Questo post è stato eliminato dall'utente.
To mozna vidime . Ale je dobre upozornit na nedostatky ...Sice je to jak doucovani a tady bych cekal mozna trochu jine doucovani snad i prijemnejsi .Kdyz vidim tuto diskuzi ,tak z cele diskuze mi prijde ze ty nedostatky nejvice resi damy .
A ma asi nezajimavesi prihoda na , kterou asi nikdy nezapomenu je kdyz jsem se s moji laskou asi ve 14 letech zamkli v pokoji a trochu se navzajem prozkoumavali v tu chvili nas vyrusili rodice kteri nas prisli zkontrolovat , jenze se rozbil zamek a dvere nesli otevrit .A mi jsme potom museli vylest z druheho patra oknek ven na pripraveny zebrik .
A ma asi nezajimavesi prihoda na , kterou asi nikdy nezapomenu je kdyz jsem se s moji laskou asi ve 14 letech zamkli v pokoji a trochu se navzajem prozkoumavali v tu chvili nas vyrusili rodice kteri nas prisli zkontrolovat , jenze se rozbil zamek a dvere nesli otevrit .A mi jsme potom museli vylest z druheho patra oknek ven na pripraveny zebrik .
A kdo mi jako dá počítač zadarmo?
Taky si občas vzpomenu, jaký sem býval v minulém století kaňour. Co nepreskočilo přes plot, to sem navlíknul.
Tyhle orgie se už nebudou opakovat
To chlapecké závodění kdo jich dostal více, kdo měl úspěšnější víkend, porovnávání "sestřelů"”... atd. Nadělalo se zvěrstev, to někomu výpravět, tak tomu nikdo neuvěří.
Tyhle orgie se už nebudou opakovat
To chlapecké závodění kdo jich dostal více, kdo měl úspěšnější víkend, porovnávání "sestřelů"”... atd. Nadělalo se zvěrstev, to někomu výpravět, tak tomu nikdo neuvěří.
Ja si vzpominam jeste ze skoly,ze ve slove hratky se pise " t " Pojdte pane, budeme si hrat !

Vzpominky na mladi
Kdo z vas mysli pri sexu na lasku z mladi