Ahojte aj nosím tangá už asi 15 rokov ale na pláži je to dosť blbé lebo na to ľudia nie sú veľmi zvyknutí. Skôr si ich vezmem na záhradu ak sa to niekomu nepáči tak nech nepozerá a zbytočne sa bude rozčuľovať aj tak to nezmení. Každý nech si nosí v čom sa cíti pohodlne. Moja manželka je s tým v pohode a vôbec nenamieta skôr sa jej to páči keď pred ňou takto chodím. Neodsudzuje ľudí ktorí sa v tom cítia pohodlné ani vás nikto nenúti nosiť kedeake spodné prádlo.
Bol som viackrát v tanga plavkách pri vodej na Slovensku aj pri mori. Je to tak, že sa najprv vždy obávaš, poznámkok, smiechu, priveľa pozornosti, ale keď sa odvážiš a vyskúšaš to, tak zistíš, že sa nič nestalo. Ľudia si to asi všimnú, ale keď máš rozum a nenavlečieš si niečo fakt extra a staráš sa o seba, tak to nikto nerieši.
To myslím pláž vonku, na plaváreň som nikdy odvahu nenabral.
To myslím pláž vonku, na plaváreň som nikdy odvahu nenabral.
Bol som na Bukovci pri Košiciach, v Šútove, na Liptovskej Mare, aj nejakých štrkoviskách pri Žiline, ale nikdy žiadny problém nebol. Malé deti vôbec neriešia, čo má kto na sebe, a keď si neľahneš hneď vedľa nejakej rodinky a nesprávaš sa exhibicionisticky, tak ani rodičia nie. Ja len buď ležím a čítam si alebo len idem do vody a naspať zaplávať si. Neprechádzam sa tam po pláži, aby som sa ukazoval. Maximálne som počul nejakých teenagerov, keď si ma všimli, tí sa na tom trochu bavia, ale to je tak všetko.
Ja chodím v lete tiež naostro je to super
Ja som skusil raz tanga (damske) a dopadlo to tak ze som sa nacisto vystriekal takze dost blba skusenost ale inac neni problem panove a tanga iba mozem doporucit pokial chcete dosiahnut fajn vzrusenie. 
Tangá nosím už dlho. Je to nielen super pocit, ale v lete bez nich neviem fungovať (ako náhrada len jocksy). Nosím aj ako plavky, hlavne pri mori, kde som bol jediný na pláži. Dnes v rámci sebakritiky len ako prádlo pod nohavicami. V takých boxerkách by som mal uvarené nielen vajcia, ale celý zadok.
Tie plavky si skúšal aj niekde inde ? Napríklad na plavárni ?.... Dámske tanga mi prídu dosť uchylne. Tiež som ich skúsil ale nie je tam miesto na prirodzenie. Po ďalšie v šatniach na mna pozerajú keď mám pánske tanga a neviem si predstaviť ako by pozerali, keby som mal nejaké cipkovane tanga a vajce by mi trčalo vonku.
Tiež nosievam pánske tangá povätšine v zime, a v lete chodievam naostro, ale napr tieto žlté:https://www.aliexpress.com/item/M-L-XL-Translucent-Mens-Nylon-Thongs-Men-Sexy-Button-Bikini-Briefs-Gay-G-string-Jocks/32851081392.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dNDLx9Y
som nosieval ako plavky keď som bol na pláži medzi textilákami... nevšimol som si žeby to niekomu vadilo...
som nosieval ako plavky keď som bol na pláži medzi textilákami... nevšimol som si žeby to niekomu vadilo...

Tanga a muži
Podeľte sa o vaše názory :)