Jen mě to tak napadlo a potřeboval sem zabit čas a něco si přečíst.Tak díky:)
Mě osobně mužský anál vůbec nezajímá. Určitě nemám zájem si s jeho análem hrát a už vůbec né ho lízat apod.
Když má chlap oholený anál, tak to bude asi gay..Proč by měl chlap chtít aby mu někdo do análu něco strkal?To je určitá známka homosexuality.
Proti homosexualitě nic nemám, ale jak jsem psala, anál mě vůbec nezajímá.
Když má chlap oholený anál, tak to bude asi gay..Proč by měl chlap chtít aby mu někdo do análu něco strkal?To je určitá známka homosexuality.
Proti homosexualitě nic nemám, ale jak jsem psala, anál mě vůbec nezajímá.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ha!!! Další evidentní gay se nám přiznal 

Questo post è stato eliminato dall'utente.
Dobře, dobře, přiznávám anální sex máme rádi a necejtim z toho nic homosexuálního... Péro v sobě nechci a s dívkou jsem ochotnej dělat naprosto cokoli (jako že i ona mě může dělat cokoli) a proč já bych měl holou prdel? Protože je kurva hrozně votravný když máš plnou hubu chlupů a to pak obzvlášť pro holku který není úplně jedno že má plnou hubu chlupů. A tak už mě tady neserte svejma homofobníma kecama a uznejte že proto existujou pro některý jedince naprosto normální praktický důvody!!! Například když máš holku co se toho nebojí jen nemá ráda plnou hubu chlupů.... Cpt. Out
Na základě čeho jsi se dopočítala toho že když chce chlap něco strkat do análu tak je homosexuál? Zhruba stejná rovnice jako když Tě někdo označí za homosexuální protože chceš vylízat a to přece dělají homosexuální ženy. No hate ale rozesmálo mě jak jsi to odvodila na první dobrou

Ježíš marjá ale přeci nemůžeš podle sexuální praktiky sledovat sexuální orientaci...

Oholení analku
Je to blbý ?