znám ženu na vozíku, starší zachovalou.
Měl jsem s ní sex protože mě o to prosila.
Technicky to šlo, mě to ale vubec nic nedalo, udělal jsem to z lítosti.
Ta žena to potřebuje. Kdo má zájem mohu dát kontakt.
Zájemce mi napíše vzkaz do profilu, zájemce si prověřím co je zač.
Pak dám kontakt, nechci té ženě ublížit. Žije sama v severních čechách.
Měl jsem s ní sex protože mě o to prosila.
Technicky to šlo, mě to ale vubec nic nedalo, udělal jsem to z lítosti.
Ta žena to potřebuje. Kdo má zájem mohu dát kontakt.
Zájemce mi napíše vzkaz do profilu, zájemce si prověřím co je zač.
Pak dám kontakt, nechci té ženě ublížit. Žije sama v severních čechách.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
jsem na tom stejně ale zase obráceně, oni dojdou ale chtějí sexovat jen s kamarádkou a já jsem jen ten co utře. Jestli máte kamrádku které nebude taky vadit kluk na vozíku z Brna do 45 let budu rád kdyby měla zájem a třeba strávila vánoční svátky s mojí maličkostí Roman Brno
To jsem rád. Co to někdy zopakovat?
Vůbec nepovažuji vozík za překážku v sexu. Dovedu si představit pěkné jemné mazlení a dráždění ženy, která je upoutaná na vozík. Samotného by mě zajímaly její reakce, jestli by se dokázala vzrušit a odevzdat až na vrchol orgasmu. Myslím si, že ohleduplným přístupem by se její uspokojení mohlo povést.
Závěrem přeji všem postiženým ženám mnoho vzrušujících zážitků.
Závěrem přeji všem postiženým ženám mnoho vzrušujících zážitků.
Gratuluji
Asi tak... ona ta snížená citlivost v dolní polovině těla má jisté maratonské výhody :D :D :D
Byl jsem s partnerkou 6 let a nikdy jsme nezaznamenali divné pohledy okolí a to ani v sexshopech.....
Byl jsem s partnerkou 6 let a nikdy jsme nezaznamenali divné pohledy okolí a to ani v sexshopech.....
Ahoj, já si takový vztah/sex představit nedokážu. Ale "kamarádka" se provdala za zpěváka ze skupiny The Tap Tap. Zdravá, mladá, hezká holčina se dvěma dětmi 😍
Já jsem na vozíku a problém v tom moc nevidím :)
Já nikde nepíšu, že v tom vidím problém. Jen já si to nedovedu predstavit. Rozhodně takovým vztahům fandím. Kamarádka je třeba šťastná a tak to má ve vztahu být, ať je někdo na vozíčku nebo ne
Mě je to jasné, že spousta vozíčkářů si sex užívá naplno a dokáže spoustu věcí. A zkusit s vozíčkářem sex? Jako běžně nikoho takového nepotkavam, to jsou výjimky. Jednou jsem nabídla staršímu pánovi, který se snažil vyjet dlouhý kopec, že mu pomůžu a poslal mě dost vulgarne do prde*e.
Ahoj všem já mám tento problém. Jsem na vozíku a mám DMO. Po mentální stránce jsem v pohodě. Jen jetu problém ten, že nemohu najít protejšek ženu. Zkioušel jsem to všeliak a nic. Postižená mi řekne že chce zdravého, zdravá mi řekne že nechce invalidu. Jsem v začarovaném kruhu a nevím jak dal. Chybí mi sex, pohlazení a mazlení. Zkoušel jsem i najít za finanční odměnu, ale stejně každé vadí že jsem na vozíku. Nějaká rada?
Hezký večer Skalkováku,
můžeš odepsat na Nick vstricnost1964 ? Mám zde řešení. Tento vzkaz není srandou, ale námětem k jednání. Děkuji a přeji pěkný zbytek večera J.
můžeš odepsat na Nick vstricnost1964 ? Mám zde řešení. Tento vzkaz není srandou, ale námětem k jednání. Děkuji a přeji pěkný zbytek večera J.
jo porad je snad nejaka organizace co se zabyva sexem s postizenymi lidmi za fo....
Tak proto musíš něco udělat.
Nebála by si se reakce okolí?
@920 tak máš částečně pravdu - občas jsem tady dostal vzkaz. Po uvedení na profilu, že jsem na vozíku už nepíší ani chlapi.
Je dobře, že to vidíš takto
Ale určitě to znáš, že druzí vědí nejlépe, co je pro nás nejlepší
Krásně napsané

Sex na vozíku
Považujete vozík za překážku v sexu?