to taky není zrovna hezké. Každopádně pokud se v nich cítíš dobře, tak si je oblekej.
Jo vím musí být nato taky postava a cítím se v nich dobře a děkuji
To je jasný že jsem pořád chlap chceš se přesvědčit
určitě ano, je to nejlepší pocit co znám když si je obleču
Jo jsou super a paráda na nošení vůbec se nezarezavaji jak všichni tvrdí vůbec nevím že mám něco na sobě
Já nejsem buzna jen prostě jsou bezva na nošení a opalování u vody
Já třeba na wellnes do bazénu nosím tagna plavky
Hmmm. Jaké jsou reakce okolí?
Nikdy nikdo nic neřekl a semtam jen řekli ještě tyjo pěkný a aj holkám
To jo ale zase všude to tak nejde
Už se těším na léto až tak budu chodit k vode
Tak to potom jo kdys ty víš asi vše
Já sem bisexual. A když si vemu na sebe tanga hrozně rád ukazují zadek a lákam tím může.u vody je nosím taky a mockrát už sem si díky tomu užil,dokonce i se ženami, ty právě chtěly abych si oblékl tanga silonky a ukazoval jsem se před jejich muži. Ti pak mě chtěly opichat do zadku přes ty tanga.
tak nevím, kde si vzal, že chlapi nosící tanga musí být vyšamponovaný buzny. já jsem sice bi, ale nosím jen a výhradně pánský tanga, a má to jeden jedinej důvod.. pohodlí. Žiju 10 let s přítelkyní, který se to líbí a vzrušuje jí to. jen pro osvětlení situace, krom toho, že jsem automechanik, dost dobře mě to živí, jezdil jsem i kamionem a za volantem uplně největší pohodlí. kdo nevyzkoušel má tyhle blbý kecy o buzeranntech., Jsme v tomhle ohledu strašně konzervativní národ, naříklad v německu je to naprosto normální, nikdo to tam neřeší, tak jako my tady. takže nejdřív vyzkoušej, a pak piš názory tohoto typu o buzerantech a jiných nesmyslech co si tu napsal
Jen osobní zkušenost: po nošení tang jsem zkusil jocksy a už se nikdy nevrátil. Osobně 2xist cotton stretxh nebo Papi cotton stretch. Jsem spokojen, a partnerka taky :)
A to ti nakecal kdo? Vis kolik heterosexuálů nosí tanga ??
To je zas nazor 🙈
Já jdu zrovna dnes v Brně do infinit maximus tak půjdu v tangach plavkách
Jo přesně nosí se parádně a jsou příjemné a dobře se člověk opali
Jasně, to nevíš že bílý heterosexuál středoevropskeho puvodu už je dávno ohrožený druh???
nejsem ženská, ale radím ti ...nos to určitě*24*
Asi by to chtělo i podprsenku? *1*
Ano já nosím podprsenku a je to super vec
Mě to taky rajcuje a mám kalhotky, tanga ženy i její dcery. Občas honím do nich.
zdar
odkud si a kolik je dcery a jake nosi,pujcil bys me je na vystrikani do nich