Dámy a slečny které máte rády sex a nestydíte se chtěla bych vás srdečně pozvat na naši swingers párty vstup zdarma muži natěšení, věk ani postava nerozhoduje ,jde jen si pořádně užít pořádné zábavy a sexíku kdo má zájem prosím pisněte přijd a poznej ten pravý rajc
Questo post è stato eliminato dall'utente.
ahoj chtěla bych uspořádat swingr párty v našem malém penzionku a to 20.4.2013 tak kdo má zajem pisněte a domluvíme se na pevno(akce bude pouze když nás bude dost) cena: pár 700kč i s ubytováním přes noc, jednotlivci:500kč i s ubytováním přes noc. jsme 30km od val. meziříčí v okolí rajnochovic:)S pozdravem Petra a Roman
ahoj máme malí penzionek v okolí val.meziříčí a jsme ted v rekonstrukci,kdyby jste se nějak mezi sebou domluvili klidně poskytnem prostory za slušnou cenu, mame parkoviště, 4 pokoje v novotě každý pokoj má samozřejmně vlastní sprchu a wc , a jen 3 sousedy v okolí takže klid pohodička a soukromí.jen jsme v rekonstrukci a na to musí být brán zřetel klidně pošlu na požádání foto pokojů a okolí
Jsem z Hranicka a na swingers akci pro lidi XXXL se chci jít podívat,a nejen to.Ale o žádné podobné akci v okolí nevím.
ahoj jestli máš ještě zájem, mrkni na forum:) Petra a Roman
Také bych se rád zučastnil.Bacule mne silně dokáží vzrušit.
já myslím,že tady jen o všem kecají a nic víc,co si člověk nezařídí sám,tak nemá,tak na nikoho nespoléhejte a zorganizujte si něco sami,to jediný funguje
viac na www.swingersclub.biznisweb.sk
Aby to nebyla ovšem jen pánská party :-))) Chlapi se určitě jen pohrnou.
nebýt Ostrava tak daleko,tak bych jel taky....,něco takového by mě taky lákalo....
ráda bych se nějaké sw zúčastnila....nikde jsem zatím nebyla,ale láká mě to....poradí mi někdo?Ostrava je pro mě dost z ruky
A koná se někde swp pro bacule?díky za odpověď..
Jistě, hodně příležitostí.....
Přejem hezký den, dovolujeme si pozvat všechny fajn lidičky ženy ,muže a páry na swingers pro BACULKY,akcičku kousek(asi 10 min autem) za Ostravou konanou v sobotu 4.12.!!!Vířivka pro 12 lidiček, sauna,krbík a bar s příjemnou obsluhou.Pro ty co mají rádi pouta- svazování tu máme nabídku v podobě malé mučírny(pouta,šukací mašinka).Moc se na Vás těšíme.Info email dablici.op@seznam.cz
zdravím, to by bylo super...jenže bohužel je Ostrava moc daleko....
Hmm taky by mě to zajímalo, zašel bych :-)
Kdysi se pořádaly a to celkem pravidelně párty pro baculky. Bylo to v bývalém a velmi pěkném klubu v Praze 4... Klubu se říkalo BUNKR. U nás se to konalo jen jednou.
Jestli se něco takového koná i v současných existujících klubech - to opravdu nevíme.
Jestli se něco takového koná i v současných existujících klubech - to opravdu nevíme.
myslim ze to na praze 4 uz nefunguje... A bylo to tam pekne ;-)
To si piš!
To Selwana: ahoj a krásný den, rád bych Tě poznal. Baculky miluji. Pokud chceš, ozvi se... mimo jiné, swingers baculek je příští pátek v Brně. Hezký den. Karel tel. 775 002 221

Swingers party XXXL
Existuje vůbec něco takového?