Mám to podobné... nedávno jsem se stavil u kamaráda, něco jsme vypili a on mi najednou nabídl jestli se nechci vyspat s jeho manželkou... se slovy - já už to nezvládám, chce to pořád a už jich tam měla hodně cizích, tak teď to udělá aspoň s někým známým...dost mě to překvapilo. ještě nic neproběhlo, ale chystám se u nich zastavit, tak snad to klapne. je to pěkná panička, 41 let, pěkná postava, vždycky se mi líbila, ale nikdy jsem na kamošovu ženu nechtěl šáhnout až teď takové překvapení... takže to co píšeš není až tak neobvyklé...nakonec jsme se s kamarádem domluvili, že jeho můžu ojet jak chci a on zkusí sbalit moji ženu... i když si myslím že já jsem na tom líp, protože moje nikdy moc na rozdávání nebyla, ale kdo ví :-D
Zničí přátelství . 

Ser na to a rekni kamaradovi, at me ta jeho napise. Budete mit klid oba. 🤣
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jedna moje bejvalá to takhle měla. Její manžel neplnil svoji roli, tak ji řekl, že je mu jedno, jestli si někoho najde. Ona si tenkrát někoho našla a vše proběhlo v pohodě, tomu manželovi to nevadilo. Jen nešlo o kamarády, ale to je celkem jedno, pokud je on s tím smířený a sám ti to nabídl, tak do toho jdi, muži jsou v tomhle mnohem tolerantnější a opravdové kamarádství dvou mužů stojí na pevnějších základech než kamarádství dvou žen.
Pokud nenajde u tebe to po čem touží pravděpodobně to bude hledat jinde.

Akceptovali byste to ?
Rada