Questo post è stato eliminato dall'utente.
Někdo na pokec teď?
Slečna s tetováním s čárou na noze a zádech?
Predpokladam, ze koupat a opalovat se tam jde podniknout.
Ahoj, nekdo ted na jedno pivko? Zralejsi zena?
Ahoj :) nechcete se na něčem domluvit? Hostivař mám kousek :)
Ahoj. Klidně bych se v sobotu zasel podívat přes den, zda se tam něco děje)
Ahoj nepujdes zitra nebo v tydnu?
Ahoj, v pátek přes poledne bych chtěl zajít když počasí dovolí. Tak kdyby se chtěl někdo přidat na pokec
Obávám se ,že v pátek ti pocasi nedovolí můžeš tam honit sám bez diváků
Zrovna honit neplánuju 😁 no mám i náhradní plán ale kdyby to vyšlo bylo by to fajn
Psala to před 6 lety☝️
Tak co myslíš?
Tak co myslíš?
Nejde dnes nekdo pres den - zena/par?
Kdo byl dnes na Hostivaři?. Teď sme přijeli domu. Úplné super. Oba kiosku otevřené, Kozel 55 Kč, Plzeň 70 Kč. Výborný steak z krkovice.
Bylo dost mužských párů, všiml sem si par dotyku do rozkroku a ten starší vedle nás, občas mladšího pohonil na dece.
Úžasny den. Škoda že je méně vody, je poměrně velká písčitá pláž.
Bylo dost mužských párů, všiml sem si par dotyku do rozkroku a ten starší vedle nás, občas mladšího pohonil na dece.
Úžasny den. Škoda že je méně vody, je poměrně velká písčitá pláž.
Byl někdo včera? Byl tam jeden páreček a ona byla hodně mladá a byla neskutečně sexy, dole měla vyholenou čárku a měla neskutečně krásný kozy 😍😍 Prostě bohyně se vším všudy 😍...leželi hned pod cestou u lodiček - není tu ten pár náhodou? Škoda, že jsme vás nestihli oslovit ale jestli tu jste, rádi bychom vás poznali 😉☺
Na Hostivař občas zavítám, takže pokud by mi někdo chtěl dělat společnost u vody, budu rád :)
Nějaká slečna ve dvou na nuda pláž dnes po práci po 3-4. hodině? Já 34 let, sportovní postava...
Ahoj, s přítelkyní se dnes chystáme poprvé navštívit tuto nuda pláž. Potkáme se tam s někým z vás? 
Ahoj nesli by jste nejak v tydnu?
Do Hostivaře neplánujeme.
No já už viděl plavčíka asi před 4 roky, jak byl napomenout 3 ukrajinske mladiky. Kluci remcali, ale svlékli se.
Gay parády sem si nikdy za ty roky nevšíml. Nevím že by se tam něco odehrávalo, osobně tomu ani moc nevěřím. Možná večer...... nevím. Jsme tam většinou od 11-18h.
Těžko říct, co se tam večer odehrává. Dá někdo info? Díky (edited)
Gay parády sem si nikdy za ty roky nevšíml. Nevím že by se tam něco odehrávalo, osobně tomu ani moc nevěřím. Možná večer...... nevím. Jsme tam většinou od 11-18h.
Těžko říct, co se tam večer odehrává. Dá někdo info? Díky (edited)
Tak my leželi od chodníku směrem k vodě a asi osm pánů si udělalo ležení přes cestu nad námi.Pustili nahlas hudbu a začal i tanec.K večeru si vlevo od nás dali deku pánové (polovina se ani nesvlékla) a vpravo tři slečny (též oblečené).Vše rusky hovořící a samozřejmě se museli překřikovat a podávat si věci přes nás.Žádný plavčík se tam neobjevil,aby je upozornil na nuda pláž (jak tu někteří píší).Druhý den jsme šli ležet na trávu pod ten modrý domek a opět vedle nás tři gay muži,dva z nich s návlekem na penisu pro lepší erekci.Že tam jsou děti a mohli by si tedy lehnout jinam je nenapadlo.Bylo to přes den,ne až večer jak se tu uvádí.
Mi-An
Ty tady spíš děláš nějakou ssovětskou propagandu, jdi se s tím bodnout, každý kdo alespoň jednou navštívil jakoukoli oficiální nudapláž, do které patří i Hostivař ví, že pokud se tam někdo objeví v plavkách, tak ho tam naháči okamžitě vypoklonkují, tak si jdi laskavě ty komentáře psát někam do parlamentních listů, nebo Burešovi na mítinky ty lháři prolhaný.
A informace pro ostatní, paní na pokladně ochotně vysvětlí a taktně naznačí, kde se která zájmová skupina schází, takže i ti s jiným sexuálním zaměřením mají na rozlehlé pláži své vymezené místo.
A v plavkách tam opravdu nikoho nenajdete, ani maminku s dítětem, pravidla jsou pro každého stejná a už několikrát jsem byla svědkem toho, jak musel pláž opustit každý, kdo to nehodlal respektovat.
Na denním pořádku je i situace, kdy z protější pláže připlave skupinka lidí s úmyslem dojít si do stánku pro pivo, ti neujdou ani pár metrů v plavkách, aniž by se do nich naháči nepustili, ať si okamžité ty plavky sundají. (edited)
Ty tady spíš děláš nějakou ssovětskou propagandu, jdi se s tím bodnout, každý kdo alespoň jednou navštívil jakoukoli oficiální nudapláž, do které patří i Hostivař ví, že pokud se tam někdo objeví v plavkách, tak ho tam naháči okamžitě vypoklonkují, tak si jdi laskavě ty komentáře psát někam do parlamentních listů, nebo Burešovi na mítinky ty lháři prolhaný.
A informace pro ostatní, paní na pokladně ochotně vysvětlí a taktně naznačí, kde se která zájmová skupina schází, takže i ti s jiným sexuálním zaměřením mají na rozlehlé pláži své vymezené místo.
A v plavkách tam opravdu nikoho nenajdete, ani maminku s dítětem, pravidla jsou pro každého stejná a už několikrát jsem byla svědkem toho, jak musel pláž opustit každý, kdo to nehodlal respektovat.
Na denním pořádku je i situace, kdy z protější pláže připlave skupinka lidí s úmyslem dojít si do stánku pro pivo, ti neujdou ani pár metrů v plavkách, aniž by se do nich naháči nepustili, ať si okamžité ty plavky sundají. (edited)
Dnes někdo na večerní koupání? Nějaká slečna nebo pár.
Chodíme tam často a ničeho podobného si nevšimli nikdy za x let. Pravda, když přestane svítit a setmí se jdeme domů nebo ke stánku,případně na diskotéku. Co v tu chvíli se děje v trávě netušíme,ale ani asi není důvod tam v těch místech být. Přesto jistě kultura oproti Šeberáku je daleko jinde.
Nevíte jak to tam dnes vypadá???
ahoj sel se dnes nekdo koupat, kdyz máme takové horko? :)
Ahoj. Chystám se do Hostivaře poprvé. Chci se zeptat, jak to tam aktuálně vypadá? Chodí tam dost lidí? Ještě by mě zajímalo i složení. Předpokládám, že spíše starší lidi a převážně muži. Ale ze zvědavosti se ptám :)
Já tam chodím přes 20 let a v podstatě pohoda.Je tam asi o fous více chlapů,ale tak z 80% se všichni známe.Tedy,aspoň od vidění.Chodí tam spíše starší lidé,pak páry i mladší,občas maminky s děckem.
Nemám tam problém chodit sám nebo s přítelkyní.Jestli si tam někdo honí nebo i užívá jsem neviděl.
Pokud ano,tak ne na pláži.Jestli to dělají někde v lese,kde je nikdo nevidí - proč ne.Já to s přítelkyní v přírodě dělám taky :-))) Je tam ale jiný - velký problém,,,a to molo na protějším břehu!!! Omladina tam řve,pouští techno a hlavně občas plave na nuda očumovat nebo si nakoupit do kiosku.Plavčík je občas vyžene.
Zítra 29.6. tam jdu s přítelkyní zase a moc se těším !!!!! Ahoj.
Nemám tam problém chodit sám nebo s přítelkyní.Jestli si tam někdo honí nebo i užívá jsem neviděl.
Pokud ano,tak ne na pláži.Jestli to dělají někde v lese,kde je nikdo nevidí - proč ne.Já to s přítelkyní v přírodě dělám taky :-))) Je tam ale jiný - velký problém,,,a to molo na protějším břehu!!! Omladina tam řve,pouští techno a hlavně občas plave na nuda očumovat nebo si nakoupit do kiosku.Plavčík je občas vyžene.
Zítra 29.6. tam jdu s přítelkyní zase a moc se těším !!!!! Ahoj.
Souhlasím s @PETRaGABI jen jednou se mi stalo, že si nade mnou stoupl starší pán a začal se tahat za pytel.😂
Jinak jsme tam nikdy nic neviděli, nuda není swingersparty a to je v pořádku. Protože i rodiny s dětmi by měli mít možnost se v pohodě koupat bez blbých plavek, možná se to tam děje večer, ale tak dlouho jsem tam nikdy nebyla.
Jinak jsme tam nikdy nic neviděli, nuda není swingersparty a to je v pořádku. Protože i rodiny s dětmi by měli mít možnost se v pohodě koupat bez blbých plavek, možná se to tam děje večer, ale tak dlouho jsem tam nikdy nebyla.
🤣😂 slusna plaz, kde se to tu hlida 😂🤣 to bych chtel vysvetlit. Za posledni mesic co tam pravidelne jezdim i dvakrat denne tak tam honej uplne normalne o prcani ani nemluvim to je tam taky bezna vec. Dneska kdyz jsem tam byl kolem 1 hodiny tak jsem videl minimalne tak 8 honicu a 3 pary co tam prcaly, tak jake pak hlidani. Nikdo nic nehlida kazdej si tam muze delat co chce. Sam tam taky obcas honim a to nezalejzam ani nekam do lesu nebo tak. A hlavne mi nikdo nic nemuze rict tak co 😂😂 prej hlidani to me dostalo
Paprdovevé honici..samotari bez přítelkyni.. na džbánu to samý...
Ahoj. Chystám se do Hostivaře poprvé. Chci se zeptat, jak to tam aktuálně vypadá? Chodí tam dost lidí? Ještě by mě zajímalo i složení. Předpokládám, že spíše starší lidi a převážně muži. Ale ze zvědavosti se ptám :)

Nuda Hostivař
Kdo chodí?