Ahoj, mně to popravdě hodně bere. Celkově se mi neoholená kundicka líbí víc, působí to na mě víc ženský.
Asi čekáš, že mi je přes 40 let ale je mi 23. Co se týče toho čůrání, tak to mě hodně vzrušuje a dělám to jak aktivně, tak pasivně. Takže za mě jenom do toho
Stále více se ve mě rodí touha zažívat věci, které souvisí s tím, o čem píšeš. Nejjednodušší by bylo, kdyby existoval obchoďák, kde si každý z nás vybere partnera dle svých potřeb a chutí. Je zvláštní pochybovat o chutích svého partnera. Ne každý dokáže tomu svému říci, co vlastně potřebuje a co ho láká. Někdy se stane, že i když to v sobě překoná, dostaví se zklamání. Myslím, že jen v dokonale sehrané harmonii a stejných představ obou partnerů, vzniká ten opravdový chtíč.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Mám vyzkoušeno, zatím jen s manželkou, ale už to neděláme, škoda.. ale hledám stále..
To je úplně úžasná představa rád bych ti jí splnil 

tak do toho jdu okamžitě jsem ze vsetína , domluvíme se ??
Nato by som sa hned dal nahovorit
Milujem piss - aj z kundičky aj z péra 😉
Moc krásné, hned bych si nechal načůrat do pusy a olízal jí.
Takový bobřík, jak se otírá o moje fousy, no to může být paráda!
Questo post è stato eliminato dall'utente.
a hlavně nepít kafe, jejlepší je vinný střik a ovocné šťávy, jen pro labužníky, co to rádi ochutnají.

Bobr + orál + piss
Chlapi, hrozně mě vzrušuje představa, že si n
Nevím, kde se to vzalo.., prostě mě ta představa hrozně vzrušuje...
Tak se Vás pánové chci zeptat, co Vy a tato praktika a koho to láká či naopak komu to příjde nechutné a nešel by do toho.?
Díky za Vaše reakce...