Já cím jsem starsi,tim vic si me zadaji mladsi muzi.Je chápu a sama si to užívám,protoze je mi 50 a muz nad 40 me proste nema sanci uspokojit.Jsem přesvědčena,že zeny meho věku a natury vi,o čem píšu.Zajdove mi taky nic nerikaji,aby bylo jasno,ale 15 až 20 let rozdíl je pro me v sexu ideal.
Když to vezmu obráceně, můžu napsat, že pro mě je nejideálnějši sex s mužem mezi 30 až 40. Proč se mám dívat na plešatějícího padesátníka s povislou kůži. Jenže...co mám z mladého, svalnatého kluka, který je v sexu kopyto, případně ještě myslí jen sám na sebe. Stejně tak může být nemožný v sexu i padesátník. A na druhé straně může být starší chlap, který má ,, náboj,, charisma a sex je s ním super. Je to individuální a důležité je aby si ti dva takzvaně ,,sedli,, a pak je sex perfektní.
Vždy to záleží na těch dvou lidech. Z vlastních zkušeností vím, že po 1,5 hod masáží je již ženám většinou jedno, zda jsem o 10, 20 nebo 30 let starší. Nezáleží ani na její profesi, jestli dělá rukama nebo jestli je manažerka, případně ředitelka. Záleží na komunikaci, atmosféře a řadě podobných věcí.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jak to mužeš vědět? vždyť si se na jinem foru přiznal, že jsi pro ženy nežadouci

Ideální věk ženy na sex
Jaká je vaše hranice?