Buď v klidu..To jak probíhá masturbace a sex mezi dvěma lidmi jsou dvě úplně rozdílné věci..Bohužel dnes putuje mezi lidmi tolik mýtů že se Tvým pochybnostem nedivím...Já začal se starší ženou (mě 17 jí 30-34),bylo to super a ona mne vypustila domů až dopoledne po noci plné vášně,sexu a mazlení..Takže klid a nech to na okolnostech..S jednou věcí Ti poradím,až ucítíš že to přichází,zkus myslet na cokoli jiného,mě to pomáhá..Když vyvrcholíš brzy,máš pauzu na to abys zapojil ruce,jazyk nebo hračky..😉👍
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Hele úplně upřímně ze zkušenosti... Dostaň do postele holku co je "ve vyšší lize" než Ty a celý rande mysli jen na to že ji nebudeš stačit v posteli protože určitě šuká jako holky z Brazzers... Ona nakonec tak dobře šukat nebude a moje psychická reakce je taková že se pak prostě udělat téměř nemůžu protože jsem měl přehnaný očekávání

To mi připomnělo, když jsem byl panic a udělal jsem se dokonce po chvilce přes kalhoty
Tak jsem se bál, že napoprvé nic nevydržím, že jsem do sebe před prvním sexem vyklopil půl lahve vodky a pak jsem to dělal pár hodin a nemohl se udělat. Takhle to pokračovalo asi týden, dokud jsem na to jednou nevletěl střízlivej a najednou jsem byl za pár sekund
Takže alkohol a stačí fakt v malým množství, na to ze začátku určitě pomáhá. Jinak jsou dobrý rady co píše WIDIPIDESPICE, takhle se dá vytrénovat tak, že se uděláš až když budeš chtít.
tak jo,našla jsem ti článek :))
Přerušovaná soulož
Skočit na navigaci
Skočit na vyhledávání
Přerušovaná soulož či coitus interruptus (lidově i dávat si pozor)[zdroj?] je nejstarší, nejlevnější a nejméně spolehlivá antikoncepční metoda, která neochraňuje před pohlavně přenosnými nemocemi.[1] Spočívá v tom, že během pohlavního styku dojde těsně před ejakulací k vytáhnutí penisu a k samotné ejakulaci dojde mimo vagínu. Tato metoda byla v posledních dvou tisících let velmi rozšířená a odhaduje se, že ještě v roce 1991 tuto antikoncepční metodu používalo celosvětově na 38 milionů párů.[2]
Ve většině vyspělých států tuto antikoncepční metodu používá velice nízké procento populace.[1] Například v Polsku a Turecku je však tato metoda používána nejméně třetinou populace mezi 15-44 věkem života.[1]
takže kdo je tady hlupák?
Přerušovaná soulož
Skočit na navigaci
Skočit na vyhledávání
Přerušovaná soulož či coitus interruptus (lidově i dávat si pozor)[zdroj?] je nejstarší, nejlevnější a nejméně spolehlivá antikoncepční metoda, která neochraňuje před pohlavně přenosnými nemocemi.[1] Spočívá v tom, že během pohlavního styku dojde těsně před ejakulací k vytáhnutí penisu a k samotné ejakulaci dojde mimo vagínu. Tato metoda byla v posledních dvou tisících let velmi rozšířená a odhaduje se, že ještě v roce 1991 tuto antikoncepční metodu používalo celosvětově na 38 milionů párů.[2]
Ve většině vyspělých států tuto antikoncepční metodu používá velice nízké procento populace.[1] Například v Polsku a Turecku je však tato metoda používána nejméně třetinou populace mezi 15-44 věkem života.[1]
takže kdo je tady hlupák?
no,napsal jsi to pěkně ale poznámka o hlupákovi nebyla pro tebe ale pro Sindinku 
za druhé, význam sousloví "přerušovaná soulož" není podle mě ale je to odborný názor sexuologů.
za třetí,to co píšeš o možnostech otěhotnění z preejakulátu mi nemusíš vysvětlovat broučku,už mi není 15
reagovala jsem na tebe jen proto že význam přerušované soulože zní odborně úplně jinak než popisuješ.
to co popisuješ je prostě hraní v posteli
to co popisuješ si hodně lidí prostě vykládají jako přerušovanou soulož aniž by věděli že to tak není.
jinak,tvé názory se mi většinou líbí a nemám s něma problém,jen jsem chtěla upozornit na pravý význam
za druhé, význam sousloví "přerušovaná soulož" není podle mě ale je to odborný názor sexuologů.
za třetí,to co píšeš o možnostech otěhotnění z preejakulátu mi nemusíš vysvětlovat broučku,už mi není 15
reagovala jsem na tebe jen proto že význam přerušované soulože zní odborně úplně jinak než popisuješ.
to co popisuješ je prostě hraní v posteli
to co popisuješ si hodně lidí prostě vykládají jako přerušovanou soulož aniž by věděli že to tak není.
jinak,tvé názory se mi většinou líbí a nemám s něma problém,jen jsem chtěla upozornit na pravý význam

Délka masturbace a sexu
Jak dlouho trvá u muže masturbace vs. sex?
chci se jako nezkušený zeptat, jakou máte zkušenost s Vaší výdrží do ejakulace co se týče masturbace versus sexu ? Je délka masturbace do vyvrcholení srovnatelná s délkou sexu resp. pohlavního styku u muže ? Trochu se děsím, aby moje první zkušenosti neskončily fiaskem v podobě příliš rychlého vyvrcholení :). Masturbací si to udělám do 2 minut, což mi přijde zoufale málo. Pokud by takhle dlouho trval i sex, tak mi to přijde jako tragédie. Bych vážně nerad. Jakou s tímto máte prosím zkušenost ?
Díky a hezký večer přeju ;)