Bol som pozriet na boleraz dost vela krat ale vacsinou nic, ale niekedy treba mat stastie, uz som zaziö aj parik v aute. Dnes sa slnil stihly parik na deke, tam zozadu ako je zeleznica. Tak sm sa pridal nedaleko od nich. Netrvalo dlho a babenka vyfajcila svojho chlapa a ja som si dobre vyhonil. Zazitok na 100%
(edited)
Ako to vyzerá pri jazere Boleráz v tomto období? Býva tam kľud?
Ahoj dneska sme boli kuk a boli tam 2 autá v jednom sa už makalo v druhom sa chistali je to fajn miesto
V Trnave uz skapal pes ci? :))
Ahojte niekto nieco vymysli v TT na verejnych wc alebo v prirode?
Dostali sme chut a zastavili sa pri priehrade Boleraz, nikto tam nebol, ziadny parik ani voyeur. Pojdeme aj nabuduce, je to tam celkom prijemne aj ako je parkovisko aj zo zadnej strany :)
keď sme tam boli predtým raz tiež bolo veľa aút- rybári, naposledy však nikto len my
Ahojte dnes stretko nejaký párik alebo žienka pis správu urcite sa dohodneme
Nejaké miesto pri TT a okolí kde by ma moja kočka mohla nahá fajčiť v aute? alebo miesta v prírode, kde by nás nevyrušili deti, alebo štamgasti, ale skôr nejaký mladý feši by nás mohol pozorovať, prípadne sa na mojej kočke honiť, alebo nejaký iný pár vidieť atď. Máte tam niečo také?
Teraz sa skôr chodí na to parkovisko na bolerazi ako ides na smolenice ako ku bordelu
Noo ja ked sem chodil do tt sa porobit tak sem honil vsade jak sem bol moc
Na Kamennom mlyne pri potoku sa da...
Od Bieleho Kostola, za potokom je golfove ihrisko, treba vswak ist pred potokom, kusok su zahrady, a dalej je to uz v pohode. Da sa schovt kusok dalej, mostik cez potok, je tam koniec toho golfoveho ihriska, tam je klud, alebo ist az k zeleznici a tam...

v prirode pri Trnave?
je nejake miesto pri trnave?