Evo finih dana i sunca napretek. Idealno za druženje na pijesku uz more, neka uvalica između stijena, što manje krpica na sebi i na njoj...
Ja i draga ćemo biti na ffk vir od 25.7 svaki dan
Pozdrav, bili smo na Rabu par puta i najbolje plaze, al idemo po divljim fkk su na jugozapadu kod FKK Kandarola... tocnije ima plaza Jelenovica koja je za tekstilce i kad produzis zapadno obalom ima puno malih uvalica di mozes radit sta ti je volja i ima puno hlada
Sutra idemo na Vruju i ruskamen pa ako neko jos ide ili zeli otici neka se javi, pa bi mogli imati ugodno druzenje i drustvo :))
Di na Ruskamen, ono lijevo od hotela ispod ceste jel? Kakva je tamo situacija, di auto parkirate?
Ja sam ove gidine prvi put poceo ici na fkk plaze i stvarno je posebno iskustvo, ali moram priznat da su vecinom miskarci gay sklonisti. 10% solo zena, 20% parova, a 70% muskarci. Naravno to su moja iskustva sta se tice Splita i okolice.
Ja sam ove gidine prvi put poceo ici na fkk plaze i stvarno je posebno iskustvo, ali moram priznat da su vecinom miskarci gay sklonisti. 10% solo zena, 20% parova, a 70% muskarci. Naravno to su moja iskustva sta se tice Splita i okolice.
ja letujem poslednjih nekoliko godina u Dalmaciji, i odusevljen sam morem i prirodom a posebno nudistickim plazama. Ima li u Dalmaciji plaza na kojima ima sexa?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Imaš koliko hoćeš samo uguglaš...sperme bude na potoke
a vec su nam ljudi pricali o vruji, nismo nikako dolazili, moze li se dole negdje ostaviti auto, izgleda nam jako nepristupacno
Možete i katamaramom....ide svako dva sata iz Dubrovnika
Ha ha ha ha
Ha ha ha ha
Ima ide se makadamon i doli se ostavi auto, bude većinom mjesta.
Ima ih dosta na tom potezu, svaka mala plažica je fkk
Vruja je vjerojatno najbolja, stijene kod zaostroga su meni super,gore na casti je parking doli se spustite i u stijenama uvik bude neke akcije
Ima samo neznam ime,proguglaj malo
Još uvjek istraživamo te plaže,za sada Vrbovska Hvar je top ,plaza u Prapratnom bezveze iako je po forumima hvale ,Podgora fkk odlicna al nije bas za akcije ,imate super mir i nema gužve al preotvorena je.
Uđeš u Podgoru i kad prolazis kraj plazq ides na samo dno
a u okolici zadra što predlažete?
jarane tesko da ce ti se dici na plazi, svi goli, nema tu eroticnosti. mozda na nekim omanjim plazama ako neko prihvati igru ;)
Ciao tek sad sam vidio vašu poruku jer sam van Hrvatske,danas se vračam doma.sutra idem sa curom do barbarige i ima super mjesto skroz do autokampa vestar se mora ići .ima lijepe ravne ploće i nema obitelji,to je jedino još ostalo gdje ih nema,id m tamo od 1991.mi smo rušili ogradu gdje jevojska bila i počeli se tamo još tada kao klinci kupati goli,roniti i obilaziti one utvrde.
Odlicno na FKK Punat.. Bio tjedan dana svaki dan, lijepo opustanje svi goli..
Jako volim nudističke plaže i idem svako ljeto negdje drugdje na more. Ali dali netko možda zna ima li negdje na rijekama FKK npr Karlovac tamo su četiri rijeke??
Ima na nekoliko mjesta gdje se kupaju goli, ali zvaničnih plaža NE.Korana između Rakovca i Turnja
pridruzit cu se,mozemo uzivat dok drugi gledaju
Jel ima nekoga na pilatusi fkk? I dali ima jos negdje fkk oko pakoštana ili biograda?
ide li neki par mozda u Makarsku i da je raspolozen za neko druzenje ?

FKK forum
nudizam na Jadranu
http://adriaticnudist.forumcroatian.com/