Questo post è stato eliminato dall'utente.
Až budu chtít tady do fóra dát inzerát ať mne kontaktujte žena nebo pár, že su fakt dobrej uspokojovač, strašně vydržím, záleží mi na kvalitních orgasmech ženy a formou další diskuze budu mít možnost svoji prvotní inzerci moderovat, udělám to podobně. Né na provařeným profilu a né tak okatě, ale s podobnou myšlenkou.
Nemyslis si, ze na pohadky typu “udelal jsem kazdou a jeste k tomu nekolikrat” jsme tady jiz stari? 
Protoze ciste statisticky jsi jiz musel potkat zenu, ktera orgasmu nedosahne
Druha zajimava vec je ta, ze ti ty zeny o tom samy reknou
uz nejaky ten patek kracim po svete a i za tu, pro nekoho kratkou, dobu vim, ze co zena rika a co si mysli nemusi byt totez
Protoze ciste statisticky jsi jiz musel potkat zenu, ktera orgasmu nedosahne
Druha zajimava vec je ta, ze ti ty zeny o tom samy reknou
“...ale když už jsem takto měl několikátou, která mi to přímo řekla...”
Tohle primo evokuje to co popisuju a prirovnavan k pohadce ;)
Kdo vi jak funguje statistika, tak vi co to je Gaussova krivka ;) tudiz, cim vice pripadu, tim vetsi moznost narazit na tu danou zenu ;) Tolik ke statistice.
A tu poznamku, jestli zeny lzou a ve vsem stejne si rozsir priste o dotaz “jaky jsem byl?” Asi taky nebudes pokladat za lez tu jejich odpoved, ktera bude vzdy stejna ;) :D
A ne, jako v reklame ba heureku to nebude :D
Tohle primo evokuje to co popisuju a prirovnavan k pohadce ;)
Kdo vi jak funguje statistika, tak vi co to je Gaussova krivka ;) tudiz, cim vice pripadu, tim vetsi moznost narazit na tu danou zenu ;) Tolik ke statistice.
A tu poznamku, jestli zeny lzou a ve vsem stejne si rozsir priste o dotaz “jaky jsem byl?” Asi taky nebudes pokladat za lez tu jejich odpoved, ktera bude vzdy stejna ;) :D
A ne, jako v reklame ba heureku to nebude :D
Některé studie hovoří o 4-6%, některé o 10%, některé i o 12%. Takže čtyři ženy ze sta, nebo taky až každá desátá žena.
Statistika jde aplikovat na vše, pokud je k tomu dostatek dat, to by jsi měl vědět :)
K té serií orgasmu ještě taková maličkost :D Jsi si sám stoprocentně jistý, že to byl/byly pravé orgasmy? :D :D :D Já si totiž vybavuju, ještě v dávných dobách starého webu, že tady byl článeček s průzkumem o předstíraném orgasmu :D :D :D
Statistika jde aplikovat na vše, pokud je k tomu dostatek dat, to by jsi měl vědět :)
K té serií orgasmu ještě taková maličkost :D Jsi si sám stoprocentně jistý, že to byl/byly pravé orgasmy? :D :D :D Já si totiž vybavuju, ještě v dávných dobách starého webu, že tady byl článeček s průzkumem o předstíraném orgasmu :D :D :D
Sám jsem uvedl 3 různá čísla a mohl bych jich uvést daleko více, protože takových studií je spousta, dokonce jsou i geograficky rozdělené :)
S tou statistikou vedle nejsem, opakuji, statistika jde aplikovat na vše, pokud je k tomu dostatek dat :)
Opravdu zkušený muž pozná předstíraný orgasmus? :) Já se přiznám že ho nepoznám, ženy jsou v tomhle dosti dobré, ale ty jsi určitě lepší :)
A proč jsem začal vlastně o tom předstíraném orgasmu. Ono totiž já klátil zkušenou ženu, ale nebylo to prostě ono, prostě to nakonec nesedlo. Tak jsem já, MUŽ, předstíral orgasmus :D a nepoznala to :D a nepředstíral jsem ho jen jednou a s tou jednou :D
S tou statistikou vedle nejsem, opakuji, statistika jde aplikovat na vše, pokud je k tomu dostatek dat :)
Opravdu zkušený muž pozná předstíraný orgasmus? :) Já se přiznám že ho nepoznám, ženy jsou v tomhle dosti dobré, ale ty jsi určitě lepší :)
A proč jsem začal vlastně o tom předstíraném orgasmu. Ono totiž já klátil zkušenou ženu, ale nebylo to prostě ono, prostě to nakonec nesedlo. Tak jsem já, MUŽ, předstíral orgasmus :D a nepoznala to :D a nepředstíral jsem ho jen jednou a s tou jednou :D

Kolikrát zvládáte udělat ženu?
Stačí napsat počet orgasmů