Jestli se počítá vlastní, tak to mi chutná
Mě chutná. Jsem nekuřák a takřka abstinent. Pokud navíc muž přijímá dost tekutin a jí sladké ovoce, tak je to lahůdka. Nejradši se vystříkám partnerce do úst a pak se líbáme. Vzrušující to takto sdílet.
Ahoj, semeno je asi to nejlepší co od může dostáváme, jen kdyby ho měli více, to by byla jina
A jak krásnê sperma voní. Postřílat těla a nechat na sobě celý den
Mám ho rád, ideálně lízat vystříkanou, nebo si ho nechat plivnout do pusy, líbat se atd.
Mám to úplně stejně. Moc krásné je to z kondomu.
Já už si bez něj kávu ani neumím představit!
Že by mi to vyloženě chutnalo, to se říct nedá, ale nijak mi to nevadí. Lepší spolknout než to chytnout do oka :-D
Jasne, ze pres usta muzes chytit pohlavni nemoc, ale tak snad clovek vi, s kym suka a koho polyka. A pokud to nevi, tak pouzije kondom a nevyhuli ho. 🤷
Chytrého? Děláš ze sebe hlupáka. Cituj relevantní zdroj, který ten blábol potvrdí.
A teď mi ukaž, kde se tam píše, že "polykat semeno je tou nejspolehlivější cestou, jak chytit AIDS". Nikde, protože to je naprostý nesmysl.
Tak ještě jednou a pomaleji: Nikde jsem netvrdila, že orální sex je bezrizikový. Rozporuju tvoje tvrzení, že "polykat semeno je tou nejspolehlivější cestou, jak chytit AIDS". Nejrizikovější je s velkým náskokem anální sex, následuje vaginální, orální se za nimi krčí až daleko vzadu. Samotné polykání pak riziko zvyšuje jen zcela zanedbatelně. Už to chápeš? Jestli ne, tak máš smůlu, znovu ti to vysvětlovat nebudu.
Přesně tak,,orálním sexem se přenést dá,ale to by musel ten co kouří mít vytrženej třeba zub..Jinak riziko je stejné jako vyhrát ve sportce.To spíš chytíš opar,syfl atd😁.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Mam to rada a vetsinou chutna 😝 nejvic mi chutnalo semeno meho byvaleho (sportovec), byl takovy sladky a kourila jsem ho treba obden 😁 Soucasny je kurak (nesnasim cigarety, takze to dost omezil, obcas treba mesic si neda) a musim rict, ze je to vazne rozdil, kdyz tehdy kouril denne nekolik cigaret, byl uplne horky a to teda ble...ale jak ted spis nekouri, tak je zas sladky a moc dobry 🙃 Jinak pokud uz to ma holka na jazyku, prijde mi blbost nepolknout (vzdyt chutovy poharky ma na jazyku, ne v zaludku).
Mé sperma mi chutná,nevadí mi, rád si ho vychutnám z bříška partnerky kterou postříkám. A fajn zážitek se udělat miláčkovi v pusince a pak se vzájemně vášnivě líbat....
To mas pravdu, taky byl obeznamen, ze s kurakem deti urcite nikdy nechci (a proto se snazi prestat). Momentalne nepremyslime o zalozeni rodiny, ale cca za dva roky by to mohlo byt aktualni a rada bych mela jasno uz ted. Ja citim cigo z pusy i dva dny vzad, co mel, takze ohen na strese a to mu snad za to nestoji. Jen me mrzi, ze cela jeho rodina huli a jeste se na me divaj, jako na megeru, ze si predemnou chudak nemuze ani zapalit. Ale trochu i pomohlo, ze jako nekurak chutna lip a delam to rada 😆👍
Sperma chutna jak psi sracky. Nekdy i huř.
Semeno je největší dar co může muž ženě dát, tak si toho važte a neplýtvejte s ním. Polykání je dávat najevo svou lásku. Muž si vás bude víc vážit. Jiná věc je polykat za peníze, dělají to jen ty, kterým to šmakuje-spojí příjemné s užitečným.
No od mých 15, kdy jsem byl na návštěvě u chlapa 40+, jsem měl hned několik chodů😋 A náhodou je to sperma dobrůtka, od 15 jsem měl asi dalších 300 dárců, a snad jich bude přibývat😋
Klidně si ho z ní vylížu a nejen z ní. Nepochopil jsem smysl tvé odpovědi.
Nejhorší co jsem zažil, je když ženská kouří a přitom si dává bacha, aby se chlap neudělal. To je hrůza a rozpad osobnosti najednou.
Představ si, že tě chlap šuká a nechce ti přivodit orgasmus, to ti přijde normální?
Nejhorší co jsem zažil, je když ženská kouří a přitom si dává bacha, aby se chlap neudělal. To je hrůza a rozpad osobnosti najednou.
Představ si, že tě chlap šuká a nechce ti přivodit orgasmus, to ti přijde normální?

Chutná vám ejakulát?
Dotaz pro ženy i muže