Já to mám stejně,pořád říká že je utahaná
Hej kámo,
můj kámoš tvrdil to samé. Žena s ním nemrdá. On chudák nadržený. Jednou jsme byli pařit a jeho žena začala mluvit o tom jak na ni sere s ničím ji nepomůže. Přijde z práce lehne k TV s pivem. Večer pak chce aspoň vykouřit.
Neříkám že Ty se tak chováš taky, ale ne nadarmo se říká chceš li mít doma královnu chovej se jako král. Chceš li mít doma krávu, chovej se jako vůl ;).
můj kámoš tvrdil to samé. Žena s ním nemrdá. On chudák nadržený. Jednou jsme byli pařit a jeho žena začala mluvit o tom jak na ni sere s ničím ji nepomůže. Přijde z práce lehne k TV s pivem. Večer pak chce aspoň vykouřit.
Neříkám že Ty se tak chováš taky, ale ne nadarmo se říká chceš li mít doma královnu chovej se jako král. Chceš li mít doma krávu, chovej se jako vůl ;).
já ale přijdu domu a hraju si s dítětem a stárám se o vše okolo
Questo post è stato eliminato dall'utente.
první normální odpověď díky za radu
ona to ale nechce absolutně vůbec řešit
Mam to uplne stejny peklo na zemi
Jde o to, čemu říkáš řešení. Jestli to je dej nebo si vezmu jinde, tak se nedivím. Většinou ji to musíš po porodu znovu naučit. Trochu práce, trochu času. Zvaž si sám na co ji máš. 
Trochu drsně ... Jestli ti stačí jen kunda na sex, tak nevím, proč jsi ji udělal dítě.
Z druhé strany, třeba to je opravdu jinak a už ji to nevezme. Určitě bych nějaký čas počkal a snažil se. Je smutné, když si časem už ani nemůžeš vzpomenout v kolika kundičkách jsi ho měl.
Trochu drsně ... Jestli ti stačí jen kunda na sex, tak nevím, proč jsi ji udělal dítě.
Z druhé strany, třeba to je opravdu jinak a už ji to nevezme. Určitě bych nějaký čas počkal a snažil se. Je smutné, když si časem už ani nemůžeš vzpomenout v kolika kundičkách jsi ho měl.
děkuji za opodvěď, pomalu jak rada psychologa :)
<q>Tvá manželka prostě má povinnost ti dávat veškerou lásku, tedy i co se týká sexu. Ona má vědět, že jako normální zdravý muž prostě sex a uspokojení potřebuješ a pokud ti to neposkytne, jsi oprávněn ho vyhledávat jinde.</q>
No ty voeeee
mobilni stredovek 
<q>A neboj se, tvá manželka si dokáže moc dobře spočítat pro a proti a i kdyby sis našel nějakou bokovku, bude muset to tolerovat.</q>
Jojo :) ona si to umi dobre spocitat, ale nejlepe to spocita soud pri rozvodu a stanoveni vyse vyzivneho

No ty voeeee
<q>A neboj se, tvá manželka si dokáže moc dobře spočítat pro a proti a i kdyby sis našel nějakou bokovku, bude muset to tolerovat.</q>
Jojo :) ona si to umi dobre spocitat, ale nejlepe to spocita soud pri rozvodu a stanoveni vyse vyzivneho
jenže druhá strana už to pár let neřeší chápeš?
Já to tedy řešit zkoušel a vyslechnul, že na nic jinýho nemyslím a že jsem nechutnej. Zkoušel jsem pomáhat kde se dalo, aby fakt nenastala situace že je unavená... Já debil slyšel jenom že tohle a tamto. Stupňovalo se to. Po třech letech jsem se na to vysral. Pomáhám co je potřeba, udělám si svý a ať si žije ve svým smutným světě. Máme tři děti, nejsem takový sebestředný blbec který si myslí že pokud bude "čestný" a rozvede se, bude jim líp... Prostě rodina je základ. Mám pár známých se kterýma se scházíme, občas se seznámím s někým novým, a buď pokračujeme nebo pá... Sexu si užívám a doma se to taky uklidnilo...
vydržet 3 roky? :) to snad nevydrží nikdo

manželství a sex žádnej
po narození dítěte se mnou manželka nespí