Před chvílí jsem se nechal "přistihnout" slečnou při hoňce :) 4 ráno, sedím v okně jen lehce vyvýšeném od ulice, úplně nahý, je pořád ještě tma... vím, že jde, otočím se zády ke směru, ze kterého přichází... viděla mě a to mě vzrušuje. Nejdřív se zeptala, jestli jsem v pohodě... ale potřebovala pomoct... poté, co jsem se oblíkl, komunikovala se mnou dál a ještě se omluvila :)
Bylo ji tak 26 a byla hezká :) takže radost z dnešního úspěchu - přistižení
Bylo ji tak 26 a byla hezká :) takže radost z dnešního úspěchu - přistižení
Me jednou pristihli dve mlady holky v saune, kdyz jsem si ho tam honil, necekane vesli do mistnosti a primo koukali jak si to delam. Nejdriv sem nevedel co delat, ale kdyz se holky jen usmivali a poposli za zidku, tak sem pokracoval, pak uz sice na me primo nevideli, ale obcas vykoukli pres zidku jak pokracuju . Docela super adrenalin.
to máme ľahké, pretože keď nás niekto pristihne, tak nám to vlastne vyhovuje. Vyhľadávam takéto situácie, samozrejme, že som bol pristihnutý už x-krát
Nachytali mě v mých 14 letech když se vraceli z hospody a já ještě svítil,prohlížel jsem si hambatý karty a honil.Cvíli se dívali prosklenými dveřmi a pak tam vpadli,chtěl jsem přestat a schoval se pod deku.Oni byli v náladě, smáli se a říkali že to dělá každej kluk a že nemám přestávat,mohlo by to bolet. A tak jsem se zase odkryl,byl jsem úplně nahý a dodělal to před nimi až do konce.Dívali se se zájmem a pochválili mě jak pěkně stříkám.Už se to ale nikdy neopakovalo.
Mna prichytil priatel
tak tebe bych taky chtěl načapat máš jí hezkou hlavně se nenech zblbnout abys sis jí oholila o co je každá hezčí když ji má zarostlou měj se hezky
mě se stává že mě velmi často načape moje nevl. 20 letá sestra,věčinou jen kevjne hlavou ,ale mě se to líbí :)
honil od malého věku, hrál jsem si s péremod školky takže kontroly a přepady byly občas až do 14 let.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
jde o to kolik mu bylo?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
nevím,proč jsi mi psal!Váňa
a jak jsi reagoval Ty
Zajdi někdy na nudu a jistě tam někoho přistihneš při "činu". Já už takových viděl dost.
tak jo urcite to vyzkousim

pristizeni pri masturbaci
pristihl vas nekdo?nebo vy?