Pražské gaysauny

Do které chodíte a která je podle vás NEJ?

Ahoj kluci, chlapi a pánové, co se vám líbí stejné pohlaví ! Do které gaysauny v Praze chodíte a která je podle Vás ta NEJ ze všech? Já osobně vyzkoušel Labyrint, Bonbon a Babylonii. Podle mě je ta moje NEJ Labyrint.
Zdravím, máte někdo zkušenosti se saunou David? Nikdy jsem v gay sauně nebyl a tuhle mám kousek od práce.
Příjemný ne moc velký podnik. Sauna, pára, 3 kabinky, gyn.křeslo, bar. Klientela spíše středního a vyššího věku.
Ahoj, do Davida se chystam. Podle recenzi je to misto v pohode. Jeden clovek psal, ze tam na nej byli az moc ulisni, ale tak s tim se asi musi na takovym miste pocitat. Vsichni jsou tam v rausi.
Taky mám v plánu tam někdy zajít. Musí to být super, hodně ptáků a nadrženců.
Presne, uzit si vzrusujici nahotu, kdy se clovek muze bez okolku kochat a po dohode vic :)
Jo, to chci zažt! Koukat na krásný ptáky a užívat si!
Questo post è stato eliminato dall'utente.
n tam muže protože neni žena je Transvestita
....tam jsem ještě nebyl...kdybys chtěl nějaké info o Labyrintu, není problém...:)
Je v těch bukvicosaunách taky větší teplo?
Myslím že tam je tak horko až se jim z prdelí kouří.*22*
Potřebujou tam vůbec k něčemu ty kamna??? *22*
To by pak měla být lesbosauna ne :)
Já teda jediné místo kde jsem zažila spolu 2 muže byl Bunkr v té wellnes zóně.
Ahoj ne*243**243*šla bys se mnou do Bunkru 17.10 ?? je bi párty
Gaysauna je jen pro muže.....Možná, kdyby se nějaká lesbička chytla podnikatelského záměru a otevřela v Praze lesbosaunu, že by to mělo úspěch. Ale o žádné lesbosauně jsem nikdy neslyšel....
To mě také je divné, gay sauny jsou normálně v provozu, ale lesbo sauna žádná. Já navštěvuji gay saunu Bonbon ve Vršovicích ač jsem bisexuál, zajímalo by mě jestli by se uchytil podnikatelský záměr bisex sauny. Ženy i muži by si užívali kromě saunování taky sex každý s každým.
Na stránkách jedné z nich píší: "U baru lze objednat...bla...bla..., zejména lubrikační gely." No, já teda nevím, ale pokud jdu do sauny, tak potřebuji spíš sprchový gel, ne?! *23*
Tricho...pojd se mnou do té bukva sauny *4**21*
Pomůžeš mi zamaskovat erekci *1*
Budeš mít tu výhodu, že ti tam kromě mne nic neudělá *21*
Ahoj. Jen ze zvědavosti, slyším to prvně, co vše se uvnitř provozuje?
Mysleno jen na to co souvisí s gay. Díky
V prvé řadě je to normální sauna se vším všudy.…..většinou několik druhů saun, pak výřivka, sprchy, parní kabina, pára,....odpočinková zóna....a k tomu třeba projekce erotických filmů s gaytématikou, samo i bar s občerstvením….Každá gaysauna má svoje specifikum - mrkni na net, každá má svoje webovky.
"Vstupné 330,- Kč
Mladí do 24 let 230,- Kč"

Asi to tak úplně normální sauna nebude... *3*