mladší pár a starší muž

zkušenosti

Láká Vás představa ,kdy se milujete e svoji partnerkou před starším mužem,kde on se bude koukat a nakonec si to vaše partnerka rozdá s ním.
Shelly102
Shelly102 Inattivo 4 anno fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Shelly102
Shelly102 Inattivo 4 anno fa
Šťastný muž.... Taky bych si strihl nějakou do 25...kde jsi našel?
Ahoj, mám dotez, už jste něco podobného zažili?
Kdyby vám stačila moje maličkost jsem pro.58 let
Jen na okraj, nádherná prdelka hodná mrdavé samice. Jura
Zdravím tě, jsem děda, důchodce, mající dlouhou zkušenost s párem kde partnerka byla mladší hotwife, její partner byl spokojený když mu bylo dovoleno se podívat. Já, bull, jsem respektoval všechny představy hotwife coby její dlouhodobý milenec . Jura
Chceš pořádně zamrdat?Oral,anal,ponižování,otrok, stříkání do pusy,bang bang atd.?piš na suchejtammokrejven@post.cz
To je krásná a hodně vzrušující představa
Ahoj.Sice uz je to 11let co jste těm napsali,ale jestli vás to stále láká,moc rád bych vás poznal.
DigDag
DigDag Inattivo 5 anno fa
U nás máme strop 40 let, ale pokud je muž atraktivní a dbá o sebe, není problém udělat vyjímka. *73**63**74**92**362**87**75**18*
Máme to stejné :-) Jen ten strop asi trochu vyšší... :-)
Ahoj pratele jsem starsi muz 55 let rad vas poznam a setkam se s vama napiste domluvime se spolu
Vzrusujci predstava videt mlady par a moct se k nim pridat
To mě hodně láká dělat diváka páru, honit se před nimi, být jim k dispozici. Na závěr se nechat postříkat, slízat to atd.
Ano... Moc by jsme si to přáli.. Já bych mu přidržoval a pomohl mu sprznit přítelkyni.. Prosím ozvi se..
Ahoj,,rád bych vás poznal a snažil bych se vám vyhovět.Hledám stabilitu a upřímnost.Nejsem z daleka a měl bych na vás čas,kdyby byly sympatie.Díky za odpověď,Petr.
Já starší voňavý a zdravý 50/180/89 tenhle pátek nebo víkend v Praze a okolí. Zablbnu s mladším i starším párem. Trojka super, kanda nejlip. Neodkládej to.
Ty musíš být dáreček, když tu somruješ skoro v každém vlákně.
Ano, je to hodně rajcovní záležitost
Souhlasím... z pohledu diváka ... bohužel, jak tady kdosi píše, většina zdejších fialových nicků jsou jen fantazírující chlapi....
Ahoj, souhlasím i já, starší pán mající zkušenosti s mladším párem
moc rad bych sel svama do trojiky je me 51
Hledame tou to cestou, staršího solventniho může kolem 60ky se zázemím, pro moji pani hledame jen občasné schůzky pro krásnou soulož ve trech.
Ahoj,
Pokud ještě hledáte, rád bych vás poznal. Jsem normální zdravý chlap, Praha, s volným časem a chutí něco neobvyklého zažít. Budu potěšen, pokud se ozvěte.
Hezký den
Lubor
Proč musí být solventní? Děláš své ženě pasáka ?
Solventni ne znamená jenom to co Vy myslite.
Je to asi nereálnou ale kdyby náhodou,tak bych chtěl taky zažít/užít trojku. Je mi 46 z Pardubická, bohužel bez prostor
Zdravy vitalni udržovaný voňavý a naruzivy 53 180 89 s pochopením pro každé přání s fantazií a kamarádským přístupem je těmto párům ihned k dispozici. Můžeš i sama nebo s kámoškou, pro mě za mě i s maminkou.
Uz jsme zkusili a libilo se nam to oběma
Ahoj. Nádherná dívka. Pokud byste někdy rádi staršího, rád se přidám. Je mi 46.
ahoj, je to skvělá věcička... souhlasím
a odkud jste Karel (krásná šťíhlá a krásné kozičky*385*)
Starší hetero muž šanci má a nejen u nás, ale musí mít úroveň, styl, charisma...
Ahoj,,tak já to tady zkouším už pěkně dlouho,ale stále jsem nenašel pár,který by se chtěl pouze nazávazně setkat.Jsem k dispozici,času mám dost,ale je to asi marné.Petr
*277* jsem ženatý 50-tník z Chomutovska a rád bych našel mladší pár na trojku bez narušení dosavadních vztahů. Mrkněte na můj profil a pokud bych vás zaujal, napište.*4*
Většinou se kecá a skutek utek...ja 59..Pzeň
Jsem starsi a sbrichem tak pokud neva paru rad se treba jen podivam....
Ahojte, ja 50 poodař z Jihu Čech se oto rad pokusim
Tiez nas to laka.Ale najst starsieho a este aj s dobrou a funkcnou vybavou asi neni lahke!!!

občas sa zázraky udejú....a sám sa objaví...:)*21**114*
❤❤❤❤..ahojte... Ste veľmi pôsobivý pár... Možno mi od píšete...
Ahoj, to snad láká každého muže, bezohledu na věk, být takoví pár v Brně a pozval by mne, věřím, že se z nás stanou přátelé ✋✋
Musím také přidat nějaký zážitek, jsem bi sub 55/180/80....18/4..... a pro mou hravou povahu a zaměření není jednoduché v této spleti různých párů nějaký najít.
Ale podařilo se..... bi DOM muž a jeho sub byli tou nejlepší volbou. :)) …. od té doby už jsme si spolu pohráli asi 20x, ale i tak je to málo, opakování bývá prý matka moudrosti a tak by to chtělo vícekrát než jednou za dva-tři měsíce. Jinak přímo mistrovsky obá zvládají své role a já jen žasnu, kolik fantazie mají (a to jsem je potkal zde)……. Moc děkuji za příjemné oddávání se krásným chvílím v jejich společnosti.

Kdyby náááááhodou tady někdo podobný o mě stál, a bylo by to možné i vícekráte do měsíce, (svolení obou mám), - hlásím se k pokoře a příjemným zážitkům. Praha a okolí.
Ahoj jestli je to v Praze mohu.
ahoj,rád poznám nějaký pár realně,vše dohodou
Rád poznám perverzní pár, na který budu dohlíže a pomáhat erotickými hračkami a orálně oba uspokojovat. Jsem po úrazu vozíčkář s humorem. a vážným zájmem konání u mě vJablonci n.N. *39*
Ahoj má zkušenost je taková ,že tady dva roky hledám mladší pár ,který si chce užít se starším mužem a nikdo se mi zatím nepřihlásil..... bohužel ...tak kdyby někdo jevil zájem jsem tady ja 55/186/98 M
Starší by byl fajn ale většina uz po 50 chce jen lizat nikoli sukat a kor inteligentniho nekuřáka tezko sehnat a zase nechceme nejakyho ubozaka ze strednich Čech. Pak zase si chce jen uzit a dost, my kdyz uz tak někoho 35-50 a byl schopný jezdit pravidelne a aby mu nevolala manzelka ci přítelkyně furt. Kdyz uz tak takivy rodinný pritel co zastoupí manžela se vším.
Ahoj erneza, zauajal mě nejen váš komentář, ale i váš profil. Hledáte aktuálně někoho? Díky za odpověď. Hezké dny.
Nehledá někdo zralého a zkušeného maséra??Jsem mobilní a přijedu..
Na to se nedá neodpovědět z mého pohledu staršího muže. Někdo namítne, že tato kombinace je pro starší muže dokázat si, že za něco stojí, že slintají po mladé a šťavnaté hoce, ale.... Ano, něco na tom je, ale je to i o adrenalinu pro všechny zúčastněné, je to o zkušenostech staršího, který když přemýšlí a není sobec tak si to mladí užijí. Měl jsem takový pár skoro 8 roků. Scházeli jsme se 3x týdně a myslím, že kdybych nevyhovoval, tak dlouho a pravidelně by to určitě nevydrželo. Věk je jen číslo a jednou příjde čas kdy mladí budou staří a pak pochopí. *400*
Ahoj, rád se přidám k mladému páru z ústeckého kraje
Přesně tohle se mi líbí a rád najdu takový pár mladších lidí.
Hledám cuckold pár, kde on nebo oba jsou sub. Před mým příchodem mi svou manželku připraví , vykoupe, oholí, obleče do sexy prádla, přijde mi nahý otevřít, bude nám posluhovat, připraví jí lízáním , zavede mi ptáka dovnitř, bude jí držet nohy od sebe, bude mít její hlavu na svém klíně, když se jí budu stříkat semeno na obličej a přímo do pusy.. Najdu pár na reál, trvalejší vztah.....?
Ahoj. Pokud 62 let odpovida vasi predstave ,tak muzu prijet a pak se uvidi dle sympatii
nejaky par 43leteho z moravy se tu najde?
nejaky par 4šleteho z moravy se tu najde?
Taky bych se rád kouknul na mladý pár (55) hotel zajistím.
Pokud sem tu hledal samce do trojky m+m+ dívka (24) tak se ozval jen blb bez koruny na hotel bez kondomu žlutý prsty atd= hnus
take bychom radi nasli staršího muze , 55 avice
Ahoj pořád hledáte staršího muže ?*4*
Ahoj
Ještě hledáte staršího muže? Je mi 63 a rád se připojím.
Ahoj rád bych se přidal jsem z Uh Hradiště a vy???
Ahoj taky mě to láká i vzrušuje mám rád masáž a lízání
Ahoj, odkud jste! Ja jsem od MB
mi pardubicko laka nas ta predstava
Ahoj, té mne ta představa láká, ale je mi 44. Hezký a pohodový den.
Ahoj jestli hledáte staršího muže jsem Vám k dispozici já 55/185/98 kg...
ano mocinky laka, mame takove predstavy

Ahoj,,no vidíte a já už dva roky marně hledám.Petr
Ano je to nádherný vztah. Vím o čem mluvím. Prožil jsem dva dlouhodobé sex vztahy s párem o 35 let mladším, než jsem já. Mládí, vzrušení, aktivita spojená se zkušeností, jiným prožíváním sexu a stařeckým nadhledem?? Nádherná kombinace. Jen je obtížné najít mladý pár natolik perverzní, že vznikne kouzelný sex vztah.
DOBRY DEN,NEKUŘAK,DYSKRETNY,JA SEM BULHAR,BYDLIM NA HAJE.
sice je mi 24 ale sexík se starším mužem bych moc ráda vyzkoušela 50+ i treba kolem 60 aby byl silnejsi a klidne chlupaty to se mi libi vousy nejsou prekazkou
Ahoj odkud jsi? Rád ti to splním
ahoj, kdybys chtěla zkusit šedesátníka, tak se ozvi
Ahoj,ja 50.se rad přidam k paru z Jižnich Čech
pokud by nějaký mladý pár hledal ženatého sportovce 50 let na trvalejší schůzky, písněte. Ústecko, karlovarsko, stř.Č.
Někdo z Liberce na toto téma ???
Masíruji páry - jsem starší z Jižních Čech..Přijedu..
Zdravím všechny amatéry já hledám někoho z karlovarska?
AHOJ
JESTLI MÁTE JEŠTĚ ZÁJEM
RÁD BYCH SE K VÁM PŘIDAL
JSEM ZDRAVÝ, ČISTOTNÝ A DISKRÉTNÍ

napište na josef.hasic66@seznam.cz

budu se těšit ahoj*92**174**52*
Muž 55l hledá pár,Svitavsko na vše hezké a vzrušující.
připojím se k páru, olomoucko, ozvěte se.
ZH ZC ZV niaky starsi muz 55+?sprava :D
je to moc krásné me je 59,sportovní postavy,hned bych se k někomu přidal
Niaky stary s fungujucim sa najde ?58+PODMIENKA FOTO AJ civil aj tvojho fesaka ;))
Jsem tu 59/175/75 mladšího vzhledu a sex mne stále moc baví. České Budějovice. Rád přijmu pozvání.*21*
Ahoj a dost mlada rada se predvadi a nema problem prizvat starsiho muze ba naopak
ahoj, a jak to máte naopak s mladším klukem třeba? :)
ahoj
napiš jestli máš zájem o staršího a pohrát si s ním
Pepa*162*
*39**92**87**52*
Ahoj nam se podarilo na dovolene v Recku bez planovani pozvat na pokoj muzem o40let stariho nez ma mila a bylo to super!vek nevek ten se mnou do ni busil a kdyz jsme si vsichni prisli na sve vytahl500eu.za hodinu sam s ni a ja u toho poobedbal a vazne uzil si to a mlada se udelal asi10rada na to vzpomene
Pokud by nějaký mladý pár z ústecka měl chuť si to zkusit, písněte a.....???
Většinou se kecá a skutek utek. *2**2**2*
Tři zásadní problémy v této oblasti. 1) většina pánů co nabízí své partnerky,se za cuckoldy, nebo kandaulisty jen vydává, ve skutečnosti, v praxi to neustojí. 2) pokud už se najdou vhodní partneři, bývají zpravidla na druhém konci republiky. 3) mnohokrát partnerky ani netuší, že jsou nabízený a mnohdy je to pro ně překvapení, nebo k tomu jsou partnery nuceny.
Tesat do kamene. Ale totéž platí i naopak. Většina bullíků, nebo lépe řečeno těch, kteří se za ně vydávají, reálnou zkušenost nemá a jen fantazírují u klávesnice se svou "vztyčenou "chloubou" v ruce. A z té menšiny, která se odhodlá opravdu něco zrealizovat, velká část selže. Ono to není jednoduché pro chlapa souložit před někým, natož před partnerem ženy, kterou má pod sebou.
Já spíš nemohu najít ten pár................
Ahoj rád se přidám k páru já 51let
Rád se přidám k nějakému mladšímu páru, Praha a okolí....nebo pozvu do Chorvatska k moři kde mám svoje zázemí.
velmi po to chci,ale zájem je jen o mladší muže.Je mi šedesát a tím pádem bez šancí.
Ahoj před nedávnem jsem na dovolené potkal pár kde Jí bylo 26 a jemu 30. Mně je 42. Jak jsme kecali v baru na pláži,tak jsi všiml její muž,že si s Ní docela rozumím a aniž bych dal cokoliv předem najevo řekl mi (když odešla do moře)jestli bych k nim večer nezašel na skleničku.Večer u nich byl super. Začalo to hrou na líbání a za chvilku mně už krásně kouřila.Jsem dost dominantní,tak jsem mně obavy co na to její manžel,ale jen na mně ukázal palec nahoru a já věděl,že můžu. Ukrutnĕ jme Ji zmrdali. Ještě teď si píšem,kdy to zase opáknem.Takže můžu jen doporučit nechat to volně probíhat a stejně to dopadne pro Ni dobře.
ahojte musim sa aj ja podelit o nasu skusenost.Priatelke sa pacia presediveli,dobre vyzerajuci a moderne obleceny pani v rokoch napr.(Joard Clouny)alebo spevak Erros Ramatzoty.......mali sme koncorocne posedenie z prace.Priatelka sla somnou ako vzorna zienka.Vsetci sme boli spolocensky obleceny,upraveny ako to na kazdom vecierku zacina :-).....po par hodinach a nejakych drinkoch napatie a stres upada ved viete....sledoval som kolegov a kolegine ako sa bavia,sem tam nejaka pusinka,tlapnutie po zadku akoze nahodne ob
Souhlasím s dvěma posledními příspěvky,mám také jenom ty kladné zkušenosti s tím,že by se měl nechat volný průběh momentálním citům a chutím.Pokud se jedná o inteligentní a bezkonfliktní lidi,nehrozí žádný problém.
Ahojte so zrely chlap co vyskusal uz vela v zivote.No mlady par to este nezazil. Budem rad ked ma pozve k sebe niekto.Ja 51 192 99 M18/4 seriozne a diskretne v okr.Lv Zm Zc. Bi xlap potesi no nie je podmienka.
Diik
Ahoj,pre Agillu
Čo Ťa zaujima,mam skusenosti zo ženským
aj mužským
Ahoj ,jestli hledáte staršího muže co má rád perv.praktiky, mužem se domluvit,Pavel
je tu aj nejaky pan 50+ co ma skusenosti s analnym sexom?
Ahoj,mám docela pěknézážitky s analním sexem,některé ženy to mají raději jak klasiku.
myslím, že nás tu bude hodne.
Čo by Ťa k tomu zaujímalo?
Ahoj.Jsem 60/178,sport.postava a hledám pár pro občasná setkání.Jedná se mi spíš o trvalejší vztah založený na vzájemných sympatiích,na důvěře a serioznosti.Česká Lípa,Rumburk a okolí.
Pokud tu je mladší pár, který by to chtěl zkusit, rád předám zkušenosti:-)
Já 184, 95, 19/4,5...55.
radi by sme spoznali starsieho chlapa 45+ a viac na urovni z KE a okolie do 3ky, ona slobodna 24 rokov, baculka, velke prsa. priestory ale nemame
Moje osobní zkušenost je, že hodně mladších párů hledá seriozního staršího chlapa do trojky. Občas to sice ten mladší muž neustojí, ale ve většině případů je to opravdu super zážitek. Já osobně měl "pujčenou" ke svému ukájení ženu z páru , které bylo o 30.let méně, než je mi. Byla skvělá. A to jsem našel na www.sperma.cz
Jo.. když jeden si udrží aktivitu, a také fyzickou zachovalost, tak to není žádný problém. V 65 letech mám pěkný harémek v průměru tak 45-cátnic. Jedna divoška větší než druhá. Na páry už mi nezbývá čas :-)
Každý cikán hádá podle sebe :-) Asi s tím máš vlastní zkušenosti
Mluví z Tebe jen bledá závist, když na to nemáš koule :-)) Howgh.
...uvítal bych mladší pár do troječky..jsem v pohodě,čistotný,velká výdrž i výbava...
Také se rád podívám i pomůžu !
Sme par z Trnavy a hladame muza nad 55 rokov,ktory by bol ucastnikom naseho milovania
našli muže,který by se chtěl dívat na naše milování a pak se třeba připojil.Je vzrušující představa,že by moje žena honila či kouřila staršího pána.Snad najdeme...
také bych se rád nabídnul, můžu přijet
Som masér. Mám masérsky kurz. Ponúkam klasickú masáž a reflexnú masáž chodidiel.
bylo by docela vzrušující vidět přítelkyni jak si užívá se starším mužem
Zdravím vás, Vím co je mít za kamarády mladší pár . Jsem klasický bull, 60 let. Bohužel bydlím v Ostravě. Přátelství takového páru jako jste y bych si vážil. Bohužel vztah mladého páru se starším mužem je stále vzácnější. Přitom je to nejkrásnější vztah jaký znám. Jura
ahoj...hledame starsiho nadrzeneho muže....jsme mlady par a starši muži nas rajcuji..
ahoj....ak Vám nebude vadiť,že som zo susedného kraja,tak sa rád s Vami spoznám...mám 56 a som príjemný a baviací sa muž....život sa žije naplno...:)*114**24**24*
přidám k mladšímu paru . jsem Vš (univ. ucitel) 48 let na urovni. nespecham zasunout, respektuji pravidla a umim se chovat
Doteraz nemám osobnú skúsenosť (čo mi je veľmi ľúto), ale kombinácia skúseností a trpezlivosti zrelého veku s temperamentom a prirodzenosťou mladosti musí byť úžasná. Obidve strany na tom skutočne môžu iba získať. Ak je tu pár z KE, PO a okolia hľadajúci takú príležitosť, rád sa pridám.
se přidám k mladšímu páru,doma mě nějak není potřeba/asi tím že jsem již starší
Nasel by se mladší pár z Prahy a okolí do trojky se mnou? Může být i mírně bi, případně můžu udělat diskrétně fotky v profesionální kvalitě...:-)
když by to chtěl někdo zkusit se mnou/mladší pár/ stačí se ozvat Svitavsko
Okrem fotenia ovládam i kvalitnú tantra masáž, pri ktorej nejde o moje, ale o Vaše potešenie a hlbokú relaxáciu a oddych. Môžem masírovať oblečený, alebo i nahý, ak si to budete priať. Nejde o sex, len o zmyselnú ručnú olejovú masáž celého tela a sčasti i celým telom ak si to budete želať. Masáž zahrňuje i veľmi jemnú ručnú masáž intímnych miest ako zadok, prsia a klitoris u žien, tak i masáž penisu u mužov pričom nejde o snahu dosiahnuť ejakuláciu, ale o prebudenie sexuálnej energie. Masáž trvá približne hodinu a cena je 50e. viac v profile.
Ahojte, zacali sme s manzelkou chodit v BA do sauny. Vzdy sme mali na sebe nieco /manzelka je hanbliva/. Vcera sme navstivili jedno miesto, kde je zakazane mat plavky. Dali nam plachty. Vela ludi tam bolo nahych. V saune sme mali plachty. Ked sme vysli isli sme sa osprchovat a zostal som milo prekvapeny ze manzelka pred ostatnymi odlozila plachtu a isla sa schladit. Vzrusovalo ma ked som videl, ako ju ostatny sleduju. Asi aj jej sa to lubilo, lebo bradavky mala vztycene. Ked sme dosli domov, tak sa opytala kedy ideme najblizsie. Na buduci tyzden tak zas pojdeme. Ma niekto zaujem sa pridat ?
kludne sa pridam. napiste kedy. viac info mam v profile. mirek
Já mám také takové přání, ale zdá se mi, že tady reálný pár nic takového nehledá.
Hledám mladší pár.Ve všem vyjdu vstříc.SŠ,185/89/51,pohodov ý.
Porite nick ajoni1, možno Vám bude vyhovovať.
BRNO..starší s chutí na mladší pár
dá se tu ještě vůbec najít starší muž z jižní moravy?
Zdravím vás, Vím co je mít za kamarády mladší pár kde on je cuckold. Jsem klasický bull, 60 let. Bohužel bydlím v Ostravě. Přátelství takového páru jako jste y bych si vážil. Bohužel vztah mladého páru kde on je cuckold se starším mužem je stále vzácnější. Přitom je to nejkrásnější vztah jaký znám. Jura
ahoj, škoda, jsem z Ostravy a já zase nemůžu poslední dobou najít mladší pár
Ktery par hleda starsiho muze. Mam uz 65 let.
My za f.o pro nas. Já 23let, štíhlé postavy, přítel 33let, hubene postavy
Pokud nechcete zase nějak moc velký věkový rozdíl - jsem 41, štíhlý, přizpůsobivý, v pohodě, foto můžu poslat nebo domluva přes SKYPE ... FM,OV,KA, ČT a okolí - můžu přijet, eventuálně třeba pozvat někam do vířivky nebo podobně ... Ozvěte se do vzkazů ... ! Petr
Rád bych se kouknul, sex můžu a nemusím. Je mi 60 roků a jsem z Brna.
ta diskuze tady nějak odumřela....tak pokud by se náhodou objevil mladší (nebo i starší ) pár tak já 185/86/18, VŠ, s výdrží i se smyslem pro humor a zázemí mám, aby bylo jasno....
Ahoj, kdysi jsme s manželkou meli pozvaný mladý pár- 22 let, my tehdy 45, ale pořád se nic nedělo, manželka byla unavená a tak odešla spát, mladí zůstali, tak jsem jim navrhl, jestli chtějí zkusit trojku, tak ať si zajdou do sprchy, tak šli, já jí navrhl, že jí udělám masáž, souhlasila, jen manžel se nechtěl nějak připojovat, ale tak jsem ji začal dělat masáž, a on jí pomáhal roztahovat ruce a nohy, pak jsem ji nakonec před ním vyšoustal, asi se jí to líbilo, on byl patrně kandaulista, byl taky spokojený, že si ta jeho užila. - Pěkný zážitek. Zopakoval jsem to později i s jinými páry, taky většinou mladšími, je to fajn, možná lepší, než se stejně starými, nebojí se ničeho, nic si nevyčítají, prostě super.
jsem 58 letý seriozní řženáč . Jsem i Bi . UroveN
Taky jsem starší muž po čtyřicítce a láká mě účast s nějakým mladším párem, kde bych se mohl přidat. Nejlépe někde poblíž Liberce. :-) Budu se těšit. :-)
Pánové, chápu, že byste si rádi zamrdali zadarmo s mladou kočičkou. Kterému dědkovi by se nelíbilo, kdyby ho pozval mladý pár domů a ještě mu nabídl ženu :-), ale fórum není seznamka. Zkuste to tam. Máte ji na horní liště. Hodně štěstí při hledání! Chichi
Ty jsi trouba, to svět neviděl! Tady tohle téma je mladý pár a starší muž, tak nevím co to tady meleš. SE nech vyšetřit, chytrolíne!
Čemu jsi nerozumněl troubo? Přečti si to znovu a dej si inzerát do seznamky.
tohle přesně hledáme,jeto úplně super
Rad vam vyhovím, jsem 58lety muž . Pepa
Taky bych si dal říct něco takového, vezme mě někdo mezi sebe? Více v profilu.
Jo sex ve třech je supr,už jse to zažil s mladším párem několikrát a zas bych to zkusil,manžel může být i BI.
Laka nekoho trojka se starsim muzem mam 63 let
je to nas sen.my 35 a 41.pri soustani si na to hrajeme.zena vzdy krasne tece,ze by se jsme se tam vesli oba.
Ahoj. Stále míváte sen o sexu se starším mužem???*243**243**243*
ahoj, mám dlouhou zkušenost s mladším párem a je to jak píšete. Mladší pár je velmi inspirativní. Souhlasím. Jura
Měli jste zkušenost s výrazně starším partnerem v trojce.?
Je mi 41 let a rád bych se kouknul a přidal. Nejsem však bi... B.
jsou situace,že mne při šukačce líže partner koule nebo si s nima hraje.zažil jsem mnohokrát,že při lízání kundy se ocas zničeho nic ocitl vustech partnera.nejsem bi,ale vubec mne to nerozhodilo.ja jsem mladou dovedl k výstřiku,já jsem vystříkal taky.žádná věda.
pekna predstava. viem, ze to sem nepatri, ale kde na slovensku alebo v cechach robia eroticku thajsku masaz, iba thajcanky?
ahoj je mi 53a hledám mladý pár k této příležitosti většinou na chetu z toho nic není jestli máte zájem písnite na email - qudo
15:03:31 rukoj: no kameru nemáš ?? foto centrum.cz
mám ho 18/5
ahojte...jsem ze Zlína .43 let,najde se pár ,který by chtěl diváka?...honzei5@centrum.cz
Ta představa mne láká moc, ale nejsem již nejmladší...ostýchám se vnucovat, odpovíte ?
Jojo, kouknul bych se, ale už ho nemám tak spolehlivého. Ale i jazyk a prstíky dokážou zázraky....
ahojky,
mám za to že jste nehledali dost zeširoka. Já mám krásnou zkušenost s mladým párem. Bohužel nic netrvá věčně.
Jura
Tak tohle nás s manželkou láká už několik let. Ale najít inteligentního staršího muže (alespoň přes 50 let) s lepší výbavou, to se nám nedaří a asi nepodaří.
Hezký den. Pokud vyhovuje Brno rád vás poznám osobně. Tonda (65, sportující nekuřák s úsměvem na rtech)
napiste na " jasek" tesim se.
treba se to konecne povede ?
ahoj,proč ne?jsem k dispozici,když tak se ozvěte,popíšeme a uvidíme.*175*
Ahoj. Já mám podobný problém,ale opačný. Nedaří se mi najít mladý pár, kde on je hetero. Chtěl bych jen přispět k uspokojení ženy. Už mi bylo 55 let.. Jsem vášnivý štír. Pokud by mne někdo chtěl poznat...tak ihned více prozradím o sobě.
Ahoj, dajte mi šancu, napište mi *6*
Hledame tež staršiho muže seriozniho s chuti vydrži a mistem pro schuzky.
Ahoj .Já mám takovou zkušenost s manželským párem!Scházeli jsme se cca 3 roky.Krása!Petr
Jsem kultivovaný bývalý advokát, partnerce udělám tantrickou erotickou masáž kterou vědu až k orgasmu, pak budu oběma při sexu zvyšovat rozkoš, jsem BI, oba mohu střídavě orálně uspokojovat, prostě erotické hrátky
Ahoj a Hezký večer z Olomouce.
Je mi 59 a již začínám pochybovat že se zde dá někdo nejít kdo to myslí opravdu važně.
Pokud hledáte, tak mi zkuste napsat.....třeba,kdo ví. Franta
Ahoj, mozna se podari. Mam pres 50, trochu fousky, kterymi mohu lochtat na jemnych mistech, rad mam nahotu, rad menim nebo radim polohy... Umim se myslim prizpusobit, popovidat, masirovat.. Jsem cistotny, mobilni, naruzivy, s dobrou praci.... Pokud vas to jeste zajima, napiste na ajag@atlas.cz a domluvime se :-)
Tak tohle se vámn muze podařit velmi brzy. Stačí se mi ozvat. Budu se tesit
Ahoj a co je lepsi vybava,?................
nazdar hoši!
Moja čeština asi nebude celkom OK, tak píšem ako my jazyk narástol...Ja mam 68r, dnes som sa zaregistroval a potom súčasne zapochyboval, že tu nájdem nejaký kontakt kvôli môjmu veku. A zrovna čítam váš príspevok, som z Bratislavy. Pozdravujem!!!
Hojky rád bych vás poznal Pepa. Odkud jste
Ahoj, rad vas poznam... Martin
Ahoj. Víte to je zvláštní. Vám se nedaří najít to co já v pidstatě splňuji a mně se zase nedaří najít vás to, co take v podstatě pro mně splňujete. Kde může být chyba? Odkud jste?
Zdravím , lepší výbava kolik? Jsem 183/88/64 P odpovíte
Ale podaří rád sek vám připojím 57 budu rád za odpoved
Jsem k sluzbam. Ja v poho chlap na vse
Klidne se ozvete rad se k vam pridam honza
Pěkný večer z Prahy, zralý samotný chlap (58/183/92) pro vás? Zkušenosti s párem mám
Co je lepší výbavy?:-) To by mě zajímalo. Třeba bych mohl vypomoci.
Poud jste od Brna tak vám nabízím svoji pomocnou ruku.Je mi 58 a s kandaulismem jsme z maželkou zažili pžíjemné chvíle .Poku máte ještě zájem dejte vědět a já pošlu svoje indície.S pozdravem hezké svátky Pavel Brno
co je to inteligentní v českém měřítku,jinak učit se je stále co,možná vám muž něco poradí,nebo mu dáte možnost,kterou rád využije.Také omládne.
Zdravím Vás přátelé. pokud opravdu hledáte staršího muže který má stále velkou chuť na sex, je na úrovni, s dobrými hygienickými návyky, zdravý, nepromiskuitní, podnikající a časově nezávislý, diskrétní a s vlastním prostorem, tak jsem vám plbně k dispozici. Jsem 52/180 střední postavy, kratší hnědé vlasy. tel v případě vašeho zájmu 602614480 Milan Klatovy, Praha.
Já mám přes 50 v srpnu 51 a jsem naprosto inteligentní,sportovní typ, sev. morava :-)
Ahoj, pokud to ještě stále platí, že hledáte staršího přítele na sex, tak jsem zde. Já 54/180 střední postavy, kratší hnědé vlasy s vlastním zázemím.
Já mám spíše problém najít ten pár....
pokud jste stále nenašli, ozvěte se...
no vidíš a já bych to chtěl také zažít a je to opak ....
Ahoj,já hledám už velmi dlouho pár,resp.stabilní přátele pro trvalejší přátelství,kde to nemusí být jen a pouze o sexu i když to mám rád.Prosím dejte vědět,jestli byste si dali se mnou schůzku.Díky Petr.
Ahoj.Myslím,že bych vám mohl vyhovovat.Jsem63/178,sport.pos tava a rád se s vámi setkám.Jedná se mi o dlouhodobější a seriozní vztah.Petr
Ahoj,pokud ještě váš zájem trvá,rád bych vás poznal.Petr.
Ahoj,třeba bych mohl vyhovovat.Petr
to není o tom jakého kdo má čuráka mezi nohama,ale je to o tom jak na to.najde se pár vyjímek,které zvládnou velký ocas,ale drtivá většina bab bud to vzdá,nebo maximálně pokouří.nedají si vysvětlit,že se dá mrdat i s velkým ocasem.
Ko má zájem tak rád přijedu 53let H.K.
možno by som vám mohol poradiť seba. a nakoniec, keby ste mali záujem moja erika má len 39 r. 186/53
Ahoj,pokud bude zájem,tak bych se rád přidal.
Jenomže tady se jen píše a píše a když náhodou nějaký pár hledá staršího muže tak je to za peníze. Mě je skoro 60 a už jsem to zažil, ale ne tady z Amatérů.
Rád bych našel pohodový pár.Ve všem vyjdu vstříc.SŠ,185/89/50.Diskré tnost.
Ještě stále máte vážný zájem o to, co zde píšete???
Ahoj jsem tady 59 let 177 cm 79 kg.sport postavy.
Vzdyť jsem tady,ja mám zas opačné starosti. Jen jse domluvit,seriozne a inteligentne.
Ahoj rád Vám to splním,mě 55,18x4,5.sportovní typ.Jarda
třeba by se vám to mohlo podařit...
Hledám pár podobný vám - z Prahy či okolí. Jsem zralý chlap 52/183/92. Sympatie rozhodnou.
Byl jsem tím starším mužem, věkový rozdíl tak asi 25 let, bylo to vzrušující, holka byla strašně vzrušená, zároveň se bála, bylo to jejich - poprvé, ale taky se hned udělala.
první kontakt může být oťukávání,kdo co rád a kolik vydrží
No, rád bych se díval a pak se ev.přidal. Jsem 51, pohodový. Co někdy v týdnu?
ahojky,
mám za to že jste nehledali dost zeširoka. Já mám krásnou zkušenost s mladým párem. Bohužel nic netrvá věčně.
Jura
Jo,jo máte naprostou pravdu.Takže ještě zkušenost nebyla?
a opakovat,jistě se vazby a prožitek prohloubí