Questo post è stato eliminato dall'utente.
Přesně to jsem napsala na chatu a dostala jsem letenku....
Ten chytrý pán by měl radit i chlapům.
Ten chytrý pán by měl radit i chlapům.
Mno když jsem naposledy dala inzerát v duchu že se chystám na sraz amatérů koho potkám ( neb spousta lidí se pod sraz nehlásí) a odpovědí mi bylo asi 60X zda vykouřím v autě za xxx korun českých.
Plus od Fejky a tuším i od Tebe že jsem zoufalá píča co hledá manžela na amaterech
Plus od Fejky a tuším i od Tebe že jsem zoufalá píča co hledá manžela na amaterech
Bohužel s tím nemůžu zcela jako žena souhlasit. Ano,v inzeratech se chováme povýšeně, nabuřele a nepříjeme, jenže my si to mužeme dovoliť, protože i přesto nás neustále bombardujete nabídkama. Takže tímto chováním o nic moc nepřicházíme. Možná to pár jedinců odradí, ale v tom množství zpráv se ten úbytek ani nepozná. Jak už jsem někde psala, je velký rozdíl být na těchto stránkách mužem a být ženou. Vy chlapi si takové jednání dovoliť vůči ženám nemůžete, kdežto my si to dovolit můžem.
Ukaž mi někoho nebo něco, který bude mít na daném trhu defakto monopol a nikdy toho jakkoliv nezneužije :)
Není důvod se na zdejší v určitých vyjímkách dívat skrze prsty.
Kdyby to bylo naopak, tak je to úplně stejné. Kdejaký smradlavý pupkáč co vylezl zorvna od krav se tady bude považovat za alfasamce s tělem Michelangelova Davida (samozřejmě bez jeho penisu :-D)
Není důvod se na zdejší v určitých vyjímkách dívat skrze prsty.
Kdyby to bylo naopak, tak je to úplně stejné. Kdejaký smradlavý pupkáč co vylezl zorvna od krav se tady bude považovat za alfasamce s tělem Michelangelova Davida (samozřejmě bez jeho penisu :-D)
Mám podobný pocity, ale dovedu ty ženy pochopit.
Na jednu každou normální, slušnou odpověď jim přijdou desítky kravin, gramatickými průjmu, jednoslovných odpovědí a fotek penisů. To potom otupí každá.
Bohužel je to kontraproduktivní, protože arogantně napsanej inzerát odradí normální chlapy, ale primitivy ne...
Jo a apeloval bych tady na ženy, když už si ty inzeráty dáváte, tak aspoň odpovídejte, i když negativně, když někdo zareaguje.
Na jednu každou normální, slušnou odpověď jim přijdou desítky kravin, gramatickými průjmu, jednoslovných odpovědí a fotek penisů. To potom otupí každá.
Bohužel je to kontraproduktivní, protože arogantně napsanej inzerát odradí normální chlapy, ale primitivy ne...
Jo a apeloval bych tady na ženy, když už si ty inzeráty dáváte, tak aspoň odpovídejte, i když negativně, když někdo zareaguje.
Sám píšeš že jim dojde desítka kravin :) Není v jejich silách, aby prolezli jednu kravinu po druhé a na ty normalnejsi vzkazy odpovedeli, byť negativně...
Zkus si to sám, udělej profil manželce/přítelkyni/snoubence/ a hoď si inzerát :-) a ani nemusíš inzerát, stačí založit profil a máš během několika málo minut první várku vzkazů :)
Zkus si to sám, udělej profil manželce/přítelkyni/snoubence/ a hoď si inzerát :-) a ani nemusíš inzerát, stačí založit profil a máš během několika málo minut první várku vzkazů :)
S tou restaurací je to dobrý příměr.
A když to bude jediná restaurace v okruhu 50km a před dveřmi bude stát zástup “hladových” krků, tak jim bude u prdele, že je servírka otrávená a že jim diktuje “tohle nemáme, tohle taky ne...”
Prostě se “nažerou” :)
Klíč pro méně chápavé:
restaurace (žena), zástup hladových krků (zdejší nadrženci), “hladových” (nadržených), “nažerou” (osloví/napíšou/sejdou/ošukaj) :-D
A když to bude jediná restaurace v okruhu 50km a před dveřmi bude stát zástup “hladových” krků, tak jim bude u prdele, že je servírka otrávená a že jim diktuje “tohle nemáme, tohle taky ne...”
Prostě se “nažerou” :)
Klíč pro méně chápavé:
restaurace (žena), zástup hladových krků (zdejší nadrženci), “hladových” (nadržených), “nažerou” (osloví/napíšou/sejdou/ošukaj) :-D

Rada pro seznamující se dámy
Výtka k inzerátům