zajtra 27.5. nudapláž v Presove nájde sa TOP/DOM bez kecov pre mojho zmrda bez zabran a stopky na veku a vzhľade nezaleži, chcem ho v lesíku mat použitého a poriade mdrkou napusteneho. dovolené s ním všetko
Ahoj dnes niekto na zlatých niekde v zadu na nude okolo 8:00-9:00 rad by som na niekoho nahého pozrel ako sa vyhoni
KOSICE zeleny dvor DNES ponúkam v aute od 19:10-20:00 svojho pasív zmrda na zadných sedadlách červený hyiundai i30 na orálne ukojenie REALNE
no klasicky vychod :D reči milion a skutek utek zmrda som poslal na zeleny dvor poslusne čakal na zadnych sedadlách v aute, dve autá opodiaľ stáli a nikto nič...východ je trápny na reýlne akcie....
(edited)
buduci tyzden idem sluzobne na vychod kto prioritne dominantny sa prida do trojky ku mne a môjmu zmrdovi? REAL s chuťou a bez zábran
Teraz honim na wc v Priori na Kamennom. Kto pride? Ja 23 chudy
Questo post è stato eliminato.
Dnes niekto 11:27 rychlik ba-ke?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Nájde sa niekto v Prešove? Chcel by som sa pozerať na niekoho ako sa robí.. možno sa pridať, urobiť ta :P
To aj ja 🌲🌲🌲🌲 Kosice v borovicovom háji
to na nik nevidel, alebo akceptovali to
Dnes som natrafil na típka, čo bol odparkovany v lese kúsok od Kosarisk. Kukal som, že čo robí auto v lese medzi stromami. A tam vzadu lezal chalanko upne holý
, len kuklu mal cez hlavu a honil si vtaka
. Trochu ním sklblo keď ma zbadal na chvíľu prestal. O chvíľu pokračoval ako by som tam ani nebol. Aši čakal skôr čaju jak čáva. Pekne to bolo. Trochu cudne
ale pekne
priznám sa, že mi riadne stvrdol, aj keď mi bolo trápne a stal som tam jak paralyzovany. No neodvážil som sa prísť až k nemu ale ani ma k sebe nevolal. Odišiel som skôr ako dokoncil
ja som sa vystriekal asi o kilak ďalej. Možno som niekomu spravil divadlo, bol som z toho taky nadržaný
no asi iba vevericam
(edited)
Neviem, asi áno keď honil ďalej 
(edited)
Bolo to dosť nečakané. Ale v lese nebolo ani nohy. Tiež by som si ho asi nevšimol, nebyť to v hore mimo cestu.
(edited)
Nejaký pár v ZV alebo blízkom okolí?
Tiez rad honim...v obchodaku v kabinkach....vonku...v buse vlaku.. a auto
Skor by ma zaujmal pohlad zien ze ked vidia masturbujuceho muza niekde na deke, v aute, alebo cez okno ze co si pomyslia. Ci sa im to paci alebo ho maju za uchyla. Alebo ked ho nachytaju niekde pri vode ze ci sa pozeraju alebo ako nato reaguju
vies co, ano za uchyla. Hlavne takeho, ktory evidentne chce, aby ho ta zena videla. ako ja to chapem, kazdy mame svoje chutky, tiez sa obtieram hocikde ked to na mna pride... na druhu stranu, je to vlastne take psychologicke zna--silne---nie. Ak ta zena nie je nastavena, je to v podstate necakana ukazka proti jej voli. + nikdy nevies, co ta zena ma za sebou a ci jej to fakt nemoze ublizit. Takze mne to pride velmi nefer.
Kedden, 09.06.2020. 11-13 óra között, Velky Saris,(Presov) hátsó tóparton és 09.06.2020. 13:30-15:30 óra között, Kosice Krasna tóparton, a vasúti híd mellett meztelenkedek, maszturbálok.
Fotózz és leszoplak mély torokkal.
Utorok 09.06.2020. Od 11:00 do 13:00, Veľký Šariš (Prešov) na zadnom brehu jazera a 09.06.2020. Od 13:30 do 15:30 na brehu jazera Košice Krasna, vedľa železničného mosta, som nahý, masturboval.
Fotografujte a hlboko nasajte hrdlo.(deep throat)
Utorok 09.06.2020. Od 11:00 do 13:00, Veľký Šariš (Prešov) na zadnom brehu jazera a 09.06.2020. Od 13:30 do 15:30 na brehu jazera Košice Krasna, vedľa železničného mosta, som nahý, masturboval.
Fotografujte a hlboko nasajte hrdlo.(deep throat)
Vasárnap (14.06.2020) 11-13 óra között, Kosice Krasna tóparton, a vasúti híd mellett meztelenül sétálok, maszturbálok.
13:15-14:00 óra között Geca tónál a félszígeten várlak.
Gyere!
V nedeľu (14.06.2020) od 11:00 do 13:00 na brehu jazera Košice Krasna, vedľa železničného mosta, chodím nahý a masturbujem.
Odfoťte a šukajte ma hlboko v krku.
Čakám na vás na polostrove pri jazere Geca medzi 13: 15-14: 00 ....
No tak!
13:15-14:00 óra között Geca tónál a félszígeten várlak.
Gyere!
V nedeľu (14.06.2020) od 11:00 do 13:00 na brehu jazera Košice Krasna, vedľa železničného mosta, chodím nahý a masturbujem.
Odfoťte a šukajte ma hlboko v krku.
Čakám na vás na polostrove pri jazere Geca medzi 13: 15-14: 00 ....
No tak!
Skasos les tam sa da navela miestach
Skaros sorry preklepol som je tam vela dobrych miest nielen na honku.
Ja rád chodievam na prechádzky v dedine Miloslavov do lesíka. Už by to chcelo vidieť a stretnúť milú ženu, ktorá by bola ochotná sa len pozerať. Samozrejme s bezpečnostným rozostupom....😉
tam v lesiku v alzbetinom dvore som sukal byvalu 

Ak niekto pozná, tak na senníku lesnou cestičkou za rampou v obci Miloslavov Alžbetin Dvor ma nájde opaľovať sa nahého 😉
Všade kde sa dá. Škola, práca, nejaké náhodné WC, bus, šatňa. Snažím sa pridať si do zbierky všetky miesta :D
ja tiez v buse aj amhd autobuse v tych starsich busoch este nemali kamery aj vo vlaku aj sex bol
Nezvykol som si robiť fotozáznam, ale keď najbližšie niekdd budem, tak zvážim. :)
Nerozumiem tomu ako sa da v takejto zime masturbovať v lesiku.Asi som už stary
Kde v Bratislave sú dobré miesta s možnosťou 🍀, že ma bude sledovať nejaká žena?😉

masturbácia na verejnosti
príhody píšte
Ja rád v aute a mám rád keď sa nejaká žena zastaví a pozerá.