Nebude dnes navečer někdo u závory? Pojedu okolo
Rad se vystrikam v prirode nebo v aute.. Nejaky smirak, divak? Ostrava a okoli..
"Ač se místo zdálo neobsazené, kde se vzal tu se vzal z okolního porostu... Ano, byl to honič obecný. Držel se v určité vzdálenosti.
"Nikol, máš tu ctitele." Řekl jsem. Někdy fakt ty moje kecy nemohla vystát. Nijak ji to nezajímalo, radši si četla knížku. Honič to bral jako signál, že se může přiblížit. Všiml jsem si, že má na penisu kondom. Asi nechtěl zasvinit okolní porost, nebo to měl být jeho signál, že je připraven na Nikol. Pobaveně jsem sledoval, jak s ním pomalu přetahuje sem a zase zpátky. Asi za pár minut sesedl z kola nějaký cyklista, skryl se za strom a pozoroval honiče číslo jedna, a pak si všiml Nikol. Jestli honil taky nevím, protože zpoza stromu jen vykukoval. Honič číslo tři se přidal až po chvíli, kdy viděl honiče dvě, jak kouká na honiče jedna, a ten jak kouká na Nikol. A ta se zrovna seznamovat nechtěla. Chlápek číslo čtyři se zeptal, jestli si může vedle roztáhnout deku... "Tak a tohle místo je v prdeli." Práskla s knížkou, když viděla kolem ten cirkus."
"Nikol, máš tu ctitele." Řekl jsem. Někdy fakt ty moje kecy nemohla vystát. Nijak ji to nezajímalo, radši si četla knížku. Honič to bral jako signál, že se může přiblížit. Všiml jsem si, že má na penisu kondom. Asi nechtěl zasvinit okolní porost, nebo to měl být jeho signál, že je připraven na Nikol. Pobaveně jsem sledoval, jak s ním pomalu přetahuje sem a zase zpátky. Asi za pár minut sesedl z kola nějaký cyklista, skryl se za strom a pozoroval honiče číslo jedna, a pak si všiml Nikol. Jestli honil taky nevím, protože zpoza stromu jen vykukoval. Honič číslo tři se přidal až po chvíli, kdy viděl honiče dvě, jak kouká na honiče jedna, a ten jak kouká na Nikol. A ta se zrovna seznamovat nechtěla. Chlápek číslo čtyři se zeptal, jestli si může vedle roztáhnout deku... "Tak a tohle místo je v prdeli." Práskla s knížkou, když viděla kolem ten cirkus."
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Mám dojem že u závory už začala sezóna. Včera jsem šel okolo a 5 aut a motorka, nic konkrétního ale nevím. Jo a chtělo by to založit nové vlákno, tady už je toho moc a hlavně historie.
To není tak úplně pravda. Občas je zde i nějaký pár ale je to spíše pár který netuší jak je to místo vnímané a jen se chtějí ukrýt a užít si.
Antošovice, tento týden tam zajdu a vysříkám se někomu do pusy...
Havířov někdo na honění společně?
Kam v tomto zimním čase v Ově zajít a něco di užít?
Funguje to tam, záleží v jakou denní dobu
Questo post è stato eliminato.
Dnes v noci kolem 22,23 hod...po pulnoci, klidně v jednu ve dvě ráno budu tady venku dole bez...budu si honit ptáka...chceš koukat nebo cokoliv jiného?
https://maps.google.com/?q=49.803668,18.241915&entry=gps
Včera jsem byl u zavory a když jsem jel dolů, tak proti jeli policajti. Něco se tam fakt děje.
Čau, k závore se P jezdí zasivat, nebo stojí dole u hlavní. Bylo by to sice mrzuté být kontrolován/a, ale někde honit, nebo mrdat tam nemůže být zakázané.
,,cedule" jsou asi aby tam lidi nedělali bordel, jinak vjezd k závore není zakázán a tak vse v pohodě, takových míst je kolem Ovy málo.
Honím tady venku dole bez...kdo bude koukat?
49°48'13.2"N 18°14'30.9"E
49°48'13.2"N 18°14'30.9"E
Ahoj kde bych to našel. Děkuji
Napiš až tam zase budeš mít cestu.
Docela mě to zajímá, schází se tam jen honiči? A na co se rádi dívají?
Kde najdu něco zajímavého v ově?
To sme zazili na Kalichu kde par ce lezel vedle nas se do toho dal o sto sest slecna ci pani si to uzila i s hlasovym projevem je pravda ze sme lezeli bokem hlavni plaze a nebylo moc lidi ale byli sme hned vedle sebe pekna podivana
Včera jsem byl v Antošovicích a jeden starší pán mi ho tam vykouřil. Takže za mě spokojenost.
Kluci klid, měl jsem náladu se projít do přírody a od rána jsem si nehonil, tak mi tato příležitost přišla strašně vhod, věděl jsem, že se tak schází pánové toužící po "kontaktu" a nechal jsem se. Nevím jestli tam v brzké době půjdu.
No prostě mu tzv. ,, došlo" ale času dost, léto bude ještě určitě tak +/- 60 dní 👏 .
...a mastila si frndu...to jo...
Chodí se někde na těch Antošovicích honit bokem? Na pláži a kde jsou lidi je to neslušný.
Někdo tu psal naproti, což je širokej pojem. Naprosti je buď cyklostezka a musí se tam přeplavat. Nebo jiným směrem naproti jsou rybáři. Tam se možná křovím okolo dá dostat 😂
Někdo tu psal naproti, což je širokej pojem. Naprosti je buď cyklostezka a musí se tam přeplavat. Nebo jiným směrem naproti jsou rybáři. Tam se možná křovím okolo dá dostat 😂
Tak si tak dnes jedu na kole a potkám tam týpka s rukou v trenkách. Zastavím koukám on si fakt honí? Vlezl do křoví. :-) jdu se podívat za ním. A on fakt honí. Říkám mu chceš toho mého? A on že jo. :-) tak jsem mu ho dal. Krásně mě vyhulil do konce. Rád zopakuji jestli tu jsi. :-) Můžu vždy o Víkendu ve stejnou dobu jak dnes. Tak snad zase jindy, Rád ochutnám toho tvého
Dnes jsme se byli podívat na Vrbici u Ostravy a není to tam špatné. Teplá a čistá voda na koupání. Kousek od velkého parkoviště je pár míst kde by se dalo zazlobit:-). Jak to výjde, tak určitě půjdeme, ale pokud budeme chtít sdílet společnost tak jedině s párem. :-)
Ahoj je možnost někdy přes týden někoho vidět šukat případně nějakou ženu se slunit a chce aby se na ně někdo díval?
Nějaká žena na neděli třeba? 😉
Myslím si, že páry ne, nebo jsi to tady někde četl ?
Hoj, co u závory ve Svinově, vystrikame se navzájem
Zdravíme, je nějaké vhodné místo v Porubě?
Ahoj, já tam byl ve středu, taky nevěděl co a jak. Stačilo že jsem si nahý sedl na zadní sedadlo a během chvilky se otevřely dveře a už jsem ho měl v puse. Nakonec mi i pořádně ojel, tu moji úzkou díru a vše nastříkal na obličej a do pusy. Super akce. Snad se zadaří i příště
Nebo samotná sympaťanda??? S tím moc nepočítám, ale kdo ví. Je lepší se zeptat :-)
Ostrava, Havířov, Karviná a širší okolí - fajn pár někde v přírodě? Rád se na vaše hrátky podívám. Šmírování, nebo budu prostě s váma při tom? Na všem se domluvíme :-) Ideálně místo, kam jde dojet auty
Žena nebo pár někde v okolí Ostravy na parkovišti, nebo v autě v přírodě? Podíval bych se. Dnes večer
Budeš leštit kládu?
Super sukani dnes na Antosovicich pekna podivana super jestli to parecekcte ze chvalime😘
Není nad to si vyhonit nebo nechat vyhonit na čerstvém vzduchu!
Co u závory ? Už se zase začalo ?
Dneska jsme byli u závory v Polance v autě, nikdo tam nebyl. Pěkné místo.
Ahoj, kdy budete v Polance u závory
Ahoj, nechcete někdy nečekaného diváka?
Co jste tam tedy dělali ? místo je to fajn, to jo, ale dohnala Vás tam jen zvědavost ? P.S.- fouká tam
Ahoj, budu honit dneska u Ostravice ve Frýdku u hasičského učiliště
Staví se dnes někdo po 10 hod?
Cusky rád vás poznám oba pohonime oba a manželka se může přidat vše na dohodě tuhle sobotu kolem oběda nápis mi na můj mobil 605589407 cekam
Kolem poledne budu u závory,kalhotky,silonky, bradavky,, nahota, vzrušení
Dnes tam bude hezky, je tady teplo a bez větru, byl jsem se tam podívat minulý týden a zima, vitr.
Jj v pohode je to tady😊 jen nikdo
Zítra kolem poledne u závory. Nahota, vzrušení .......
Dnes u závory kolem poledne
Staví se někdo?
Staví se někdo?
Přijet do návsi necham se i pichat jak devkavse rad perverz.
Ahoj. V pátek cca 12,30-14,30 budu u závory viz souřadnice výš
Pohoda, ale tuším že už málo vody. Jinak křoví je tam dost všude okolo :-))).
Poslal jsem Ti zprávu, ale jak je to tam s "hratkama v přírodě" to nvm, na nudach se většinou jen relaxuje.
Ahoj,
nejak se nikdo nezmiňuje o Bi parech ci trojkach.. A jestli to komu může vadit...
Dik za tip.
nejak se nikdo nezmiňuje o Bi parech ci trojkach.. A jestli to komu může vadit...
Dik za tip.
Koukám se tady, moc sympatické místo to je. 😉
Super tip na místo, taky se tam zajedu podívat, zkusím to jak bude teplo po 15h z práce :-). Chodí tam často páry píchat? Miluju přírodu.
Tak jo kde me chceš? Vidět aprstit si pivu.
Ahoj. Moc rád tě potkám někde v přírodě. Klidně můžu poslat foto a třeba, jestli budou sympatie ... :-)
Prosím ... Rád bych se k vám přidal ,udělám pro to cokoli
Ahojky rád se s tebou domluvím. Nápis kdy a co vlastně vše chceš vidět můj tel 605589407 nápis dohoda
Ahoj slzičko, můžeme se domluvit že nachytáš :-)
Pokud ne jsem kde si prejes. .. ... ..... ...... .....
me nekdo dnes?
Opicha me.
Když jseš taková puritánka tak mi není jasné, jak můžeš mít registraci na Amaterech a být na takovémto fóru.
Proto prave vyhledavam odlehla mista kde nikdo neni nebo jen ti co hledaji to stejne - byt videni ci videt nekoho.. proto jsem se ptal na honici mista, jako nekde u reky kde se chodi, lesik, lesni cesta apod:) uz jste mi ti nejake tipy dali, takze super... Jeste nejakou tu nudaplaz, jako hlucin, kam az bude hezky si urcite zajdu:)
Cusky tak jak byla jsi tam u závory pojedu tam taky zajedeme spolu jen my dva chceš můj tel 605589407 nápis mi a domluvíme vše Oki pa
Chci někomu podržet. Ma někdo tet chut
Je to jeste aktuální? Ale jen pokud jsi holka...

Hratky v prirode - Ostrava
Neco k videni v Ostrave
Rad bych ti zazil, diky..