Někdo nudaplaz biotop u chrlic?muzi,zeny páry?
Asi ne, ale kdyby to tu cetla prsatka co byla na Brnensky nude na Pryglu 4.9. a lezeli jsme od schodu vlevo, nabidla mi vyhled na vse, tak at napise sz 😉👌
Jinak dnes se tam bavily starsi zensky o tom, ze ted v sobotu tam byl nejaky par a zrovne od schodu vlevo tam mezi vsema cituji: sukali a vubec jim to nebylo blby. Takze zas takova nuda tak neni 😁 (edited)
Jinak dnes se tam bavily starsi zensky o tom, ze ted v sobotu tam byl nejaky par a zrovne od schodu vlevo tam mezi vsema cituji: sukali a vubec jim to nebylo blby. Takze zas takova nuda tak neni 😁 (edited)
Diskutující mají pravdu, na nudapláže chodí převážně lidi středního věku. Ale to neznamená, že mladí tam mají vstup zakázán a nebo, že tam nechodí vůbec. Kdo jde na nudapláž jenom vočumovat nebo balit, může být zklamán. Naturismus je o svobodě. Brněnská nudapláž rozhodně takovým místem svobodného koupáni a opalování v plavkách i bez plavek je. Záměrně se zmiňuji o plavkách, protože, když tam budeš oblečený, nikdo Tě nebude vyhánět. To je také respektování svobody každého jedince. Pláž najdeš na severní straně přehrady, v google mapách to je přímo označeno jako nuda pláž, jsou tam i fotky, v mapy.cz to je pod místním názvem Osada.
Jarku, nevim odkud beres to co pises ;) ja osobne jsem tam zazil mnohokrat, kdyz nejaky “lachtan” od vody peskoval “cestaky”, ze to tam je nudaplaz ;)
A znam to i z “druheho brehu”, byl jsem deset metru od toho nechvalne znameho incidentu, kdy mlada kocka dostala pokutu za opalovani nahore bez ;) zavolala je pruderni bába v letech, v kterych se jiz chodi v jutovem pytli ;)
A znam to i z “druheho brehu”, byl jsem deset metru od toho nechvalne znameho incidentu, kdy mlada kocka dostala pokutu za opalovani nahore bez ;) zavolala je pruderni bába v letech, v kterych se jiz chodi v jutovem pytli ;)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ale treba na Lhote u Brandejsa a nebo v Hradci na Opataku a na Hradku se obcas objevuji mladsi.
Tak takovou nudaplaz nenajdes. Mladi se stydej.

Nuda plaz Brno
Vite o nuda plazi v Brne?