Ano 15 minut vyhození je opravdu k ničemu. Jenže trollove mají většinou více profilů, tak jim to je jedno.
Já bych uvítala u každého profilu možnost nahlášení. Poslední rok se mi stává, že mi píše neskutečně moc falešných profilů - stažené fotky z netu. Dále vím o plno lidech co mají hodně profilů a chodí z nich provokovat, urážet, vyhrožovat...
Já bych uvítala u každého profilu možnost nahlášení. Poslední rok se mi stává, že mi píše neskutečně moc falešných profilů - stažené fotky z netu. Dále vím o plno lidech co mají hodně profilů a chodí z nich provokovat, urážet, vyhrožovat...
Jak se poznají stažené fotky??? Mě tu obvinil už ledaskdo, že jsem poslal stažené fotky a přitom jsem je vlastnoručně fotil...! Neukradli je spíš naopak mne???
Ok. Tak proč jsem za dvakrát blbostt ještě v pěkně dlouym rozestupu dostatl doživotní zákaz chatuu, dle některého ze správců. To že už mě to sralo a napsal jsem něco o dobrotách (myšleno) chems, tak rovnou na smrt? nenabízel jsem je, ale jinde se o nich debatuje vesel. a když může být místno sex na piku, tak mi to přijde trosk moc.
Taky mě za to několikrát vyhodily, hlavně že kolem 3-5 hod se objeví místnost o CHE.. To je v poho Teda!!!!
Questo post è stato eliminato dall'utente.
A proč ty to nepřejdeš, když že to nezajímá? Píšu do sekce serveru, která je určena pro komunikaci adminů s uživateli.
A místo rušení účtů dávat IP Bany třeba na router. O jednu úroveň výš než je konečná ip počítače. Např ty reklamy na cen.....sexu.cz apod...
No málokdo má dynamickou IP. Takže když nestačí ban na IP zařízení, jde jít i úroveň výš. Navíc, není problém se dostat k MAC adrese žejo...
no jasný, ale proč nezablokovat router ze kterého bere net? :) z mobilu tu moc lidí není
Tobě je jedno s kým se tu bavíš nebo kdo ti píše?
Jasný, mě by ale třeba vůbec nevadilo, kdyby nějakou metodou byla komunita očištěna o toxic, troll a fake profily. A myslím že nikomu, kdo to myslí vážně také ne. K čemu mi je, že mi odpoví žena, když u počítače sedí muž?
Hele neříkám že jdou všechny problémy vyřešit a že jde udělat bezproblémová stránka. Ale teď jsme ve stavu, kdy by se v místnosti zvrhle.... mohla probírat úroveň češtiny zdejších lidí. Rozhodně by se mělo řešit urážky a úroveň
Hele, tohle je fakt zvláštní, je prostě celkově taková doba, uroveň zde prostě eskalovala do této podoby, snad dokážete pochopit, že se na tyto stránky dříve registrovali jiní lidé a tedy to mělo i třeba úroveň. Web se rozšířil do širšího povědomí lidí , někteří zas odtud odešli , jelikož třeba našli něco co hledali , jiní , že jim to nesedlo atd adt , takže teď už tu je o dost více lidí takříkajíc o ničem .... Proč to pořád někdo řeší ?
Mas male a bezvyznamne plus za to, ze nejsi jak jeden nedavno, co by to vyresil skoro k dokonalosti jako si poresil sve vlastni forum ;) ty jsi aspon soudny.
Bohuzel, tohle nejde nijak vyresit ;) kdyz tady das nejakou formu overeni, aby jsi zamezil toxickym a fake profilum registraci, tak tu ubyde dost aktivnich lidi. Zase pokud to nebude overeni na obcanku, tak ti to nijak nepomuze v tom ze na zenskem profilu bude sedet tlusty chlap.
Proste si musis zvyknout za tohle je momentalne status quo ;) i kdyz jedna moznost proti botkam by tu byla :)
Bohuzel, tohle nejde nijak vyresit ;) kdyz tady das nejakou formu overeni, aby jsi zamezil toxickym a fake profilum registraci, tak tu ubyde dost aktivnich lidi. Zase pokud to nebude overeni na obcanku, tak ti to nijak nepomuze v tom ze na zenskem profilu bude sedet tlusty chlap.
Proste si musis zvyknout za tohle je momentalne status quo ;) i kdyz jedna moznost proti botkam by tu byla :)

Vyhazování
Lidi z místnosti, doba...